Ne znam odakle vam to za Dinu Radoncica... u nekim kombinacijama on bi mogao za Spaniju igrati... i to mi je sad nekako najrealnije... za Srbiju neda mu otac, sa Crnogorcima se posvadjao, msm na oca... BiH mu je nudjena, cak ga je Djedovic privoljavao da igra za nas... al bez ucinka... mada postoji i tu sansa... sad se pojavila i Spanija... koja ga zeli...
A stvarno ne znam odakle info za njega (ne mora znaciti da nije istina, samo ja nisam cuo a skoro uvijek dobijem ove neke trac informacije jos u ranom povoju istih)... samo da to ne bude neka forumska zajebancija ko prosle god kad sam negdje u augustu bacio kosku dvojici-trojici Srba na hrvatskom forumu (cisto iz zajeb.ancije istih) i onda se neki nasi novinari upecali

cak i Avaz clanak objavio da ce Dino igrati za nas

toliko o nasem novinarstvu i o tome odakle kupe "ekskluzive"..
Mutic je trebao igrati proslo ljeto... ne znam sto nije... cak mu je i porodica dala saglasnost... ovo ljeto msm da ce konacno debitovati za nase kadete... sve je na Halimicu i da malcu uputi poziv...
Bravo za momke... ako mi ne bude mrsko mozda odem sutra gledati kadete... i budem izvjestavao kao Bashha danas... aferim za Basshu...