Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
A Llorente 100% odlazi iz kluba... Pitanje je samo ovim arapima iz Citya, da li može na 36 rata bez kamata i jemaca - Marrota Style 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Heavens, druže, beze zeze, kakve su šanse da ga Juve dovede, tj. da l' ga žele?
- HeavensWonder
- Kontakt:
Teško je sad već govoriti o tome jer je Juventus u problemima velikim što se tiče napadača. Od sezone u kojoj smo ih imali na pregršt te smo Giovinca pustili, do ovog momenta, kada je Tevez skoro otišao prije kraja sezone, velike su šanse da i Llorente ode te ostaje samo M.... (
) koga Real takođe može zvati sebi za 30mil €, i to je vrlo moguće obzirom da M..... (
) proglašavaju novim prvim napadačem Španije za narednih 10 godina pa bi pritisak na čelnike Reala mogao biti veliki. Dosta je faktora u igri trenutno.
Prema postojećim izvorima u Štokholmu je navodno došlo do kontakta Marrote i Citya zbog Džeke. Mada momci sa vecchiasignora foruma ne vjeruju jer se radi o novinaru koji baca bombe. Sigurno je sljedeće, a to je da je Juventus još uvijek zainteresovan za Džeku. On je prema tom izvoru treći na listi želja iza Cavanija i Falcaa, s tim da bi Juventus imao problem sa Cavanijem i Falcaom jer imaju prevelike plate, dok sa Džekom može da se pregovara.
Šanse su jako velike ako ova prva dva transfera propadnu onda Marrotu hvata panika i kreće u napad izdvajajući sve pare koje su potrebne da bi se on doveo, tako je bilo i sa Realovim pulenom. Džekin transfer se ne može još uvijek odvojeno posmatrati od razvoja situacija sa Falcaom i Cavanijem. Znaš i sam kako je u Italiji, isto kao kod nas, sve 5 do 12, da ti srce pukne.

Prema postojećim izvorima u Štokholmu je navodno došlo do kontakta Marrote i Citya zbog Džeke. Mada momci sa vecchiasignora foruma ne vjeruju jer se radi o novinaru koji baca bombe. Sigurno je sljedeće, a to je da je Juventus još uvijek zainteresovan za Džeku. On je prema tom izvoru treći na listi želja iza Cavanija i Falcaa, s tim da bi Juventus imao problem sa Cavanijem i Falcaom jer imaju prevelike plate, dok sa Džekom može da se pregovara.
Šanse su jako velike ako ova prva dva transfera propadnu onda Marrotu hvata panika i kreće u napad izdvajajući sve pare koje su potrebne da bi se on doveo, tako je bilo i sa Realovim pulenom. Džekin transfer se ne može još uvijek odvojeno posmatrati od razvoja situacija sa Falcaom i Cavanijem. Znaš i sam kako je u Italiji, isto kao kod nas, sve 5 do 12, da ti srce pukne.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- pintol_TM87
- Kontakt:
SVAKA ČAST KAPITENU !!!
Onako se brani saigrac..
Kome ce on mater
Onako se brani saigrac..
Kome ce on mater
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kaze engleski komentator: "Dzeko speaks fluent German", biva - mogu se sporazumiti u ovoj situacijiHusika je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Dzeko veceras mnogo dobar. Ovakog ga je milina gledati

Ma tesko je dati neku ocjenu. U prvom poluvremenu nit je imao lopti niti je uzasna igra dozvoljavala da se barem uputi kakav centarsut. Imas Pjanica - Hadzica i Mudunjanina i 30 metara praznog prostora pa Dzeko usamljen gore.
Veceras ne znam ko je trebao biti ofanzivni vezni ali to sigurno nije bio.
Dobio je jednu upotrebljivu loptu i odmah je stvorio sansu. Steta za ono. Ziv ti bio nama kapetane.
Veceras ne znam ko je trebao biti ofanzivni vezni ali to sigurno nije bio.
Dobio je jednu upotrebljivu loptu i odmah je stvorio sansu. Steta za ono. Ziv ti bio nama kapetane.

moram mu čestitat' na borbenosti i ponašanju kad dođe do čarki, kapitenska traka ipak
stvarno se borio, spuštao se duboko po loptu, al' osim Hajrovića, nije imao kome da je proslijedi na bok, da neće možda debilu od Vršajevića?
šteta za onu šansu, odličan prijem, al' ne uđe kurava

stvarno se borio, spuštao se duboko po loptu, al' osim Hajrovića, nije imao kome da je proslijedi na bok, da neće možda debilu od Vršajevića?

-
- Kontakt:
Dobar Džeko, nije nešto šansi imao, ali dobro je odigrao.. Za ono što uradi, kapitenski, još više ga volim.
Dzeko poceo ko spaha svojevremeno red zavodit haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakva dominacija nad Dragovicem, usuti momak u sekundi, bravo dijamantu a imao si od koga i uciti, zato njegovu traku sad nosis na ruci 

- BluesForever
- Kontakt:
Jak stamen odličan 10cm falilo za gol primanje okret 

Aferim kapitenu za veceras. Trnci su me obuzeli kad si priletio da zastitis svoje. Aferim !!!
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Bosna•••Bayern•••Radnicki
- invincible1921
- Kontakt:
Moji utisak je da je Mesha namjerno dao nekim igracima sansu cisto da i oni vide da nisu za ovu rep. Pojedinacni utisci:
Pjanic- Prodo nas ko i svaki put do sad, al nije ko da nisam naviko. Sad ocekujem ponovo opravdanja neka od pojedinih koja pocinju sa losom formacijom pa do saigraca koji ga guse....
AVDIJA- ma nemam rijeci sve ste vidjeli...samo cu rec da sam mu brojo negdje do 50te min i da je u 10 dodira izgubio osam lopti , a ova dva sto nije je bilo prvom do sebe
Hadzic- komentator ga je spomeno prvi put ja mislim u 60 i nekoj minuti..TOLIKO
Medunjanin i Bicakcic- ODRON. Davno sam rekao da su oni igraci koji imaju frizure i bacaju neku satro "kul" furku raja ih voli i odjednom to znaci da znaju igrat
Bicakcic ponovo pokusao trik sa SP kad je mesija zaustavljo
Hajrovic- nista posebno, jest se trudio, ali mu jako zamjeram sto je osuto svki kontakt sa loptom koji je imao
Iskreno i dalje mislim da nije neki igrac i da ga samo s vremena na vrijeme prosere ovaj sut i to je to, nisu svabe budale pa da on bude na klupi ekipe koja se bori za opstanak, al haj vidjecmo jesam li u pravu za ovo. Sto se suteva tice imali smo dva puta 3na2 situaciju on ju je upropasio sutem sa preko 25 metara
BESIC- VISE ZNACI TRENUTNO NEGO MEDUNJANIN, PJANIC, HADZIC I PRCIC ZAJEDNO
DZEKO- BOG, OTAC
Vedo- nije tako loptu
Pjanic- Prodo nas ko i svaki put do sad, al nije ko da nisam naviko. Sad ocekujem ponovo opravdanja neka od pojedinih koja pocinju sa losom formacijom pa do saigraca koji ga guse....
AVDIJA- ma nemam rijeci sve ste vidjeli...samo cu rec da sam mu brojo negdje do 50te min i da je u 10 dodira izgubio osam lopti , a ova dva sto nije je bilo prvom do sebe
Hadzic- komentator ga je spomeno prvi put ja mislim u 60 i nekoj minuti..TOLIKO
Medunjanin i Bicakcic- ODRON. Davno sam rekao da su oni igraci koji imaju frizure i bacaju neku satro "kul" furku raja ih voli i odjednom to znaci da znaju igrat

Hajrovic- nista posebno, jest se trudio, ali mu jako zamjeram sto je osuto svki kontakt sa loptom koji je imao

BESIC- VISE ZNACI TRENUTNO NEGO MEDUNJANIN, PJANIC, HADZIC I PRCIC ZAJEDNO
DZEKO- BOG, OTAC
Vedo- nije tako loptu

=\_1921_/=
- Consigliere
- Kontakt:
Sta mu rece Dzeko? Jel iko uspio skontati?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pretrcao veceras kao za polusezonu u City-u. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Usr'o se ovaj pizdun Dragović.BluesForever je napisao/la:
Konta može se nad Bešićem izdizati i qrciti, kad uleti Džeko lik zanijemio.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, fera, Google Adsense [Bot], kogmagie46, MrPink i 30 gostiju.