FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

drop
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la drop » 12 apr 2010, 14:53

to je za sve one koji smatraju da je Messi kljuc uspjeha pobjede nad Realom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 apr 2010, 15:00

pa xavi i jest glavni igrac ove barcelone, kako neki ne kontaju to. ja se slomi govoreci o tome, al niko me ne bendo ni 2%.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 apr 2010, 15:04

Wolverine je napisao/la:pa xavi i jest glavni igrac ove barcelone, kako neki ne kontaju to. ja se slomi govoreci o tome, al niko me ne bendo ni 2%.
Pa zato što gledaju samo u Messia...to tvrde oni koji kažu da je Barca One Man Team...prica tipa "Daj loptu Messiu i odmakni se da ne smetaš majstoru"...to mnoge neznalice pricaju i time totalno umanjuju vrijednost ostatka ekipe.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 12 apr 2010, 15:07

drop je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:pa xavi i jest glavni igrac ove barcelone, kako neki ne kontaju to. ja se slomi govoreci o tome, al niko me ne bendo ni 2%.
Pa zato što gledaju samo u Messia...to tvrde oni koji kažu da je Barca One Man Team...prica tipa "Daj loptu Messiu i odmakni se da ne smetaš majstoru"...to mnoge neznalice pricaju i time totalno umanjuju vrijednost ostatka ekipe.
To ti je isto ko kad neki kazu da je United one-man team... ne znam jesil se nas'o u tome... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 apr 2010, 15:09

Isnar je napisao/la:
drop je napisao/la:
To ti je isto ko kad neki kazu da je United one-man team... ne znam jesil se nas'o u tome... ;)
Ne mogu se nikako naci u toj izjavi jer sam 101% siguran da tim kakav je Manchester nije one-man team i ne postoje takvi timovi na svijetu taman se radilo o nekkom timu sa Madagaskara.
11 igraca cini tim ,a Messi ili Rooney ili neko treci.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 apr 2010, 16:35

Evo bit ce prenos utakmice u srijedu protiv Deportiva u 22H ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 apr 2010, 16:47

i MU je prica za sebe - skriveno svakogodisnje unovcavanje "najboljih fudbalera" svijeta - uzmi pare za bekana, ronalda, sad treba na runija a po mogucnosti i vidica. O rezultatima cemo usput....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 12 apr 2010, 16:52

Kaze : Barceloni zabranjeno da nose natpis na dresovima UNICEF , poceli su da igraju nehumano !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 17:21

drop je napisao/la:
Zamisli Barcelonu bez Messija deset tekmi ili bez Xavia.Ko ce vise faliti sta mislite.Ili mozda cak Ibrahimsona jer igrate bolje bez njega nego sa njim. :mrgreen:
Moze Xavi dodati milion lopti ibrahimsonu ako je ovaj razocaran ili ''iznenadjen i uvredjen'' :lol: mozes ga ebat. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 12 apr 2010, 18:34

Xavi je najbolji vezni igrac svijeta a Messi je opcenito najbolji igrac svijeta , kada tu dvojicu ukomponujete sa Piqueom i onim ludim Puyolom te Alvesom po strani , dobijate najbolji tim svijeta !!!

Svaki od njih radi veci ili manji posao ali bez jednog od njih Barcelona igra drugcije !!!

Ibrahimovic je posebna prica , vjerovatno najbolji napadac svijeta , covjek dolazi u prilike i to je najvaznije , a da li zabija i koliko , pokazuje njegova statistika (najbolji strijelac Serije A a sada 2 strijelac Barce iza nenormalnog Messija) !

Vazno je samo jedno , Ibra zabije Arsenalu kada je najpotrebnije a ono sto nije dao protiv Mallorce nije ni vazno , svakako je bilo 3 razlike !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 apr 2010, 19:09

Stoičkov: Messija se može zaustaviti samo strojnicom

Hristo Stoičkov (44), legendarni bivši bugarski nogometaš, a danas kontroverzni trener, oduševljen je vještinom Lionela Messija i igrama svog bivšeg kluba Barcelone. Messi je proteklog tjedna, nakon četiri postignuta gola Arsenalu u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka, zabio i prvi gol Real Madridu u subotnjem El Clasicu u sklopu 31. kola španjolskog prvenstva, u 2-0 pobjedi Barcelone na Santiago Bernabeuu i tako potvrdio status najboljeg nogometaša današnjice. Stoičkov je 1994. godine odveo Bugarsku do polufinala Svjetskog prvenstva, a njegove su izvedbe tadašnjeg talijanskog izbornika Arriga Sacchija natjerale da slikovito opiše kako je Bugarina moguće zaustaviti samo pištoljem.

Sada je Stoičkov za Messija upotrijebio još slikovitiju usporedbu.

- Jednom su za mene rekli da me mogu zaustaviti samo pištoljem, ali danas je potrebna strojnica kako bi se zaustavio Messi - rekao je Stoičkov za bugarski dnevnik Dneven Trud.

Bugarski je velikan dao i svoj osvrt na "El Clasico".

- Što da komentiram? Neki su udarali kao magarci, a drugi su igrali nogomet. Novac ne igra nogomet. Realove stotine milijune eura nisu bili dovoljni niti za jedan gol.

Tako govori legendarni igrac, jedan iz one generacije zbog koje sam zavolio barcu pocetkom devedesetih, uvijek je bio kralj, i na terenju i u podbadanjima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 apr 2010, 20:11

slika

slika

slika

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 apr 2010, 21:15

[youtube][/youtube]

jao vidi ova 2 ****!! :D :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 apr 2010, 21:24

Ibrahimovic je i dalje povrijedjen,trenirao je odvojeno od ekipe,isto kao i Abidal,a Pique jos uvijek nije spreman u potpunosti,a i Classico je odigrao,iako nije trebao igrati,ali eto,hvala Bogu pa je igrao.Tako da ce,navjerovatnije sva trojica propustiti i utakmicu protiv Deportiva.

-I jos da kazem da Barca ima 7 igraca koji igraju u reprezentaciji Spanije U-17
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 12 apr 2010, 21:26

LFP je napisao/la:MRZIM BARCU..I NIKAD NECETE BITI ISPRED REAL MADRID C.F :mrgreen: :mrgreen:
Primitivac -.-'

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 12 apr 2010, 21:30

LFP je napisao/la:MRZIM BARCU..I NIKAD NECETE BITI ISPRED REAL MADRID C.F :mrgreen: :mrgreen:

hahahahahahahh.... Ove rijeci su dokaz nemoci, frustracija, ljubomore i cega sve ne . . .
VISCA BARCA I ATLETIC BILBAO ;)))
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 apr 2010, 21:46

jako inteligentan i jako poucan post :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Cule
Kontakt:

Post Postao/la Cule » 13 apr 2010, 00:16

miky_hz je napisao/la:Evo bit ce prenos utakmice u srijedu protiv Deportiva u 22H ;)
drug gdje ce biti prenos :idea:
Zadnja izmjena: Cule, dana/u 13 apr 2010, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jo Porto el Barça dins el meu cor !

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 13 apr 2010, 00:27

Finale Copa del Rei se igra na Camp Nou :geek:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.