Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mercurial
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la mercurial » 01 apr 2015, 20:18

Lotus je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:Muška reprezentacija Hrvatske, godište 1999. i 2000. od 28.ožujka do 4.travnja 2015. kreće s pripremama u Velikoj. Danko Miholić određen je za jednog od trenera koji će voditi Mušku reprezentaciju Hrvatske. U nastavku pročitajte popis igrača koji su otputovali u Veliku.

Široki Brijeg

Josip Batinić
1999.
Mateo Drežnjak
1999.
Jure Planinić
2000.
Toni Ćutuk
1999.

KK Tomislavgrad

Jakov Kukić
2000.

HKK Brotnjo

Drago Cvitanović
Mogu oni zvati i dvadeset igraca iz BiH,ali jasno je da ce njih trojica najvjerovatnije igrati za Hrvatsku,Bajo od prosle godine Planinic i vjerovatno Drijeznjak..ovi ce se vratiti pognute glave,a pitanje je da li bi ovi ostali imali mjesto i kod nas ako ova dvojica iz Reala dodju :D
ma nemaju oni ni jedan sanse u nasoj repki :D nego jel istina to za mutica i radoncica da ce igrati za nas...uz ove sad mogli bi se boriti za medalju bez problema :bih:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 01 apr 2015, 20:36

Pobjedaaaaa!!!! Zmajevi savladali Hrvatsku rezultatom 99:94!! Džanan Musa je ubacio 45 poena, Sani Čampara je ubacio 21 poen, a Aljoša Janković dodao 15! BRAVO MOMCI!! Musa je imao 9 skokova i 6 asistencija!

slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 apr 2015, 20:43

Musa opet izdominirao

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 01 apr 2015, 20:43

Ne znam odakle vam to za Dinu Radoncica... u nekim kombinacijama on bi mogao za Spaniju igrati... i to mi je sad nekako najrealnije... za Srbiju neda mu otac, sa Crnogorcima se posvadjao, msm na oca... BiH mu je nudjena, cak ga je Djedovic privoljavao da igra za nas... al bez ucinka... mada postoji i tu sansa... sad se pojavila i Spanija... koja ga zeli...
A stvarno ne znam odakle info za njega (ne mora znaciti da nije istina, samo ja nisam cuo a skoro uvijek dobijem ove neke trac informacije jos u ranom povoju istih)... samo da to ne bude neka forumska zajebancija ko prosle god kad sam negdje u augustu bacio kosku dvojici-trojici Srba na hrvatskom forumu (cisto iz zajeb.ancije istih) i onda se neki nasi novinari upecali :damn: cak i Avaz clanak objavio da ce Dino igrati za nas :facepalm: :lol: toliko o nasem novinarstvu i o tome odakle kupe "ekskluzive"..
Mutic je trebao igrati proslo ljeto... ne znam sto nije... cak mu je i porodica dala saglasnost... ovo ljeto msm da ce konacno debitovati za nase kadete... sve je na Halimicu i da malcu uputi poziv...

Bravo za momke... ako mi ne bude mrsko mozda odem sutra gledati kadete... i budem izvjestavao kao Bashha danas... aferim za Basshu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 apr 2015, 22:11

Juniori:
Bosna i Hercegovina - Crna Gora 73-70

Kadeti:
Bosna i Hercegovina - Hrvatska 99-94

:bih: :bih: :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 01 apr 2015, 22:15

ima li neko da je uzivo posmatrao koju tekmu? kakvi su utisci? :D kad se tu doda jos par standardnih igraca mogli bi se napraviti nesto veliko :bih:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 apr 2015, 22:16

Znaci opet dominacija u regionu. Srbi su prvi a mi smo drugi u ovim mladim kategorijama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 apr 2015, 01:12

iz oslobodjenja:

"....Izabranike selektora Marka Trbića do pobjede je predvodio Edin Atić s 18 poena, dok je u timu Crne Gore najefikasniji bio Glomazić s 25 poena.

Crna Gora i BiH će odigrati drugi prijateljski meč sutra u 17.00 sati."

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 apr 2015, 01:19

evo i kompletne statistike:

http://kscg.me/images/sve/Bosna_i_Herce ... a_Gora.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 02 apr 2015, 02:02

Ove nove dresove bi moja nana bolje dizajnirala :roll:

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 02 apr 2015, 11:09

ja do sada u profesionalnom sportu nisam vidio da sportisti nose dresove modnog kreatora :crazy: sve je krenulo sa drssovima FK Sarajevo, koji vise lice na pidzame.. ja ne znam ko lika gura, ali ukoliko ove "kreacije" budemo nosili na Evropskom prvenstvu :roll: jako neozbiljno od saveza. Da ne unistavam temu, kadeti i juniori pokazali da su u rangu najboljih. Konacno su na pravom putu, i definitivno kandidati za mjesta koja vode na SP, ali i medalje. :bih:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 apr 2015, 11:20

Jesu li i danas utakmice otvorenog tipa kao jucer... jer mozda ih danas zatvore za javnost.... pa da ne odem dzabe...
I za juniore... ni u kakvoj mi borbi za medalje nismo... ako ostanemo u A diviziji bez kvalitetnog visokog igraca je premija nad premijama......

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 02 apr 2015, 11:27

MrMuscle je napisao/la:Jesu li i danas utakmice otvorenog tipa kao jucer... jer mozda ih danas zatvore za javnost.... pa da ne odem dzabe...
I za juniore... ni u kakvoj mi borbi za medalje nismo... ako ostanemo u A diviziji bez kvalitetnog visokog igraca je premija nad premijama......
Ajde idi da cujemo izvjestaj o Musi zmaju...

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 02 apr 2015, 11:36

MrMuscle je napisao/la:Jesu li i danas utakmice otvorenog tipa kao jucer... jer mozda ih danas zatvore za javnost.... pa da ne odem dzabe...
Nemamo nikoga na poziciji 5

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 apr 2015, 11:46

Imamo mi 2 petice... al to su za evropske uslove losi kosarkasi... manjgafic i piric... a i na 4 je sandro mnogo stagnirao... morati ce Trbic izmisliti neke visoke kvalitetne igrace... bekovi su odlicni jos ako bude denis alibegovic tu... al zato pod kosem tuga...
Ne smijem ni zamisliti sta ce bender i zizic raditi na evropskom prvenstvu pod nasim kosem... hvatati ce milion ofanzivnih skokova...

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 02 apr 2015, 11:58

MrMuscle je napisao/la:Imamo mi 2 petice... al to su za evropske uslove losi kosarkasi... manjgafic i piric... a i na 4 je sandro mnogo stagnirao... morati ce Trbic izmisliti neke visoke kvalitetne igrace... bekovi su odlicni jos ako bude denis alibegovic tu... al zato pod kosem tuga...
Ne smijem ni zamisliti sta ce bender i zizic raditi na evropskom prvenstvu pod nasim kosem... hvatati ce milion ofanzivnih skokova...

Koliko sam vidio ne trpaju više Fahru na peticu, isključivo četvorka, i iskreno žao mi je jer nema miljana na pleju, ali eto.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 apr 2015, 12:15

Dobro nije ovo konacan spisak iz nase lige... ima jos mnogo prostora za manipulaciju... nije tu kako vidimo ni djordje a on ce biti startni play sigurno i sa gegom ce to igrati i dijeliti minute...
Sticem dojam da nismo trebali izgubiti popica... iako nije neki extra kvalitet... al pod kosem bi nam strasno koristio jer ima snagu da se nosi sa hrvatskim centrima... ovi su upitni sto sad igraju... :?
Vidjeti po Americi nase momke... ne racunam Memica jer ce on igrati... da li ima neki centar a da je 97 ili 98... jer gori od ovih ne moze biti...

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 02 apr 2015, 12:38

MrMuscle je napisao/la:Dobro nije ovo konacan spisak iz nase lige... ima jos mnogo prostora za manipulaciju... nije tu kako vidimo ni djordje a on ce biti startni play sigurno i sa gegom ce to igrati i dijeliti minute...
Sticem dojam da nismo trebali izgubiti popica... iako nije neki extra kvalitet... al pod kosem bi nam strasno koristio jer ima snagu da se nosi sa hrvatskim centrima... ovi su upitni sto sad igraju... :?
Vidjeti po Americi nase momke... ne racunam Memica jer ce on igrati... da li ima neki centar a da je 97 ili 98... jer gori od ovih ne moze biti...
Aleksić dobio upalu pluća.

Na ovu ekipu su sigurni: Đedović, Aleksić, Hadžić i vjerovatno Memić. Manjgafić je pozicija 4 i nikad nije bio centar. Antunović je isto pozicija 4. Ostali igrači iz naše lige mi se nisu svidjeli, malo je reći ušas. Možda Sarić na poziciji 1 ostalo :nene:

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 02 apr 2015, 13:54

ma nek juniori iz kadeta uzmu centra, bice kvalitetniji od ovih sto trenutno igraju

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 02 apr 2015, 15:16

Ko su centri u kadetskoj konkurenciji ?? Uzeti od njih jednog ili dva visoka igraca, ako se ne poklapaju nastupi i kadeta i juniora na EP
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 10 gostiju.