chifuti su očaj i zbog toga neće ni u baraž (siguran sam da kunu dan kad je Pape dobio otkaz
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
druže, vjerovao ti ili ne, ili Wilmots ne zna izvući iz ove ekipe koliko ona može, ili su precijenjena ekipa s dosta kvalitetnih individualaca! oni kući ubiše brašno, u gostima su ipak druga ekipa, međutim, prevlada taj individualni kvalitet, tako oni ni protiv nas u Zenici nisu odigrali bog zna šta, iako su imali neke šanse (no dobro, znamo ko nas je vodio i kako smo igrali od početka kvala
), pa su jedva izvukli remi zahvaljujući kiksu Begovića
chifuti su očaj i zbog toga neće ni u baraž (siguran sam da kunu dan kad je Pape dobio otkaz
)
najrealnija tabela na kraju:
Belgija 24
Wales 20
BiH 18
Izrael 16
Manje realnija al ona koju ja prizeljkujem
Belgija 23
BiH 20
Wales 20
Izrael 16
@Virto, msm da belgija sebi nece priustiti luksuz da pusti utakmicu judama ili da je nesrteno izgubi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Belgija 24
Wales 20
BiH 18
Izrael 16
Manje realnija al ona koju ja prizeljkujem
Belgija 23
BiH 20
Wales 20
Izrael 16
@Virto, msm da belgija sebi nece priustiti luksuz da pusti utakmicu judama ili da je nesrteno izgubi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Consigliere
- Kontakt:
Bice svasta jos ovdje.. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kad to tako kažeš, otvara mi se apetit i za prvo mjestoConsigliere je napisao/la:Bice svasta jos ovdje..![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar ti avatar ^^Chinaglia je napisao/la:nema tu problema, dobit' će ih Belgija, pa ovi chifuti su očaj, oni mogu dobit' samo nas (hvale tele) i mrtvi Portugaljebote, šta smo dočekali, Wales ispred nas, lovimo chifute
a sistem nikad lakši, dva direktno, treći u baraž, grupa realno za poželjeti
nije ni tvoj loš 
Imamo li ikakve šanse plasirati se sa porazom u Belgiji... realno gledajući u Zenici bi trebali pasti Izrael , Andora i Vels i Kipar u gostima ... , a u Belgiji teško da možemo nešto napraviti ...
BIH - IZRAEL
BELGIJA - BIH
BIH - ANDORA
BIH - VELS
KIPAR - BIH
BIH - IZRAEL
BELGIJA - BIH
BIH - ANDORA
BIH - VELS
KIPAR - BIH
Imamo, ali u tom slučaju Izrael ne smije pobijediti u Velsu i mora izgubiti od Belgije u zadnjem kolu.no rules je napisao/la:Imamo li ikakve šanse plasirati se sa porazom u Belgiji...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cak moze uz 6 bodova (Andora i Kipar) da uzme jos jedan bod (Belgija ili Vels) i opet je iza nas pod uvjetom da mi dobijemo 4 utakmice (eto sem Belgije)Virtu4l je napisao/la:Imamo, ali u tom slučaju Izrael ne smije pobijediti u Velsu i mora izgubiti od Belgije u zadnjem kolu.no rules je napisao/la:Imamo li ikakve šanse plasirati se sa porazom u Belgiji...
E Super , ima nade onda , samo pobijediti Izrael , a protiv Belgije potući se , odigrati muški pa ko koga
, čini mi se da ovdje neće se ništa znati do zadnjeg kola ni ko ide na EP ni ko neide 
Ja bih se zakleo da sam upravo to napisao u postu iznadFliX je napisao/la:Cak moze uz 6 bodova (Andora i Kipar) da uzme jos jedan bod (Belgija ili Vels) i opet je iza nas pod uvjetom da mi dobijemo 4 utakmice (eto sem Belgije)Virtu4l je napisao/la:Imamo, ali u tom slučaju Izrael ne smije pobijediti u Velsu i mora izgubiti od Belgije u zadnjem kolu.no rules je napisao/la:Imamo li ikakve šanse plasirati se sa porazom u Belgiji...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve su sanse i sta se treba desiti da ako uzmemo cetiri naredne utakmice u Belgiju idemo po drugo mjesto, te da pobjedom idemo direktno na EU?
1946
Mozda da izbije gradjanski rat u Belgiji/Velsu ili imas drugu opciju da ih Andora krene trehatHead je napisao/la:Kakve su sanse i sta se treba desiti da ako uzmemo cetiri naredne utakmice u Belgiju idemo po drugo mjesto, te da pobjedom idemo direktno na EU?
Salu na stranu, o direktnom plasmanu samo postoji teorija.
Eventualna pobjeda u Belgiji nam otvara vrata za drugo mjesto, svi oni imaju utakmice između sebe, ali recimo ako Izrael pobijedi u Velsu, šanse su nam minimalne.
Ma ludnica... ali za svaku teoriju o direktnom plasmanu, potrebna nam je pobjeda u Belgiji.
Ma ludnica... ali za svaku teoriju o direktnom plasmanu, potrebna nam je pobjeda u Belgiji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
otvorilo nam se za 3 poziciju s ova dva poraza Izraela ,nece biti lako al mislim da mozemo dobiti wels,izrael ,andoru kuci i cipar u gostima to ce biti dovoljno za baraz

Ako cemo realno, mi ako nismo sposobni da dobijemo direktne konkurente(Izrael i Wels) kuci i ne zasluzujemo da idemo na EP.
1946
Džaba kad nam ni to ne garantuje baraž.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B
Joj kalkulacija. 
Idemo po baraz a tamo cemo valjda biti povlasteni i valjda ne bude Portugal opet.
Idemo po baraz a tamo cemo valjda biti povlasteni i valjda ne bude Portugal opet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
IMate na Sport klubu 3 snimak utakmice Izrael - Belgija
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
bordobijeli
- Kontakt:
mi moramo dobiti izrael to je jedina kalkulacija tu sva prica zavrsava a poslije cemo vidjeti sta i kako