FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Desole
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 31 mar 2015, 23:26

Ja ne znam ko se bavi ovim clanstvom ali jako sam nezadovoljan. Uclanio sam se prije neka 2 mjeseca a jos uvijek nemam pristup ovom dijelu na stranici. Slao sam 2 maila na razlicite adrese a niko se nije sjetio ni da odgovori. Na ovom se mora pod hitno poraditi.

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 31 mar 2015, 23:45

Desole je napisao/la:Ja ne znam ko se bavi ovim clanstvom ali jako sam nezadovoljan. Uclanio sam se prije neka 2 mjeseca a jos uvijek nemam pristup ovom dijelu na stranici. Slao sam 2 maila na razlicite adrese a niko se nije sjetio ni da odgovori. Na ovom se mora pod hitno poraditi.
Zbog takvih slučajeva smo i otvorili profil. Pošaljite nam Vaše podatke sa članske kartice na PP i blagovremeno ćemo Vam odgovoriti.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 31 mar 2015, 23:59

Benko je napisao/la:pokenjam se selektoru u stau, nosati, Cimirotu ni minute.... fuj! jedini igrac u obje tekme bez minutaze, neka su igrali svršajevići, štile are coce FUJ
Sta te to cudi brate!? Ovaj nazovi trener je esthumirao sve zeljeznicarske leseve, mrtve godinama... U ovakvoj repki ce tesko neko iz FCS zaigrati...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 01 apr 2015, 00:13

iskreno mogo je dat cimiju barem nekih 10,15 min., jer je igra malo pala.... meščini da će ovo biti 'poželjavanje'' repke i igrači tipa cocalića, štilića, pa i bajića imati prednost i nad ostalim igračima, i liči ko neko ''zahvaljivanje'' želji kao klubu od njega na taj način.... recimo nije ni spomeno H.Handžića koji igra dobro u UFI u rusiji ili suljića... ovako je moguće da cimija izostavi sa spiska jer mu ne pruža dovoljnu minutažu... I zanima šta je ovo vezano ugovor sa Novim Pazaraom koji se treba potpisat ???

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 01 apr 2015, 00:23

Nije ni dujkovic ubiljezio minute a ni bajic :mrgreen:
Ipak bez obzira na sve najave, nacekat cemo se da neko iz pl dobije sansu... sto se tice same repke, ja sam uvjek za to da igraju oni najbolji.. ipak nemoze me niko ubjediti da su trenutno igraci hajduka jaci, bolji od bilo kojeg tima top4 bh pl posebno vrsajevic.. tino nije uopste los.. isto tako, onaj mali iz austrije mi izgleda kao poveci parmak...
jos jedna stvar, onaj mali hajrovic je doktor za viscu po krilu.. nekako mi i sa onom sebicnoscu baca na duljevica (ili pak ovaj drugi baca na njega :mrgreen: ), al ima bombu u nozi i zlatno pravilo je ako nepucas neces ga ni dati..
ja realno nisam ni ocekivao da cimi dobije sansu.. doduse od negdje oktobra prosle godine nije odigrao dobru tekmu..
Numquam Desistemus!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 01 apr 2015, 00:31

Mogao mu je u Andori dati koju minutu, nije, to je selektorova odluka, na osnovu čega je tako odlučio ja ne znam i neću da spekulišem. Igrali su igrači koji ne igraju ni malo u klubovima mogao je i on uprkos malo lošijoj formi.
Bitno je da se Cimi malo od ovih putovanja odmori i da nam u subotu pokaže da je ipak zaslužio nekoliko minuta, to će biti najbolji odgovor selektoru.
Dobro bi bilo da Meho na sredini ponovo upari Samira i Gojka pa da gledamo igru od jesenas.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 apr 2015, 01:51

Iskreno, kad ga nije uveo protiv Andore, kada je sve vec bilo završeno u 60toj minuti, nisam ga ni veceras ocekivao. Svaka cast Hajrovicu, vjerovatno je i junak utakmice, ali kako on da dobije poziv za 570 minuta igre u Werderu ove sezone. Nijedan gol i nijedna asistencija, smiješno. Kažem opet svaka cast Hajrovic, ali da ga veceras nije zabio ili da je odigrao loše, bila bi to druga prica. Nije mala stvar igrati za FK Sarajevo i upisati nastup za reprezentaciju, ocito je da to nece tako ici. Znaci ceka se da se Cimi proda, pa da onda može igrati, jer gdje ce on iz FK Sarajeva da igra za repku, a da je Hajduk to bi bila nešto drugo. Žalosno!

Posle tekme u21 repke, uđem da procitam sastav koji je igrao i pravo procitam par komentara posle tekme. Zna se ko je bio ''najgori'', baš kao i prošlu tekmu, iako je odigrao sam jedno poluvrijeme. Zanima me samo ko to gura momka, koji igra redovno i dobro u klubu, koji pripada vrhu naše lige? Ko to gura momka, koji je skoro ''ukrotio'' Škuletica i Lazovica sa svojih 18 godina? Cak mi sa svojih 18 djeluje sigurnije, nego sto je Dupovac skoro bio na toj istoj poziciji. Ako ovako nastavi, mogu da zamislim kakav ce biti u njegovim godinama. Ne znam ko to gura Mihojevica u repku, ali sram ga bilo.

@Iceman100
FK Novi Pazar i FK Sarajevo će narednog meseca potpisati ugovor o saradnji.
Ova dva kluba beleze uspesne rezultate u svojim ligama i ciljevi im se poklapaju. U Novom Pazaru je trenutno na pozajmici fudbaler Sarajeva Milorad Kostic a bosanski klub je vec uputio pozivna pisma za trojicu kadeta iz Novog Pazara i to ce biti prvi korak saradnje.
Das Ist Walter

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 01 apr 2015, 02:11

Mihojevic je bio beton juce. Mislim da je cak i zacimentirao mjesto u u21 iako je naknadno pozvan. Radovac i Hodzic su motori mlade repke i to ce se i pokazati kroz buduce tekme. Netreba zaboraviti da obojica nasih igraca imaju pravo i iduce godine nastupati za u-21 i vrijedit ce im puno to iskustvo.
Numquam Desistemus!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 01 apr 2015, 02:56

Pošto nije bilo prijenosa ne mogu ništa konkretno napisati ali pretpostavljam da je isto tako sa većinom onih koji oštro kritikuju Samira i Marka. Zaključke izvlače na osnovu onog snimka od 3 minute. Nema potrebe za kritikama, momci su slavili protiv odlične reprezentacije Turske, a pored toga igrači od 18-19 godina kiksaju i imaju ogromnih oscilacija u igri, sve je to normalno.

Što se Cimirota tiče, treba film vratiti malo unazad i priznati da nije u top formi, a nema ni dovoljno takmičarski utakmica u 2015. Usto nijedan igrač iz BHTPL nije dobio šansu ako se ne varam.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 01 apr 2015, 11:49

miden je napisao/la:Iskreno, kad ga nije uveo protiv Andore, kada je sve vec bilo završeno u 60toj minuti, nisam ga ni veceras ocekivao. Svaka cast Hajrovicu, vjerovatno je i junak utakmice, ali kako on da dobije poziv za 570 minuta igre u Werderu ove sezone. Nijedan gol i nijedna asistencija, smiješno. Kažem opet svaka cast Hajrovic, ali da ga veceras nije zabio ili da je odigrao loše, bila bi to druga prica. Nije mala stvar igrati za FK Sarajevo i upisati nastup za reprezentaciju, ocito je da to nece tako ici. Znaci ceka se da se Cimi proda, pa da onda može igrati, jer gdje ce on iz FK Sarajeva da igra za repku, a da je Hajduk to bi bila nešto drugo. Žalosno!

Posle tekme u21 repke, uđem da procitam sastav koji je igrao i pravo procitam par komentara posle tekme. Zna se ko je bio ''najgori'', baš kao i prošlu tekmu, iako je odigrao sam jedno poluvrijeme. Zanima me samo ko to gura momka, koji igra redovno i dobro u klubu, koji pripada vrhu naše lige? Ko to gura momka, koji je skoro ''ukrotio'' Škuletica i Lazovica sa svojih 18 godina? Cak mi sa svojih 18 djeluje sigurnije, nego sto je Dupovac skoro bio na toj istoj poziciji. Ako ovako nastavi, mogu da zamislim kakav ce biti u njegovim godinama. Ne znam ko to gura Mihojevica u repku, ali sram ga bilo.

@Iceman100
Ova dva kluba beleze uspesne rezultate u svojim ligama i ciljevi im se poklapaju. U Novom Pazaru je trenutno na pozajmici fudbaler Sarajeva Milorad Kostic a bosanski klub je vec uputio pozivna pisma za trojicu kadeta iz Novog Pazara i to ce biti prvi korak saradnje.
:lol:
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 apr 2015, 11:55

I ja bih volio vidjet Cimija i Samira u paru protiv mladosti, cisto da se vidi da li to i danas funkcionise, a vjerujem da itekako funkcionise.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 01 apr 2015, 12:02

uNbx je napisao/la:I ja bih volio vidjet Cimija i Samira u paru protiv mladosti, cisto da se vidi da li to i danas funkcionise, a vjerujem da itekako funkcionise.
Imam osjecaj da ce tako i biti. Ocekujem ovakav sastav:

slika
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 apr 2015, 12:07

@franklampard8
S tim da bih ja probao 4 3 1 2 sa stojcevom/mesom iza velkoskog i benkare, a dulju na klupu, pa transformisat u formaciju sa dva krila nekih pola sata/20min. pred kraj. Mozda dat sansu baricu umjesto AK, cisto da ne izgubi formu jer je po meni dobro odigrao kad je dobijao prilike...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 apr 2015, 12:17

@Iceman100
:lol:
Ovo je greška Pazarca, a ja sam samo citirao :D
Das Ist Walter

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 01 apr 2015, 14:38

Meho Kodro dobio otkaz u FK Sarajevu.... wtf jel ova uprava normalna =? :o
orde del male

zigolo
Kontakt:

Post Postao/la zigolo » 01 apr 2015, 14:40

trunks1946 je napisao/la:Meho Kodro dobio otkaz u FK Sarajevu.... wtf jel ova uprava normalna =? :o
1. April :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 apr 2015, 15:57

@ trunks kako si nam to lahko nasjeo na prvo aprilsku salu? :mrgreen:
04.10.2009 !!

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 01 apr 2015, 16:19

sarajlija je napisao/la:@ trunks kako si nam to lahko nasjeo na prvo aprilsku salu? :mrgreen:
Nisam ja brate nasjeo, mislio sam ovdje malo prvoaprilske sale :tralala:
orde del male

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 01 apr 2015, 18:38

Mislim da od subote krece serija pobjeda. Svjesni su poslije onako sramotnih igara i rezultata da se to mora . Uostalom , kaznjeni su bas zestoko i za mart nece dobiti platu (prvobitna ideja je bila po 50 % odbiti od plate ali se poslije Veleza okrenulo na 100%). Ako im odgovara takva situacija...bujrum ..ipak mislim da ce to ici puno bolje i da ce redati pobjede i tako zaraditi svoje plate.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 01 apr 2015, 18:42

HordeBL je napisao/la:Mislim da od subote krece serija pobjeda. Svjesni su poslije onako sramotnih igara i rezultata da se to mora . Uostalom , kaznjeni su bas zestoko i za mart nece dobiti platu (prvobitna ideja je bila po 50 % odbiti od plate ali se poslije Veleza okrenulo na 100%). Ako im odgovara takva situacija...bujrum ..ipak mislim da ce to ici puno bolje i da ce redati pobjede i tako zaraditi svoje plate.
Tako je brate! Sada ide niz do kraja, ja se nadam. Nego, sta ima u BL?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Giuseppe1, Google [Bot], James1987, kosevodom, muhamedhulk, skoJaa, Zigazaga i 81 gost.