i još jedan isforsiran šut nešto prije toga po sredini gola kad je imo lijepo otvaranje saigrača nakon postignut gola malo je posilio se počeo je da dribla tako prosto šutne loptu kraj igrača i trči za njom kao da je Gareth Bale..geoxx je napisao/la:Bio je u nekim situacijama presebican u zelji da se dokaze, posebno kod onog kornera je digao tlak ali sve u svemu dobra partija.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Hajrović i Lulić krila,Džeko u vrhu i to je to.Kakve Višće,Vršajevići i slični.Vedo klupa.Igrat samo s jednim napadačem.
Re: AW: Izet Hajrovic
Kako mi je drago za ovog momka. Zadnji nas go uzivo prije godinu i po u Zilini koji sam vidio je bio njegov a evo i danas napokon opet! Da mi je neko reko da ce bas on zabit reko bi mu da je lud!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ko puca po golu taj ce i zabit. Jedini je izo veceras ispaljivo po golu. I usla je jedna
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Bravo Izete, nema veze igras li ili ne za klub uvijek odlican za repku i sigurno da zasluzujes biti u prvih 11 u nedostatku boljih krila 
Ne mogu da opisem koliko mi je drago sto je Izet zabio veceras 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Forma je trenutna, klasa je vjecna!!!
Borio se citavu tekmu. Ko navijen je bio. I drago mi je bas da ga je on zabio.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Naravno da se borio, tako i treba, vrijedan je on momak i zeljan je igre. Naravno, nije me nicim impresionirao, on i Avdija su bezuspjesno pokusavali probiti njihove bekove medjutim nije islo. U drugom poluvremenu odlican prodor Besica i lopta za Izu, ovaj uz pomoc protivnickog igraca postize fin gol. Ono sto je pozitivno kod ovog momka je samopouzdanje, hoce slobodnjak hoce ovo ono, ima muda da suta iz svih pozicija. Ono sto je negativno je povezano sa prethodnim, u situaciji nakon kornena Sunjic i jos jedan igrac utrcavaju sami na peterac a on suta iz nemoguce situacije. Sve u svvemu, velike stvari od ovog momka ocekujem kad se ustali u nekoj ekipi i dobije jos vise na samopouzdanje te podigne formu. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Potpis Sabinho, od prve do zadnje rijeci. Ono u cemu je najbolji cesto ga i sputava. Ipak Izet bi trebao biti nase prvo desno krilo. Mali Visca raste kao igrac i to je dobro. Lijevo Lulic a imamo Hadzica ili Zeca za backup. Nije to tako lose. A i stari majstor Salihovic je tu jos uvijek. Ako proigramo po krilima EP i nije nedostizno.Sabinho je napisao/la:Naravno da se borio, tako i treba, vrijedan je on momak i zeljan je igre. Naravno, nije me nicim impresionirao, on i Avdija su bezuspjesno pokusavali probiti njihove bekove medjutim nije islo. U drugom poluvremenu odlican prodor Besica i lopta za Izu, ovaj uz pomoc protivnickog igraca postize fin gol. Ono sto je pozitivno kod ovog momka je samopouzdanje, hoce slobodnjak hoce ovo ono, ima muda da suta iz svih pozicija. Ono sto je negativno je povezano sa prethodnim, u situaciji nakon kornena Sunjic i jos jedan igrac utrcavaju sami na peterac a on suta iz nemoguce situacije. Sve u svvemu, velike stvari od ovog momka ocekujem kad se ustali u nekoj ekipi i dobije jos vise na samopouzdanje te podigne formu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 01 apr 2015, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Samo nemoj zaboraviti i malog Hajradiovica, zna mali pos'o vjeruj mi, trenurno je van terena zbog povrede ali govorim za buducnost.dubrovnik je napisao/la:Potpis Sabinho, od prve do zadnje rijeci. Ono u cemu je najbolji cesto ga i sputava. Ipak Izet bi trebao biti nase prvo desno krilo. Mali Visca raste kao igrac i to je dobro. Lijevo Lulic a imamo Hadzica ili Zeca za backup. Nije to tako lose. A i stari majstor Salihovic je tu jos uvijek. Ako proigramo po krilima EP i nije nedostizno.Sabinho je napisao/la:Naravno da se borio, tako i treba, vrijedan je on momak i zeljan je igre. Naravno, nije me nicim impresionirao, on i Avdija su bezuspjesno pokusavali probiti njihove bekove medjutim nije islo. U drugom poluvremenu odlican prodor Besica i lopta za Izu, ovaj uz pomoc protivnickog igraca postize fin gol. Ono sto je pozitivno kod ovog momka je samopouzdanje, hoce slobodnjak hoce ovo ono, ima muda da suta iz svih pozicija. Ono sto je negativno je povezano sa prethodnim, u situaciji nakon kornena Sunjic i jos jedan igrac utrcavaju sami na peterac a on suta iz nemoguce situacije. Sve u svvemu, velike stvari od ovog momka ocekujem kad se ustali u nekoj ekipi i dobije jos vise na samopouzdanje te podigne formu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Izo veceras pun zelje za igrom, sto je jako pozitivno i ohrabljujuce za nas. Imao je 1-2 suta gdje je mozda bilo boljih rjesenja, ali ko ne puca taj ne zabija, a on je veceras, mozemo reci, jedini pucao. Bilo bi lijepo i da Pjanic ponekad pokusa sa 25-30 metara, sigurno bi nekad uslo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ponavljam ovo ima dvije godine od neke utakmice kada je igrao e uvropi sa onim svicarcima ... Decko se ubio za 10-ke. Poluspica. Ima damu , zna driblat , zna dati dobar pas , a sa svojim sutem otvara cijelu odbranu. I to sa izricitim instrukcijama da suta kada moze u sve do 25 metara od gola. Najace oruzje koje mozemo da imamo.
Nije on za krila ni jedno ni drugog . Cista 10-ka i to genijalna.
Mesa svaka cast za sve do sad al ponekad procitaj i forum. Daj mu Pjanicevu poziciju i bit ce otkrice kvalifikacija !!!!
Nije on za krila ni jedno ni drugog . Cista 10-ka i to genijalna.
Mesa svaka cast za sve do sad al ponekad procitaj i forum. Daj mu Pjanicevu poziciju i bit ce otkrice kvalifikacija !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
Ne kaze niko da je Visca bolji, ali konstanto podcijenjavanje Visce iz izuzetno "objektivnih" razloga koji imaju jednu posebnu klubsku boju (kao i podrzavanje teletine) je smijesno, pa zato to niko bas i ne uzima za ozbiljno.Head je napisao/la:Sta kazu, bolji Visca.
Za Hajrovica sam rekao i stojim jos uvjek iza toga: Momak ima klasu, sjajnu tehniku, brzinu i voli izuzetno direktnu igru na gol, a neko peglanje lopte. Mislim da ce se vratiti u jacu forumu i vise igrati u Bremenu.
Svaka cast na golu!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hajrovic sinoc odlican,i nas mozda najbolji igrac. Cestitke na lijepom golu! Puno bi nam valjao u nastavku kvalifikacija ako bi bio na ovom nivou. Samo da se izbori za svoj bolji status u Verderu,da malo vise igra i siguran sam da bi protiv Izraela u njemu imali veliko pojacanje!
Konacno Izet koji lici na onog starog koji nam je donio SP.
Najbolje nase desno krilo.
Najbolje nase desno krilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- BavaracZenica
- Kontakt:
To je taj Izet, a ne mogu se nacudit iz uprave Werdera zasto je covjek pozvan u repku
Odlican nocas, i treba nam ovakav Izet Hajrovic, zadovoljan sam njegovim zalaganjem i da nije postigao gol
Odlican nocas, i treba nam ovakav Izet Hajrovic, zadovoljan sam njegovim zalaganjem i da nije postigao gol
FC Bayern !!!!!
Principatus je napisao/la:Ne kaze niko da je Visca bolji, ali konstanto podcijenjavanje Visce iz izuzetno "objektivnih" razloga koji imaju jednu posebnu klubsku boju (kao i podrzavanje teletine) je smijesno, pa zato to niko bas i ne uzima za ozbiljno.Head je napisao/la:Sta kazu, bolji Visca.
Za Hajrovica sam rekao i stojim jos uvjek iza toga: Momak ima klasu, sjajnu tehniku, brzinu i voli izuzetno direktnu igru na gol, a neko peglanje lopte. Mislim da ce se vratiti u jacu forumu i vise igrati u Bremenu.
Svaka cast na golu!
Evo ti.
harishp je napisao/la:U ovoj formi i jeste za klasu.Head je napisao/la:Jah, eto trebali smo mu dati 10-ak utakmica po 90 minuta da uvidimo koliko je parmak.![]()
Sjecam se kad ga je Susic ubacio protiv Argentine da bi unio zivosti u igri a on se nije ni vidio na terenu. Ispade hladno Visca bolji od Hajrovica. A neka...
Head je napisao/la:Zbog cega?samocelik je napisao/la:Uz dužno poštovanje Hajrović treba biti sretan što i ovo okupljanje je u našoj opremi. Ničim a ma baš ničim ne zaslužuje biti u prvih 11 večeras.
Reci mi ko je bolji krilni igrac od njega da je nama dostupan?
Virtu4l je napisao/la:Višća.
1946
Osvrni se na prvi dio onoga što je napisao Principatus.
Nema to veze konkretno sa Izetom. Kmečanje za Cimirotom je najbolji dokaz za to.
Nema to veze konkretno sa Izetom. Kmečanje za Cimirotom je najbolji dokaz za to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemam se sta osvrtati, vrati se na temu Andora BiH i vidi sta si pis'o. Mani se filozofiranja i uvlacenja u paksu pojedinim forumasima.Virtu4l je napisao/la:Osvrni se na prvi dio onoga što je napisao Principatus.
Sto se tice Cimirota, stojim iza onog sto sam napis'o prvenstveno kao navijac Sarajeva. Neka je stid selektora da pruzi priliku svim igracima osim jednog. Moze igrati 20 igraca, ne moze 21. Moze igrati decko koji je odradio 2 treninga ne moze igrati decko koji je tu 10 treninga. Sramota nevidjenja.
Sad nastavi da puzes prema anusu gore navedenih i prodji me se.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.