NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ALBOX » 31 mar 2015, 13:08

HarisHelic je napisao/la:
Nisi naveo da klub ima i perspektivne juniore koji sluze kao dodavaci lopti na utakmicama. :mrgreen:

Naravno i oni imaju jaku volju ganjati loptu po terenu ispod Sirbegove zgrade, ono nekad kad im je ko fol trening. :thumbup:
Jb ga opet nisi skonto ,sto me od tebe i ne cudi :mrgreen:
Sta mi imamo ganjati loptu po terenu , kad imamo pare ;)
bice vremena otice daso , igracemo opet po okolnim selima , boriti se za ulazak u prvu federalnu
ti i glista bit cete prvi menadteri kluba (naravno transparentnog :urnebes: ) i onda ce doci
do izrazaja i ta djeca i taj loko fudbal :D ...do tada ja uzivam u utakmicama
prve federalne :cool: :cool: hajdi sad razligu :beba: :beba: :salut:

Sad malo ozbiljnosti nakon djecijeg programa .
Idemo u S.Most oslabljeni , klupa je opet jaka, po meni sve osim poraza je extra rezultat u s.Mostu
iako i trica ne bi bila losa :cool:

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 31 mar 2015, 15:24

ALBOX je napisao/la:
Nisi naveo da klub ima i perspektivne juniore koji sluze kao dodavaci lopti na utakmicama. :mrgreen:

Naravno i oni imaju jaku volju ganjati loptu po terenu ispod Sirbegove zgrade, ono nekad kad im je ko fol trening. :thumbup:
Jb ga opet nisi skonto ,sto me od tebe i ne cudi :mrgreen:
Sta mi imamo ganjati loptu po terenu , kad imamo pare ;)
bice vremena otice daso , igracemo opet po okolnim selima , boriti se za ulazak u prvu federalnu
ti i glista bit cete prvi menadteri kluba (naravno transparentnog :urnebes: ) i onda ce doci
do izrazaja i ta djeca i taj loko fudbal :D ...do tada ja uzivam u utakmicama
prve federalne :cool: :cool: hajdi sad razligu :beba: :beba: :salut:

Sad malo ozbiljnosti nakon djecijeg programa .
Idemo u S.Most oslabljeni , klupa je opet jaka, po meni sve osim poraza je extra rezultat u s.Mostu
iako i trica ne bi bila losa :cool:
:urnebes:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 31 mar 2015, 15:39

ALBOX je napisao/la:Pa glisto budi frik jb ga ti, plati ljudima 5 ulaznica , ipak si ti privrednik nekakav majka mu stara :D

Imamo pare ,imamo igrace, imamo klupu,imamo rezervu ,samo jaka volja i da
se vratimo neporazeni ;)
Sve ti možeš imat samo mozga nemaš,jer da ga imaš znao bi da se ovdje radi o ljudskom dostojanstvu ali tebi to objasnit je Sizifov poso.. :salut: :salut: i čuj izražava se u prvom licu množine.. :lol: :lol: :lol:

Slika i prilika navijača NK Bratstvo ,,oštra nula :lol: :lol:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 31 mar 2015, 15:50

A L B O X ti si gori od od ovih smorova :crazy:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 mar 2015, 15:59

Forlan je napisao/la:A L B O X ti si gori od od ovih smorova :crazy:
Vala bas.
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 31 mar 2015, 16:08

Evo necu vise , u pravu ste pusticu da se tope u svojoj boli
i gorcini, tako pametni , tako inteligentni momci , a ne mogu
nista da urade , nego da lijece frustracije (naravno tajno ) iza tastature :urnebes: :urnebes: ž

Nego jb mu ja bi jednom smogo snage pa to srezo brki u brk
onako javno ,momacki,muski
lakse bi vam bilo , naravno za to treba imati m.u.d.o :mrgreen:

Don kihot i eustahije u borbi za preuzimanje kluba i vracanje na stare staze slave :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jos jednom da salamim g-du i odmaram do kraja prvenstva
a onda navedenom dvojcu zelim puno srece ,jer kako se odmice prvenstvo
sve vise ce da vam rade cirevi na zeludcu :urnebes: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :salut:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :salut:

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 31 mar 2015, 16:25

ALBOX je napisao/la:Evo necu vise , u pravu ste pusticu da se tope u svojoj boli
i gorcini, tako pametni , tako inteligentni momci , a ne mogu
nista da urade , nego da lijece frustracije (naravno tajno ) iza tastature :urnebes: :urnebes: ž

Nego jb mu ja bi jednom smogo snage pa to srezo brki u brk
onako javno ,momacki,muski
lakse bi vam bilo , naravno za to treba imati m.u.d.o :mrgreen:

Don kihot i eustahije u borbi za preuzimanje kluba i vracanje na stare staze slave :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jos jednom da salamim g-du i odmaram do kraja prvenstva
a onda navedenom dvojcu zelim puno srece ,jer kako se odmice prvenstvo
sve vise ce da vam rade cirevi na zeludcu :urnebes: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :salut:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :salut:

Pa sine mi mozda tajno, a tebe se zna ko si :mrgreen:

A za cireve ces jos malo sacekati. Mislim da ce na kraju sezone raditi i srcani udari :urnebes:

Sto se tice brke, ne treba se njemu nista srezati u brk, zna on to sve. Svjestan je on svega. Nisam mu jednom mamu hebao u po usta, javno..... :kafa:

Nije on babaroga neka da mu se ne moze hebat sve na carsiji kao sto je vec nekoliko puta ucinjeno. Ne sikiraj se ti za takve stvari. :kafa:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 31 mar 2015, 17:44

Pa sine mi mozda tajno, a tebe se zna ko si :mrgreen:

:
Serloce :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A za cireve ces jos malo sacekati. Mislim da ce na kraju sezone raditi i srcani udari :urnebes:

Sto se tice brke, ne treba se njemu nista srezati u brk, zna on to sve. Svjestan je on svega. Nisam mu jednom mamu hebao u po usta, javno..... :kafa:

Nije on babaroga neka da mu se ne moze hebat sve na carsiji kao sto je vec nekoliko puta ucinjeno. Ne sikiraj se ti za takve stvari. :kafa:
:mrgreen: ODJAVA :urnebes: :urnebes: :mrgreen: :urnebes: :urnebes: :mrgreen: :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 mar 2015, 18:56

Ns ovoj vasoj temi nista novo..uvjek jsta dva tri covjeka pljuju ekipu iz svog grada iz nekih svojih razloga diraju vas koji navijate za taj klub...dodjem ovdje da procitam kako se raduju navjjaci koji su preuzeli prvu poziciju i onda zateknes ovu dvojicu dezurnih da to popljuju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 31 mar 2015, 19:14

SaltCityAttack je napisao/la:Ns ovoj vasoj temi nista novo..uvjek jsta dva tri covjeka pljuju ekipu iz svog grada iz nekih svojih razloga diraju vas koji navijate za taj klub...dodjem ovdje da procitam kako se raduju navjjaci koji su preuzeli prvu poziciju i onda zateknes ovu dvojicu dezurnih da to popljuju
Nisu oni brate iz našeg grada,to su ljakse kojim brko nije uveo asvalt i rasvjetu u zaseok pa prosipaju sejlakluk po tastaturi jer nesmiju ko insani petkom kad siđu u čaršiju otić brki u kabinet.Zato ih lagano na ignor ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 31 mar 2015, 19:26

Forlan je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ns ovoj vasoj temi nista novo..uvjek jsta dva tri covjeka pljuju ekipu iz svog grada iz nekih svojih razloga diraju vas koji navijate za taj klub...dodjem ovdje da procitam kako se raduju navjjaci koji su preuzeli prvu poziciju i onda zateknes ovu dvojicu dezurnih da to popljuju
Nisu oni brate iz našeg grada,to su ljakse kojim brko nije uveo asvalt i rasvjetu u zaseok pa prosipaju sejlakluk po tastaturi jer nesmiju ko insani petkom kad siđu u čaršiju otić brki u kabinet.Zato ih lagano na ignor ;)
od tebe je samo Matija Gubac veći seljak,,,,, :lol: :lol: :lol:

A sa tribina se prolama ćeraj ga Kera,, :lol: :lol: :lol: ,ili Vugor je Panta.. :lol: :lol:

Od jednog gradskog kluba ste napravili svoju prćiju koja zaudara na seljakluk i krkanluk ,,, :lol: :lol:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 31 mar 2015, 19:39

Forlan je napisao/la:
Evo Dado po izrazima iz posta iznad možeš sve skontat.Volio bi ako mi ne uđemo da to bude Radnički ili budućnost ali do zadnjeg kola će biti neizvjesno.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 31 mar 2015, 20:03

Forlan je napisao/la:
Izvinjavam se svima narocito mojim gracanlijama , ali morao je neko se brinuti
i o dusevnim bolesnicima naseg grada ...Dado izvini malo se skrenulo sa teme abd uskoro
opet se raspravljamo o derrbiju u Gracanici ko nekad Bratstvo- Sloboda , mislim da sm,o zasluzili
ulazak , slaze se vecina tuzlaka , a i ako ne udemo nije smak svijeta , mi i kada smo u vrhu 1.federalne
medu 5. to je odlican rezultat....treba probati uci, iduce godine skracenje lige.....

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 apr 2015, 00:28

Ja ba to i ja podjoh napisat... treba se sad maksimalno zalagat za premijer ligu jer vec sledece sezone ce vam bit triput teze, s tim "vam" mislim na sve klubove .
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 01 apr 2015, 15:43

Forlan je napisao/la:
Mozes i u PP da mi napises odakle si, ko si i sta si, pa cu da ti napisem ko sam, sta sam i odakle sam :lol:

Ali cemo to uradit sa potpisanim slikama? Moze?

Vjeruj iznenadio bih se odakle sam. Al' sa okolnih selendri nisam :kafa:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 apr 2015, 16:08

Forlan je napisao/la:
Mozes i u PP da mi napises odakle si, ko si i sta si, pa cu da ti napisem ko sam, sta sam i odakle sam :lol:

Kako god iz SDA si :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 01 apr 2015, 16:39

cesc4 je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Nisu oni brate iz našeg grada,to su ljakse kojim brko nije uveo asvalt i rasvjetu u zaseok pa prosipaju sejlakluk po tastaturi jer nesmiju ko insani petkom kad siđu u čaršiju otić brki u kabinet.Zato ih lagano na ignor ;)

Kako god iz SDA si :kafa:
:urnebes:

I ze Tebe vazi ponuda :lol:

**** vas SDA u supak :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2015, 18:57

Jedno je sigurno a to da cete prvi doci da je veoma moguce da cete obadvojica prvi doci da proslavite ulazak Bratstva u PL :)..mislim glupo mi je da de petljam u vase odnose s klubom , ali posto inace zelim puno srece ekipama sa TK malo mi ova prica vas dvojice slici onoj nasoj..gdje u nasem gradu smo imali i inamo domace dusmane, izdajnike , prodane duse sto zbog politike okrenu ledja klubu i navijacima..vas dvojica mi tako izgledate..dirate ove momke sto navijaju za svoj gradski klub ..ebe se mozda njih sto je taj Daso izvarao vas ili nije imao ranine ambicije za PL , jer ipak je to njihov klub..i mi smo onda trebali dizat ruke od kluba kao vas dvojica kad su nas kriminalci vodili.. od rata pa do juce..vi ocigledno imate nekih privatnih problema sa tjm covjekom to se vidi ali to samo vi znate ebiga..i uz to ovog momka prozivate kako dodaje lopte kao clan mladjih kategorija Bratstva pa kakve to veze ima? ...barem momak cini nesto za Bratstvo sta vas dvojica radite ?..niste zaposleni u klubu ili opstini u cemu je problem?.

Puno srece Bratstvu u nastavku sezone !!

Halalite ako sam brljao tipkajuci sa tel.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 apr 2015, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 01 apr 2015, 19:03

SaltCityAttack je napisao/la:Jesno je sigurno a to da cete prvi doci da je veoma moguce da cete obadvojica prvi doci da proslavite ulazak Bratstva u PL :)..mislim glupo mi je da de petljam u vase odnose s klubom , ali posto inace zelim puno srece ekipama sa TK malo mi ova prica vas dvojice slici onoj nasoj..gdje u nasem gradu smo imali i inamo domace dusmane, izdajnike , prodane duse sto zbog politike okrenu ledja klubu i navijacima..vas dvojica mi tako izgledate..dirate ove momke sto navijaju za svoj gradski klub ..ebe se mozda njih sto je taj Daso izvarao vas ili nije imao ranine ambicije za PL , jer ipak je to njihov klub..i mi smo onda trebali dizat ruke od kluba kao vas dvojica kad su nas kriminalci vodili.. od rata pa do juce..vi ocigledno imate nekih privatnih problema sa tjm covjekom to se vidi ali to samo vi znate ebiga..i uz to ovog momka prozivate kako dodaje lopte kao clan mladjih kategorija Bratstva pa kakve to veze ima? ...barem momak cini nesto za Bratstvo sta vas dvojica radite ?..niste zaposleni u klubu ili opstini u cemu je problem?.

Puno srece Bratstvu u nastavku sezone !!
:thumbup: :clap: :clap: :clap:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 01 apr 2015, 19:15

Zahuktava se CIRKUS LIGA.Drago Tabak sudi u Sanskom mostu(Bratstvo mora pasti ;) )Hoće ovi lopovi iz saveza da bude neizvjesno do samog kraja prvenstva da mogu uzeti što više para.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.