https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... .eVxu_o66X" onclick="window.open(this.href);return false;
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
sjajan potez Depaya
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... .eVxu_o66X" onclick="window.open(this.href);return false;
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
povreda Smalla 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Da li je ozbiljna povreda? Ja vidio na rezultatima da je izmjena, ali mi se ucinilo da je Carrick povrijedjen a da ga je Smalling zamijenio, kad ono obratno.Policeman je napisao/la:povreda Smalla
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Kažu blagi potres, trebao bi biti spreman za Villu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije ozbiljno ništa, nešto se nije osjećao najbolje, prehlada neka najvjerovatnije 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hummels navodno za Bild izjavio da ako bude prelazio gdje da to može biti samo Junajted 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Marouane Fellaini has 12 goals in 60 apps for Belgium compared to Eden Hazard's 7 goals in 55 apps
- Ed Woodward for Prime Minister !
Falcao dade 3 gola u 2 utakmice nekim ž reprezentacijama, i to jedan iz penala, dodje Fellaini i zabije 3 gola u kvalifikacionim utakmicama, od toga jedan eurogo
izbor je van gaalu sve laksi 
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Aprilili, nije 4 neg' 5.rio_Ferdy88 je napisao/la:Cleverly potpisao novi ugovor, na 4 god![]()
http://www.theguardian.com/sport/2015/a ... th-man-utd
- OnlyUnited
- Kontakt:
-
MrParanoic
- Kontakt:
Vec sam krenuo **** od a do z za kleverlija
Nadam se da je prvoaprilska sala da Arsenal zeli Kane-a u svojim redovima. Ipak su najveci rivali i vjerovatno bi ga kokoske prodale nekom drugom. Harry bi bio idealan za napad Uniteda, s Roonyem u paru. Ne bi mu trebao period da se prilagodi na ligu i uslove igranja. RvP i Falcao ionako najvjerovatnije nas napustaju ovog ljeta.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ne znam zasto se sekirate za napad,to je najmanji problem u ovom klubu,dovoljno je staviti Runija u spic i rijesen problem
Mozda ce biti potreban neki napadac za 2-3 sezone jer smatram da ce RvP jos ostati
Na Utdu je da poradi na igri sljedece sezone,a mi uvijek imamo u timu nekoga ko ce davati golove za to se ne treba brinuti,Kane jeste talentovan al mislim da ce i on ostat jos u Tottenhamu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda ce biti potreban neki napadac za 2-3 sezone jer smatram da ce RvP jos ostati
Na Utdu je da poradi na igri sljedece sezone,a mi uvijek imamo u timu nekoga ko ce davati golove za to se ne treba brinuti,Kane jeste talentovan al mislim da ce i on ostat jos u Tottenhamu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko god kupi Kane-a dobro će se zayebat (a posebno ako iskešira 40+ miliona) i iskreno se nadam da mi to nećemo biti. Živi bili pa vidjeli ... lik je jednogodišnja senzacija ... sljedeće sezone neće dati više od 10 golova.bulbasor je napisao/la:Nadam se da je prvoaprilska sala da Arsenal zeli Kane-a u svojim redovima. Ipak su najveci rivali i vjerovatno bi ga kokoske prodale nekom drugom. Harry bi bio idealan za napad Uniteda, s Roonyem u paru. Ne bi mu trebao period da se prilagodi na ligu i uslove igranja. RvP i Falcao ionako najvjerovatnije nas napustaju ovog ljeta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Isto mišljenje @Smith.
Neka ide u Arsenal ili gdje drugo, dosta mi je Bušilica moja.
Neka ide u Arsenal ili gdje drugo, dosta mi je Bušilica moja.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Rooney, Wilson plus obavezno pojacanje u napadu za iducu sezonu. Persie/Radamel na izlaznim vratima, a sezonu poceti sa dva napadaca (od toga jedan zelen) je smijesno. E sada, da li ce to biti Lacazette, Cavani, Ibra,, Dost, je druga prica.
Kane ima ugovor do 2020., a cijena je vec blizu 50 miliona £. Dobar igrac, po profilu naprednija verzija Hernandeza, vlada sesnestercom. E sada da li se isplati davati tolike novce (plus ogromnu platu) na osnovu jedne sezone je veliko pitanje.
Prije bih rekao da je bolje gledati druge solucije.
Kane ima ugovor do 2020., a cijena je vec blizu 50 miliona £. Dobar igrac, po profilu naprednija verzija Hernandeza, vlada sesnestercom. E sada da li se isplati davati tolike novce (plus ogromnu platu) na osnovu jedne sezone je veliko pitanje.
Prije bih rekao da je bolje gledati druge solucije.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Rooney, RvP i Wilson. To su špicevi za sljedeću sezonu. Za formaciju sa jednim špicem sasvim dovoljno. Ne znam zašto bi neki pustili RvP-a.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.