Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
iskreno teško ja od njega ne očekujem ništa novo ova trojica Zukanović Đurić i Cocalić imaju mjesta..
tanak si ti Štilicu..takvih ima i u premijer ligi...nisi ti za repke
::::SAMO ČELIK::::
Polako, covjek nije dobio postenu loptu u noge. Stilci je klasican igrac poteza, nema ga 75 minuta nigdje i u stanju je onda bukvalno izmisliti neki gol da li asistencijom ili da sam odapne. Sad, koliko je Mesi kao takav potreban u njegovoj percepciji igre neka sam odluci medjutim odgovorno tvrdim Semir nije u formi trenutno da bi mu se sudilo plus igrac je koji trazi vrijeme za sebe.zamorano je napisao/la:tanak si ti Štilicu..takvih ima i u premijer ligi...nisi ti za repke
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
za tih 75min gdje ga nema nigdje mi imamo igrača manje ,a bolje repke bi to kaznile dodajuci jos tome indisponiranog Medunjanina i rezerviste Mujdze ja sam i prije njegovog novg debija za rep. napisoa gore da od njeg nista ne ocekujem i to se pokazalo ispavnim,naravno,unazad stranice ima desetine njegovih klipova kako aisstira i zabija u EKstraklasiSabinho je napisao/la:Polako, covjek nije dobio postenu loptu u noge. Stilci je klasican igrac poteza, nema ga 75 minuta nigdje i u stanju je onda bukvalno izmisliti neki gol da li asistencijom ili da sam odapne. .zamorano je napisao/la:tanak si ti Štilicu..takvih ima i u premijer ligi...nisi ti za repke
- Consigliere
- Kontakt:
Upravo. Stilic ce nama najvise koristiti kad budemo imali posjed na svojoj strani i kad se od nekog bude zahtjevala ta zadnja lopta ili pas. Slicno je bilo sa Zvjezdanom koji je sam pobjedjivao ekipe koje su defanzivnije orjentisane.Sabinho je napisao/la:Polako, covjek nije dobio postenu loptu u noge. Stilci je klasican igrac poteza, nema ga 75 minuta nigdje i u stanju je onda bukvalno izmisliti neki gol da li asistencijom ili da sam odapne. Sad, koliko je Mesi kao takav potreban u njegovoj percepciji igre neka sam odluci medjutim odgovorno tvrdim Semir nije u formi trenutno da bi mu se sudilo plus igrac je koji trazi vrijeme za sebe.zamorano je napisao/la:tanak si ti Štilicu..takvih ima i u premijer ligi...nisi ti za repke
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- SarajlijaTM
Nije sinoc 5 lopti dobio kako treba,od toga driblingom 2x izbacio cuvara,a ostatak predao bez izgubljene.
Vjerovatno se moze vise od njega ocekivati u nekoj drugoj napadackoj opciji,a i mesa rece da je zadovoljan s njim.
Vjerovatno se moze vise od njega ocekivati u nekoj drugoj napadackoj opciji,a i mesa rece da je zadovoljan s njim.
lose brate lose djaba zauzima mjesto imamo mi mnogo jacih igraca on nije prosijek nego ispd prosjeka
plus je zadnji dosao, nije dugo bio tu, nije uigran, neka ga kao jedinu pravu desetku sto imamo, tesko je nositi misketovo breme, ali kao sto sam napisao na mujdzinoj temi, 2 i 10 su nam boljke, za 2 imamo mujdzu, a za 10 nikoga osim semira koji nije u aman zaman formi.Sabinho je napisao/la:Polako, covjek nije dobio postenu loptu u noge. Stilci je klasican igrac poteza, nema ga 75 minuta nigdje i u stanju je onda bukvalno izmisliti neki gol da li asistencijom ili da sam odapne. Sad, koliko je Mesi kao takav potreban u njegovoj percepciji igre neka sam odluci medjutim odgovorno tvrdim Semir nije u formi trenutno da bi mu se sudilo plus igrac je koji trazi vrijeme za sebe.zamorano je napisao/la:tanak si ti Štilicu..takvih ima i u premijer ligi...nisi ti za repke
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- SarajlijaTM
Ja bih prije rekao da je neuigranost,a ne forma igraca. Jednostavnom logikom, Stila je jedan od rijetkih koji je standardan u svom klubu,a da ne kazem nezamjenjiv,za razliku od vecine koja ili grije klupu ili gleda sa tribina
Pored svrška i hadžića još jedan ublehaš koji je zaluto u repku
Izgleda papke bio u pravu što se tiče njega..
@ Gojkara
Ne znam kako mozes reci nakon odigranih 25minuta da covjek nije za reprezentacije.
Treba momku dati sansu
Ne znam kako mozes reci nakon odigranih 25minuta da covjek nije za reprezentacije.
Treba momku dati sansu
- Neandertalac
- Kontakt:
Jos jedan pitar koji lijeci komplekse na forumu, i grize svoja damu....Gojkara je napisao/la:Pored svrška i hadžića još jedan ublehaš koji je zaluto u repku![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Jos jedan pitar koji lijeci komplekse na forumu, i grize svoja damu....Gojkara je napisao/la:Pored svrška i hadžića još jedan ublehaš koji je zaluto u repku![]()
Samo postoji problem ko ce ispasti iz ekipe a da Stilic upadne ... Medunjanin mi je skroz los sinoc bio, Hadzic zahvalan igrac ali nije neko ko se ne moze zamjeniti
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma 100%, znam ovoga sa drugih tema. Desetogodisnjak, sa ozbiljnim psihickim poremecajima i pristupom internetu. Uostalom samo ce ti se kazati...Enemy00 je napisao/la:
nemoj odmah Zeljo - Sarajevo, Stilicu treba dati sansu i vjerujem da ce je opravdati.
Samo postoji problem ko ce ispasti iz ekipe a da Stilic upadne ... Medunjanin mi je skroz los sinoc bio, Hadzic zahvalan igrac ali nije neko ko se ne moze zamjeniti
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma brate neka se oni brinu hoce li uzeti Mladost, a sto se Stile tice momak je zasluzio poziv.Neandertalac je napisao/la:Ma 100%, znam ovoga sa drugih tema. Desetogodisnjak, sa ozbiljnim psihickim poremecajima i pristupom internetu. Uostalom samo ce ti se kazati...Enemy00 je napisao/la:
nemoj odmah Zeljo - Sarajevo, Stilicu treba dati sansu i vjerujem da ce je opravdati.
Kada moze Susic, Vrsajevic, Hadzic i jos igraci koji ne igraju minute Medunjanin pogotovo onda i Stilic moze
Slažem se u potpunosti za sve što si pobrojao, po meni bolje da se zovu iz premijer lige igrači..djeca pod br.1 makar da se prodaju, a ne ovi u poznim godinama...Što se Štilića tiče, momak je fakat imao svoju šansu, koliko se sjećam i kod papketa je dobijao priliku ali ništa...Niđe veze to za Želju, kakve veze repka ima veze sa tim...Ako je dobar igrač i ako se pokaže neka ga, ali lik nije tako lopte u pola sataEnemy00 je napisao/la:Ma brate neka se oni brinu hoce li uzeti Mladost, a sto se Stile tice momak je zasluzio poziv.Neandertalac je napisao/la:Ma 100%, znam ovoga sa drugih tema. Desetogodisnjak, sa ozbiljnim psihickim poremecajima i pristupom internetu. Uostalom samo ce ti se kazati...Enemy00 je napisao/la:
Kada moze Susic, Vrsajevic, Hadzic i jos igraci koji ne igraju minute Medunjanin pogotovo onda i Stilic moze
![]()
![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Evo, pogledao sam ponovo utakmicu na Faceu, da malo hladne glave vidim sta se desavalo.
Stilic je usao u 55. i igrao prakticno poluspica u pocetku. U tom periodu od nekih 15ak dodira nije niti jednom pogrijesio, a imao je i dvije kljucne lopte koje su nas izbacile u prilike, ali Hajrovic je oba puta zeznuo. Nakon izmjena, negdje oko 75. presao je na poziciju lijeog krila, s kojom on nema veze, ali morao je krpiti sa bi se mogle raditi izmjene, i tu je uglavnom obavljao defanzivne zadatke. Moram reci da ga je Hadzic bukvalno sabotirao cijelo vrijeme, jer mu je lose, ili nikako dodavao lopte, sto mu je bio zadatak. Sa Besicem je to bolje funcionisalo.
I jos nesto. Procitam neosnovanu kritiku na njegov racun, pogledam nick i tamo je obicno neki pitar. Ja to zaista ne mogu razumjeti. Ja bi sutra potpisao da se pozove 20 igraca Sarajeva ako ce nas to odvesti na prvenstvo. Koga briga gdje ko igra?! Ne mogu da vjerujem stvarno.
zato kolega @sabinho imao respekt jer je momak pravi navijac repke, i nije opterecen klubskim bojama, i ocjenio je korektno Stilicevu igru.

Stilic je usao u 55. i igrao prakticno poluspica u pocetku. U tom periodu od nekih 15ak dodira nije niti jednom pogrijesio, a imao je i dvije kljucne lopte koje su nas izbacile u prilike, ali Hajrovic je oba puta zeznuo. Nakon izmjena, negdje oko 75. presao je na poziciju lijeog krila, s kojom on nema veze, ali morao je krpiti sa bi se mogle raditi izmjene, i tu je uglavnom obavljao defanzivne zadatke. Moram reci da ga je Hadzic bukvalno sabotirao cijelo vrijeme, jer mu je lose, ili nikako dodavao lopte, sto mu je bio zadatak. Sa Besicem je to bolje funcionisalo.
I jos nesto. Procitam neosnovanu kritiku na njegov racun, pogledam nick i tamo je obicno neki pitar. Ja to zaista ne mogu razumjeti. Ja bi sutra potpisao da se pozove 20 igraca Sarajeva ako ce nas to odvesti na prvenstvo. Koga briga gdje ko igra?! Ne mogu da vjerujem stvarno.
zato kolega @sabinho imao respekt jer je momak pravi navijac repke, i nije opterecen klubskim bojama, i ocjenio je korektno Stilicevu igru.
Fit Tony: I keep my friends close...
Consigliere je napisao/la:Evo, pogledao sam ponovo utakmicu na Faceu, da malo hladne glave vidim sta se desavalo.
I jos nesto. Procitam neosnovanu kritiku na njegov racun, pogledam nick i tamo je obicno neki pitar. Ja to zaista ne mogu razumjeti. Ja bi sutra potpisao da se pozove 20 igraca Sarajeva ako ce nas to odvesti na prvenstvo. Koga briga gdje ko igra?! Ne mogu da vjerujem stvarno.![]()
zato kolega @sabinho imao respekt jer je momak pravi navijac repke, i nije opterecen klubskim bojama, i ocjenio je korektno Stilicevu igru.![]()
![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
koji su to ?saaudin je napisao/la:lose brate lose djaba zauzima mjesto imamo mi mnogo jacih igraca on nije prosijek nego ispd prosjeka
Consigliere je napisao/la:Evo, pogledao sam ponovo utakmicu na Faceu, da malo hladne glave vidim sta se desavalo.
I jos nesto. Procitam neosnovanu kritiku na njegov racun, pogledam nick i tamo je obicno neki pitar. Ja to zaista ne mogu razumjeti. Ja bi sutra potpisao da se pozove 20 igraca Sarajeva ako ce nas to odvesti na prvenstvo. Koga briga gdje ko igra?! Ne mogu da vjerujem stvarno.![]()
zato kolega @sabinho imao respekt jer je momak pravi navijac repke, i nije opterecen klubskim bojama, i ocjenio je korektno Stilicevu igru.![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.