Pa imate svoje teme tamo se "maltretirajte" pustite nas POKRADENE

Olimpik ima dobru ekipu ,ali nema onu glavnu kariku -NAVIJAČE.nikad_izvini je napisao/la:Pokradeni, što vam se trener nije bunio da ste pokradeniZaista mi nije jasno
![]()
Iskreno, Rudar P je solidna ekipa i ne bi trebali da ispadnete. Po meni, Modriča, Laktaši i Olimpik su glavni kandidati da lete iz lige.
i ima li te pjesmena Vikomu?" je napisao/la:$ се /, " " $. & & " " ' & "tatamata je napisao/la:Momci srecno danas.Ispunite mi Zelju!![]()
не " се " " - $ " ? отежаноrudarprijedor je napisao/la: pa nije jaka ali je padala nocas...i sad ono kao hoce nece...![]()
![]()
a ovi nasi slabije igraju po mokrom terenu....
![]()
![]()
![]()
& - " " " " " пасова(& је % & терен)
pa da ti kazem bilo je guzve na terenu pogotovo nas Sodic je toliko izmlatio Bekrica...al bas ga izmlationikad_izvini je napisao/la:red bi bio da nas malo pohvaliteEkipa fizički spremna, vrlo borbena, kad nas udaraju mi vraćamo istom mjerom, lomimo protivnike na kraju utakmice čistom fizikom
![]()
Manijaci uvijek uz Želju i u solidnom broju. Nema veze koliko je daleko
Evo ja cu igrati za vas ako treba..DR The Prodigy je napisao/la:Ja mislim da je dosta više prepiranja i svađe!!!Po mom mišljenju remi je bio najrealniji...ali jbg fudbal je to... Realno Željo je daleko spremniji u svakom pogledu od našeg Rudara... Suđenje je bilo katastrofa...Penal ne sviraju za Želju kad treba, već ga sviraju kad ne treba
wtf??? Pribojavao sam se Bešlije i uđe i ...
muk jbni...
Nadam se da ćemo opstati, jer nije 1 godina u PLBiH interesantna...neću da opet moram gledati Ljubić?
![]()
Usput...čestitke Želji na pobjedi, mada bih bio duplo sretniji da smo vas pobjedili...![]()
A što se tiče Rudara...mi nemamo ekipe za PL...treba nam pojačanjaaaaaaa!!!![]()
rudarprijedor je napisao/la:" у $
$ " " не % ? $ се " у $ на & ' $ - " (0:2). На ? " ? ? управе & ? ? је $ уђе у ? $ $ $ ? " "посавјетује" га & $ $ у & '. ? је &, ? се гужва, ? је $ " ", ? $ у ?, ", " ? / посјету.
sarajevskog....covjek nece razumjeti...blablabla je napisao/la:ej jeste tesko napisati takav post
evo pogledajte ovo
Pritisak u Prijedoru
Da Rudar nista ne prepusta slucaju vidjelo se i u Prijedoru na subotnjem mecu Rudar - Zeljeznicar (0-2). Na poluvremenu utakmice nekoliko clanova uprave prijedorskog kluba htjelo je da udje u svlacionicu kod sudije Edina Golaca i "posavjetuje" ga kako da sudi u nastavku meca. Reagovalo je obezbjedjenje, stvorila se guzva, palo je dosta teskih rijeci, ali sudije u svlacionici, ipak, nisu imale nenajavljenu posjetu.![]()
sad komentari:![]()
![]()
oj boze moj...kakav je to rudar klub
ooo sramota ooo![]()
hahaha
da neko ovo napise na nekom drugom forumu vidjeli biste reakciju
tako da manite se suplje price i gluposti
prije se bavite opstankom
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Combattente87, Hrammm1921, HyperOS, Nikica052, Tihi, tutankamon1905 i 134 gosta.