Ne znam sad po redoslijedu, ali ima protiv nas u junu, zatim kuci andoru i cipar, i u gostima wales i belgijuHariTz je napisao/la:Protiv koga Izrael ima igrati do kraja sve?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne znam sad po redoslijedu, ali ima protiv nas u junu, zatim kuci andoru i cipar, i u gostima wales i belgijuHariTz je napisao/la:Protiv koga Izrael ima igrati do kraja sve?
Sa svima.HariTz je napisao/la:Protiv koga Izrael ima igrati do kraja sve?
Sa svimaHariTz je napisao/la:Protiv koga Izrael ima igrati do kraja sve?
sad kad napokon imamo normalnog selektora, ne treba se plasiti nikoga kad igramo u zenici, naravno uz respekt prema protivniku.Chinaglia je napisao/la:mah, chifuti će ispušit', to je jasno k'o dan, al' prilično se pribojavam Walesa
esprit24 je napisao/la:sta se koji qrac zamarate sa zidovima, bitno je da mi pobijedimo ove preostale utakmice, a oni ce u ovom tromecu sa nama velsanima i belgijom plafon bod uzeti, i nek pobjede ove dvije kuci to je 7 bodova i na kraju 16, a mi ako pobjedimo 4 belgiju i ne racunam, mi imamo 17, sto znaci da smo ispred njih. Nego mi moramo ganjat vels i belgiju ako je ikako moguce
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala brate, pa to je logika, a ne mi se zamaramo ko skim kako ovo kako ono. Na kraju ce se ispostavit da je dobro sto je vels pobijedio izrael, a ovdje neki o suicidu razmisljali poslije poraza izraelamomirpeh je napisao/la:esprit24 je napisao/la:sta se koji qrac zamarate sa zidovima, bitno je da mi pobijedimo ove preostale utakmice, a oni ce u ovom tromecu sa nama velsanima i belgijom plafon bod uzeti, i nek pobjede ove dvije kuci to je 7 bodova i na kraju 16, a mi ako pobjedimo 4 belgiju i ne racunam, mi imamo 17, sto znaci da smo ispred njih. Nego mi moramo ganjat vels i belgiju ako je ikako moguce
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Volim kad neko napiše dobar komentar,kratko i jasno.
mah, da, shvatam šta govoriš, al' u glavi mi je da nas jedan kiks u mečevima prije Belgije faktički izbacuje iz trke za baražSTEVIE je napisao/la:sad kad napokon imamo normalnog selektora, ne treba se plasiti nikoga kad igramo u zenici, naravno uz respekt prema protivniku.Chinaglia je napisao/la:mah, chifuti će ispušit', to je jasno k'o dan, al' prilično se pribojavam Walesa
Smatram te kao ozbiljnog forumasa VirtoVirtu4l je napisao/la:Mislim da u zadnjem kolu igraju Belgija - Izrael, u utakmici gdje Belgiji neće trebati bodovi... što je ogroman problem za nas.
Ocaj su. Zato ih je Belgija jedva dobila veceras.Chinaglia je napisao/la:nema tu problema, dobit' će ih Belgija, pa ovi chifuti su očaj, oni mogu dobit' samo nas (hvale tele) i mrtvi Portugaljebote, šta smo dočekali, Wales ispred nas, lovimo chifute
a sistem nikad lakši, dva direktno, treći u baraž, grupa realno za poželjeti
Hehehe, nekako mislim da se nećemo dobro provesti ako im bude trebao bod u toj utakmici.esprit24 je napisao/la:Smatram te kao ozbiljnog forumasa VirtoVirtu4l je napisao/la:Mislim da u zadnjem kolu igraju Belgija - Izrael, u utakmici gdje Belgiji neće trebati bodovi... što je ogroman problem za nas.![]()
A ti si gledao utakmicuGreivis je napisao/la:Ocaj su. Zato ih je Belgija jedva dobila veceras.
Dovoljno je pogledati statistiku uz rezultat i zakljuciti da nije bilo lagano.Virtu4l je napisao/la:A ti si gledao utakmicuGreivis je napisao/la:Ocaj su. Zato ih je Belgija jedva dobila veceras.![]()