cena je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:pomjesao si brkovica sa mucom...
Nisam Muco je za Brkovica Beg vjeruj mi!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
cena je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:pomjesao si brkovica sa mucom...
cuj begcena je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:pomjesao si brkovica sa mucom...
pa ovo nece oni pjevat yeboga19TM87 je napisao/la:seyo nemoj vrjedjat Bob Marley-a...njihov nivo je Grand
jdno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i proljece
rtm86 je napisao/la:(BIHSOCCER.COM) http://bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=411 PREGLED RTRS-a, ne vidi se bas previse...Provenzzano je napisao/la:Mozel mi neko reci gdje se mogu vidjet naši golovi protiv Rudara iz Prijedora ???
Ovo je već ŽELJO uradio. Jedini, naravno. Sezona 2000/2001.BlueSharks je napisao/la:Kome sad vjerovati![]()
![]()
Kako god nadam se da se nešta ne muti, ne bih valjalo da jedan klub prvi put u historiji PL osvoji i kup i ligu. Nijaze, ne spavaj
![]()
Zrinjski - Željezničar (srijeda - 19.00)
Sudija: Predrag Stankić - Bijeljina
Borac - Slavija (srijeda - 19.00)
Sudija: Elvis Prošić - Cazin
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34561.htm
Mislim da tada jos uvijek nije bila na snazi ujedinjena PL BiH...Željovac je napisao/la:Ovo je već ŽELJO uradio. Jedini, naravno. Sezona 2000/2001.BlueSharks je napisao/la:Kome sad vjerovati![]()
![]()
Kako god nadam se da se nešta ne muti, ne bih valjalo da jedan klub prvi put u historiji PL osvoji i kup i ligu. Nijaze, ne spavaj
![]()
Zrinjski - Željezničar (srijeda - 19.00)
Sudija: Predrag Stankić - Bijeljina
Borac - Slavija (srijeda - 19.00)
Sudija: Elvis Prošić - Cazin
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34561.htm
Reko je covjek u PL, pa sam zato rekao, i meni je svejedno sto se toga tice...Seyo_TM je napisao/la:koga briga jel ujedinjenja il nije...to je njihov problem sto nisu htjeli...ko pitar pricas...
Liga bih je po uefi bila tad isto kao i sada...
Zašto se provaljuješ bezveze ?SpleeN_TM je napisao/la:Gledao sam na yahoo weather ( dosta su dobri inace, jednom sam u sat znao kad ce prestati kisa pa smo mogli na termin) i prema njima nema kise u subotu
![]()
Ovo lose vrijeme je bila jedina prepreka do sada da napunimo Gtbavicu
Radujem se prepunoj Dolini ćupova
Mislio sam bas do kraja. Jeste bila dobra posjeta, ali nismo ispunili i poslednje mjesto kako mislim da ce biti u subotu aBdnikad_izvini je napisao/la:Zašto se provaljuješ bezveze ?SpleeN_TM je napisao/la:Gledao sam na yahoo weather ( dosta su dobri inace, jednom sam u sat znao kad ce prestati kisa pa smo mogli na termin) i prema njima nema kise u subotu
![]()
Ovo lose vrijeme je bila jedina prepreka do sada da napunimo Grbavicu
Radujem se prepunoj Dolini ćupova
Ako nemaš ništa pametno da kažeš, nemoj. Ispašćeš pametniji u svakom slučaju
Apsolutno! Protiv Travnika 8000 milja, a utakmica sezone mora biti 12 000 da ga hebesnikad_izvini je napisao/la:Orilo-gorilo, ćuskije padale s neba, bilo prijenosa ili ne, Grbavica će biti krcataOvo je velika utakmica i navijači to znaju.
Pa i tada se zvala Premijer Liga BiH, ako ti je to bitno.Isnar je napisao/la:Reko je covjek u PL, pa sam zato rekao, i meni je svejedno sto se toga tice...Seyo_TM je napisao/la:koga briga jel ujedinjenja il nije...to je njihov problem sto nisu htjeli...ko pitar pricas...
Ok je, mislio sam da se pocela zvat kad su se svi ujedinili... sta me ljudi napadoste dzaba...Željovac je napisao/la:Pa i tada se zvala Premijer Liga BiH, ako ti je to bitno.Isnar je napisao/la:Reko je covjek u PL, pa sam zato rekao, i meni je svejedno sto se toga tice...Seyo_TM je napisao/la:koga briga jel ujedinjenja il nije...to je njihov problem sto nisu htjeli...ko pitar pricas...
"Premijer liga Bosne i Hercegovine je najjača nogometna/fudbalska liga u Bosni i Hercegovini i sastoji se od 16 klubova. Osnovana je 2000. godine, spajanjem nogometne lige NSBIH-a i nogometne lige Herceg-Bosne..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.