SaltCityAttack je napisao/la:Jedno je sigurno a to da cete prvi doci da je veoma moguce da cete obadvojica prvi doci da proslavite ulazak Bratstva u PL

..mislim glupo mi je da de petljam u vase odnose s klubom , ali posto inace zelim puno srece ekipama sa TK malo mi ova prica vas dvojice slici onoj nasoj..gdje u nasem gradu smo imali i inamo domace dusmane, izdajnike , prodane duse sto zbog politike okrenu ledja klubu i navijacima..vas dvojica mi tako izgledate..dirate ove momke sto navijaju za svoj gradski klub ..ebe se mozda njih sto je taj Daso izvarao vas ili nije imao ranine ambicije za PL , jer ipak je to njihov klub..i mi smo onda trebali dizat ruke od kluba kao vas dvojica kad su nas kriminalci vodili.. od rata pa do juce..vi ocigledno imate nekih privatnih problema sa tjm covjekom to se vidi ali to samo vi znate ebiga..i uz to ovog momka prozivate kako dodaje lopte kao clan mladjih kategorija Bratstva pa kakve to veze ima? ...barem momak cini nesto za Bratstvo sta vas dvojica radite ?..niste zaposleni u klubu ili opstini u cemu je problem?.
Puno srece Bratstvu u nastavku sezone !!
Halalite ako sam brljao tipkajuci sa tel.
Ne kontaš ba,,,o čemu se radi grupa nehljebovaca i neradnika koristi klub i javna sredstva i dome se do bola,,,klub nema upavu,zadnja skupština kluba održana u staroj Jugoslaviji,,

pa preko kluba se peru pare a to će doć na tapet,brže nego neki misle,,,nego ja sam poznavo jednog navijača Slobode zvao se isto tako Dado a otac mu radio na Energopetrolovoj pumpi na Slatini..stanovo je čini mi se Dedino brdo ulica,,,ja studiro pa stanovo kod njega ,,mali je bio srednjoškolac i fanatik što se tiče Slobode,,,hebo školu samo Sloboda,,