NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

poskok123
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la poskok123 » 01 apr 2015, 21:26

SaltCityAttack je napisao/la:Jedno je sigurno a to da cete prvi doci da je veoma moguce da cete obadvojica prvi doci da proslavite ulazak Bratstva u PL :)..mislim glupo mi je da de petljam u vase odnose s klubom , ali posto inace zelim puno srece ekipama sa TK malo mi ova prica vas dvojice slici onoj nasoj..gdje u nasem gradu smo imali i inamo domace dusmane, izdajnike , prodane duse sto zbog politike okrenu ledja klubu i navijacima..vas dvojica mi tako izgledate..dirate ove momke sto navijaju za svoj gradski klub ..ebe se mozda njih sto je taj Daso izvarao vas ili nije imao ranine ambicije za PL , jer ipak je to njihov klub..i mi smo onda trebali dizat ruke od kluba kao vas dvojica kad su nas kriminalci vodili.. od rata pa do juce..vi ocigledno imate nekih privatnih problema sa tjm covjekom to se vidi ali to samo vi znate ebiga..i uz to ovog momka prozivate kako dodaje lopte kao clan mladjih kategorija Bratstva pa kakve to veze ima? ...barem momak cini nesto za Bratstvo sta vas dvojica radite ?..niste zaposleni u klubu ili opstini u cemu je problem?.

Puno srece Bratstvu u nastavku sezone !!

Halalite ako sam brljao tipkajuci sa tel.
Ne kontaš ba,,,o čemu se radi grupa nehljebovaca i neradnika koristi klub i javna sredstva i dome se do bola,,,klub nema upavu,zadnja skupština kluba održana u staroj Jugoslaviji,, :lol: :lol: pa preko kluba se peru pare a to će doć na tapet,brže nego neki misle,,,nego ja sam poznavo jednog navijača Slobode zvao se isto tako Dado a otac mu radio na Energopetrolovoj pumpi na Slatini..stanovo je čini mi se Dedino brdo ulica,,,ja studiro pa stanovo kod njega ,,mali je bio srednjoškolac i fanatik što se tiče Slobode,,,hebo školu samo Sloboda,, ;)

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 01 apr 2015, 21:30

**** je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Jedno je sigurno a to da cete prvi doci da je veoma moguce da cete obadvojica prvi doci da proslavite ulazak Bratstva u PL :)..mislim glupo mi je da de petljam u vase odnose s klubom , ali posto inace zelim puno srece ekipama sa TK malo mi ova prica vas dvojice slici onoj nasoj..gdje u nasem gradu smo imali i inamo domace dusmane, izdajnike , prodane duse sto zbog politike okrenu ledja klubu i navijacima..vas dvojica mi tako izgledate..dirate ove momke sto navijaju za svoj gradski klub ..ebe se mozda njih sto je taj Daso izvarao vas ili nije imao ranine ambicije za PL , jer ipak je to njihov klub..i mi smo onda trebali dizat ruke od kluba kao vas dvojica kad su nas kriminalci vodili.. od rata pa do juce..vi ocigledno imate nekih privatnih problema sa tjm covjekom to se vidi ali to samo vi znate ebiga..i uz to ovog momka prozivate kako dodaje lopte kao clan mladjih kategorija Bratstva pa kakve to veze ima? ...barem momak cini nesto za Bratstvo sta vas dvojica radite ?..niste zaposleni u klubu ili opstini u cemu je problem?.

Puno srece Bratstvu u nastavku sezone !!

Halalite ako sam brljao tipkajuci sa tel.
Ne kontaš ba,,,o čemu se radi grupa nehljebovaca i neradnika koristi klub i javna sredstva i dome se do bola,,,klub nema upavu,zadnja skupština kluba održana u staroj Jugoslaviji,, :lol: :lol: pa preko kluba se peru pare a to će doć na tapet,brže nego neki misle,,,nego ja sam poznavo jednog navijača Slobode zvao se isto tako Dado a otac mu radio na Energopetrolovoj pumpi na Slatini..stanovo je čini mi se Dedino brdo ulica,,,ja studiro pa stanovo kod njega ,,mali je bio srednjoškolac i fanatik što se tiče Slobode,,,hebo školu samo Sloboda,, ;)
:thumbup: Bravo SDA-ovac :lol:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 01 apr 2015, 22:20

Forlan je napisao/la:Zahuktava se CIRKUS LIGA.Drago Tabak sudi u Sanskom mostu(Bratstvo mora pasti ;) )Hoće ovi lopovi iz saveza da bude neizvjesno do samog kraja prvenstva da mogu uzeti što više para.
pusti to Forlan,bratstvo neće sigurno past u sanskom mostu ;)

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 01 apr 2015, 22:37

7april je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Zahuktava se CIRKUS LIGA.Drago Tabak sudi u Sanskom mostu(Bratstvo mora pasti ;) )Hoće ovi lopovi iz saveza da bude neizvjesno do samog kraja prvenstva da mogu uzeti što više para.
Pa vidiš da se unaprijed zna ko gdje sudi prije delegiranja.Drago Tabak nije slučajno u Sanskom mostu ;) Protiv Rudara smo kod kuće dobili 5 žutih,u subotu ćeš dobit 5-6 komada....Sjećaš se prošle godine kako su nas poderale sudije svaka tekma 7-8-9 komada pa u Čapljini i Sanskom mostu igrali juniori.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 01 apr 2015, 22:39

Forlan je napisao/la:
7april je napisao/la:
Pa vidiš da se unaprijed zna ko gdje sudi prije delegiranja.Drago Tabak nije slučajno u Sanskom mostu ;) Protiv Rudara smo kod kuće dobili 5 žutih,u subotu ćeš dobit 5-6 komada....Sjećaš se prošle godine kako su nas poderale sudije svaka tekma 7-8-9 komada pa u Čapljini i Sanskom mostu igrali juniori.
napiso bih ti u pp al nešto blokira,de se javi u pp pa da probam da te citiram

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 apr 2015, 22:45

Forlan je napisao/la:
7april je napisao/la:
Forlan pasa ide tu 2 ko dzamija u sjenini ;)
www.nkbratstvogracanica.com

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 apr 2015, 23:36

Forlan je napisao/la:
7april je napisao/la:
Druze, delegiranje se vrsi za 3 kola unaprijed, tako da klubovi uglavnom znaju ko im sudi u naredne 3 utakmice ;)

Ja odavno znam da ce nama u Gorazdu suditi sestorka iz PL ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 apr 2015, 12:49

Idemo ludo ,idemo jako .....
Drago Tabak u S.Mostu, Kazlagic u Mostaru , sarajlije u Goarzdu :crazy:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 apr 2015, 12:56

Ima da ih bude jos toliko :bow: :bow:
slika

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 apr 2015, 13:01

Svaka cast i Mehmedu za sliku , a o Panti se nema sta pricati :clap: :clap: :clap:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 02 apr 2015, 13:30

Gljiva kao da je znao da Saša voli prirodu i društvo a inače i on sam voli crtati :opaopa: :opaopa: :opaopa: :clap: :clap:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 apr 2015, 14:14

Forlan je napisao/la:Gljiva kao da je znao da Saša voli prirodu i društvo a inače i on sam voli crtati :opaopa: :opaopa: :opaopa: :clap: :clap:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Oplakaaa :urnebes: svaka ti čast, baš me nasmija :urnebes: :bow:
075

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 02 apr 2015, 22:43

Inace Pantic i Šuša ja msm su igraci koji u ovoj ekipi imaju najvise utakmica odigrani i kapa im do boda,pravi igraci koji svaku utakmicu srce ostave na terenu ali brate poslije utakmice kad ufate za flasu tu im niko nije ravan i sam sam ih vidjo u stanju opijenosti i uvjek sam se pito otkud im tolika snaga da mogu igrat na ovom nivou jos a kazem igraci su kapa do poda,borci,fajteri pravi ali alkohol uffff

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 03 apr 2015, 17:16

Sutra u Sanskom mostu bez Pante,Salke i Brzog :hmmmmm: Sreća imamo široku klupu pa će Mujo,Musa i Mujka biti odlična zamjena.I mali Edo(21) bi trebo bit u prvih 11. ŽILE,MUSA,ŠUŠA,KADIJA,DELIĆ, EDO,IKAN, MUJKA,KERA,RIKI, POTURALIĆ(SULJA)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 apr 2015, 18:52

Forlan je napisao/la:Sutra u Sanskom mostu bez Pante,Salke i Brzog :hmmmmm: Sreća imamo široku klupu pa će Mujo,Musa i Mujka biti odlična zamjena.I mali Edo(21) bi trebo bit u prvih 11. ŽILE,MUSA,ŠUŠA,KADIJA,DELIĆ, EDO,IKAN, MUJKA,KERA,RIKI, POTURALIĆ(SULJA)
Garant ce nesto ovako bit u prvoj Huso, a u drugom nek ude Sulja :thumbup:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 03 apr 2015, 19:06

al vi pratite gracanicu musa vam je povrijedio zadnju lozu za vasu informaciju....joj gracanlije koja ste vi hala....

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 03 apr 2015, 23:24

agalo je napisao/la:al vi pratite gracanicu musa vam je povrijedio zadnju lozu za vasu informaciju....joj gracanlije koja ste vi hala....
Agane isjeć ću ti žice od wifija :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 apr 2015, 08:10

Musa je LAV i ako treba igrat će sa jednom nogom :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 apr 2015, 09:15

nije musa ni otisao,pa vi nista ne znate bogami.jeste tokmaci.pratite malo to bratstvo.vi elementarne stvari ne znate.skoknite do stadiona,razaberite.aman jarabi nista od vas

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 apr 2015, 11:23

agalo je napisao/la:joj gracanlije koja ste vi hala....
al imaš neki kompleks na sve "komšije" izgleda, pobrati se sa cazinjanima, možda ti više gode, udijeli im koji kompliment.

Dok smo ovakvi, i imaćemo samo 1,2 predstavnika TK u Premieri ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.