Virtu4l je napisao/la:Kad to tako kažeš, otvara mi se apetit i za prvo mjestoConsigliere je napisao/la:Bice svasta jos ovdje..![]()
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Samo da ne bude na kraju da ce nas Pjanketov promasen penal protiv Kipra kostati odlaska na EURO 2016!? 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Nek nas Belgija ispostuje i dobije i Vels sljedece kolo i uz nasu pobjedu bi to puno bolje izgledalo.
4 pobjede nas vode u baraz,nemoguce da ce svi ostali rezultati ic protiv nas.
4 pobjede nas vode u baraz,nemoguce da ce svi ostali rezultati ic protiv nas.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sviđa mi se što igramo sa Izraelom odmah u junu. Tu će se riješiti dosta toga. Nisam siguran da imam više živaca za Litvanije i Slovačke. Pogotovo što će i Eurobasket biti kasnije ove godine a tu je slom živaca garantovan.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Znaci ako Belgija dobije Vels a mi Izraela, onda bi nam i bod u Belgiji odgovarao u trci za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Vels i Izrael odigraju nerijeseno, mi bi u tom slucaju pobjedom protiv Velsa izbili na drugo mjesto.
Jesam li dobro ovo izracunao, nisam siguran posto ovo iz glave onako
Jeste,tad bi bili drugi. 4 pobjede i remi nas a da Vels izgubi od Belgije i odigra remi sa Izraelom.TomBrajder je napisao/la:Znaci ako Belgija dobije Vels a mi Izraela, onda bi nam i bod u Belgiji odgovarao u trci za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Vels i Izrael odigraju nerijeseno, mi bi u tom slucaju pobjedom protiv Velsa izbili na drugo mjesto.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Consigliere
- Kontakt:
Evo tabele ako u slijedecem kolu pobjede favoriti: mi Izraela, Kipar Andoru, a Belgija Vels. (sve po 1:0 sam stavio)

Hladno bi se vratili u igru za drugo mjesto, ali samo ako Belgija ne bude igrala za prestiz, a valjda nece.

Hladno bi se vratili u igru za drugo mjesto, ali samo ako Belgija ne bude igrala za prestiz, a valjda nece.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Pa to onda i ne izgleda tako lose, mada mislim da cemo i mi i Velšani dobit židove, a nama ce odlucujuca a i najteza utakmica biti protiv Velsapinoglavi je napisao/la:Jeste,tad bi bili drugi. 4 pobjede i remi nas a da Vels izgubi od Belgije i odigra remi sa Izraelom.TomBrajder je napisao/la:Znaci ako Belgija dobije Vels a mi Izraela, onda bi nam i bod u Belgiji odgovarao u trci za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Vels i Izrael odigraju nerijeseno, mi bi u tom slucaju pobjedom protiv Velsa izbili na drugo mjesto.
Tu je problem što odmah u narednom kolu mi idemo Belgiji, a Izrael igra kući sa Andorom, plus što Vels ide na Kipar. Dakle, u slučaju poraza protiv Belgije opet nam idu na +4 i +6.Consigliere je napisao/la:Hladno bi se vratili u igru za drugo mjesto, ali samo ako Belgija ne bude igrala za prestiz, a valjda nece.
Bod u Belgiji bi nam bio zlatan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na život i smrt u junu, a istovremeno pametno. Tri boda velika k'o Vlašić.
Protiv Belgije mislim da nećemo izgubiti.
Protiv Belgije mislim da nećemo izgubiti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Consigliere
- Kontakt:
Kipar ce jos biti u igri i tesko da ce se bas naguziti Velsu, jedva su ih i kuci dobili. Sto kazes, bod u Briselu bi nam valjao zlata i na tabelarnom i na moralnom planu.Virtu4l je napisao/la:Tu je problem što odmah u narednom kolu mi idemo Belgiji, a Izrael igra kući sa Andorom, plus što Vels ide na Kipar. Dakle, u slučaju poraza protiv Belgije opet nam idu na +4 i +6.Consigliere je napisao/la:Hladno bi se vratili u igru za drugo mjesto, ali samo ako Belgija ne bude igrala za prestiz, a valjda nece.
Bod u Belgiji bi nam bio zlatan.
Sinoc Kompani dobio direktni crveni karton !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
TomBrajder
- Kontakt:
Dva zuta..Elegant je napisao/la:Sinoc Kompani dobio direktni crveni karton !
- Consigliere
- Kontakt:
Nama je ovo bitno sto se tice suspenzija. Rafaelov je najbolji igrac Izraela i najveca opasnost za gol protivnika. Ovo bi bilo kao da je nama Dzeko suspendovan.
Po svemu sudeci, Izraelci ce ovdje odigrati zestok bunker.

Po svemu sudeci, Izraelci ce ovdje odigrati zestok bunker.

- Principatus
- Kontakt:
Najprostija racunica je sljedeca: Idemo ih poraziti, sve, jednog po jednog. Pa i Belgiju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nadam se da njegov izostanak nece puno uticati na igru i krajnji rezultat protiv Velsana.TomBrajder je napisao/la:Dva zuta..Elegant je napisao/la:Sinoc Kompani dobio direktni crveni karton !
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
neroazzuro
- Kontakt:
Svidja mi se kako razmisljas, bez zaebancije.Principatus je napisao/la:Najprostija racunica je sljedeca: Idemo ih poraziti, sve, jednog po jednog. Pa i Belgiju.
S Kolasincem na lijevom beku, Besicem na zadnjem veznom i mozda ozivljenim Vedom imacemo mi jos mnogo toga za reci u ovim kvalifikacijama.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
TomBrajder
- Kontakt:
Ma ne brinem se ja za njih imaju igraca mogu tri tima sastavit i svaki bi u 9/10 utakmica dobio Vels, odigrali su vec u ovim kvalifikacijama nerijeseno, tako da ce se tesko opet ponovit.Pivopija je napisao/la:Nadam se da njegov izostanak nece puno uticati na igru i krajnji rezultat protiv Velsana.TomBrajder je napisao/la:Dva zuta..Elegant je napisao/la:Sinoc Kompani dobio direktni crveni karton !
Jos da svi igraci dignu formu za jedno 20% uz idealnih 11. Mehmeda + taktika i analiza protivnika.neroazzuro je napisao/la:Svidja mi se kako razmisljas, bez zaebancije.Principatus je napisao/la:Najprostija racunica je sljedeca: Idemo ih poraziti, sve, jednog po jednog. Pa i Belgiju.
S Kolasincem na lijevom beku, Besicem na zadnjem veznom i mozda ozivljenim Vedom imacemo mi jos mnogo toga za reci u ovim kvalifikacijama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Izrael ide Belgiji,Velsu i nama i sasvim je realno trece mjesto ako ih pobijedimo u direktnom obracunu. Ako ima nesto pozitivno to je da bi u barazu 99% posto bili povlasteni,ako se gamad iz UEFE sad sjete da idu sa nedirigovanim zdrijebom
. Ipak i tu ce biti zeznutih ekipa,recimo Slovenija, Mađarska,škotska mogući protivnici,ali bolje i to nego na Rusiju,Holandiju....
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, UtdBiH21, VolimBiH96 i 23 gosta.