Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la dubrovnik » 11 mar 2015, 10:57

Sinoc sam bio vruc i skakao na sam spomen Vrsajevica u repki a boga mi sam i Mesi svasta spominjao kad sam cuo za ovaj poziv. Jedna stvar me hrabri kad sam malo bolje promislio o svemu. Nadam se da sam u pravu. Mesa nije bio u Splitu a razgovarao je sa nekim mogucim pojacanjima za desni bok reprezentacije. Kad malo bolje razmislim o svemu ja bi rekao da je put u Split zaobidjen jer je Bazdarevic itekako svjestan o kakvoj se sjekiri radi i da ce ovaj poziv biti samo trenutacni ispad i nece se vise ponavljati. Jos bi bolja situacija bila ako bi npr. M. Susic bio na spisku takodjer. Nadam se da sam u pravu i da je Mesa ipak na liniji ovoga nego da stvarno polaze neke nade u Avdiju jer dugo vremena ja losijeg beka nisam gledao u Hajduku i samo je trenutacna situacija razlog zasto se covjek i uspjeva odrzati u tom klubu.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 mar 2015, 18:21

Zar ste vi stvarno očekivali da neće pozvati Avdiju? Može samo pozvati neke nove a stare sigurno neće prekrižiti tako lako.
Ako Meša svoj posao bude radio dosljedno, Avdija će sebe sam prekrižiti svojim nastupima kako u Hajduku tako i u repki. Neka dobije tu minuticu za koju toliko moli da osigura egzistenciju i neka mu je sa srećom.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 31 mar 2015, 21:29

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 mar 2015, 21:38

krampa je barem za nešto korisna :oops:

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 31 mar 2015, 21:45

Jok panjine Allahu dragi slomi nogu liku...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 31 mar 2015, 21:46

Mrtvi panj, nadam se da ovo čitaš Avdija!!!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 31 mar 2015, 22:17

Jako lose veceras, ali ipak bolje nego Visca protiv amatera ;)
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 apr 2015, 00:13

Puno trke, utrcavao, trudio se dosta, ali jednostavno nema kvalitet, svaka lopta koja je isla prema njemu je zavrsila ili u autu ili ako je kojim slucajem uspio iskontrolisati onda je izgubio ili jednostavno predao protivnicima losim pasom. U prvom poluvremenu katastrofa, u drugom je uspio primiriti neke lopte i vrsiti pritisak nekim uklizavanjima, ali sve je to tanko. Jednostavo receno, momak nema kvalitet za reprezentacije, niti da bude sira rezerva. Nadam se da cu mu ovo pomoci da napravi neki trasfer vani i da obezbjedi egzistenciju, a onda da pokrene skolu fudbala u Tesnju, kao sto je govorio.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 apr 2015, 00:30

Jako loš, čovjek nema kvalitet. Vrijeme je da mu se Meša zahvali, dobio je minuticu i ćao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 01 apr 2015, 00:38

Jos kazu brz, Avdija ima brzinu :urnebes: kakav panj je ovaj Avdija :kafa:

Minutica :urnebes: :wave:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 apr 2015, 00:44

dosta losa partija veceras,ipak je pokazao da nije za reprezentacije. trudio se on i sve to,ali realno nije islo...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 apr 2015, 00:47

igra na beku, odigra loše, gurneš ga naprijed gdje ima manje defanzivne zadatke, kontaš da iskoristi svoj najjači adut, a to je brzina, on odigra još gore :oops: Vršo, kad dođe Martić :salut:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 apr 2015, 01:03

Chinaglia je napisao/la:igra na beku, odigra loše, gurneš ga naprijed gdje ima manje defanzivne zadatke, kontaš da iskoristi svoj najjači adut, a to je brzina, on odigra još gore :oops: Vršo, kad dođe Martić :salut:
Momak nema kvalitet, to je jasno, jedino slijepac ne moze to da vidi. On ima zelju, trudi se ali jednostavo nije dovoljno dobar ni za sire klupe.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 01 apr 2015, 01:07

Najjace ovo trudi se :urnebes: :urnebes: pa sta treba da stoji 90min.. :facepalm:
U jednoj situaciji izgubi loptu i stade ono vjerovatno konta po sebi gotovo :hmmmmm: a onda igrac Austrije se spetlja a Avdija da je pratio tj. da nije onako stao...klepio bi loptu jok Avdija stao.... :facepalm:

Edit: Ovo borben Avdija ili brz Avdija slusamo od kako je u rep.BIH :urnebes: tako da.... :kafa:
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 01 apr 2015, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 apr 2015, 01:09

Dosta borben veceras, ali nije kalibar za ovu reprezentaciju. Dolaskom Martica vjerovatno gubi mjesto u drzavnom timu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 01 apr 2015, 01:11

Ako nista makar se umijesao u onu funtu :D
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 01:14

Champion1 je napisao/la:Ako nista makar se umijesao u onu funtu :D
:lol: :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 apr 2015, 01:15

Motokultivator je napisao/la:Najjace ovo trudi se :urnebes: :urnebes: pa sta treba da stoji 90min.. :facepalm:
U jednoj situaciji izgubi loptu i stade ono vjerovatno konta po sebi gotovo :hmmmmm: a onda igrac Austrije se spetlja a Avdija da je pratio tj. da nije onako stao...klepio bi loptu jok Avdija stao.... :facepalm:
On to iz nekog razloga jako cesto radi. Ili izgubi loptu pa stane ili otrci naprijed pa stane. Nevjerovatno kao da se iskopca iz uticnice. A kako cesto kao bek trci naprijed i kad izgubi loptu ostaje naprijed latentna je opasnost po svoj tim. Vrlo je malo losijih bekova bilo u Hajduku otkad ja pamtim. Valjda je Mesa vidi sto je htio pa je Avdija zavrsio sa repkom. A Hajduk ce njega tesko prodati taman bio sto puta prvotimac BiH jer ovi stranci ipak nesto znaju.Moze se iz Safetova primjera iscitati da samo biti clan repke ne znaci da se vrata angazmana otvaraju.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 01 apr 2015, 09:58

Ja mislim da je ovo jedina tema na SS da se svi slažu :D
Ovo je definitivno najgori igrač repke svih vremena. Čovjek jednostavno ne zna igrat fudbala, ne zna ništa...amater. Fazon je što nikad nije ni znao pa ga onaj Panj od trenera forsirao nebil se šta para uzelo za njega. Znači da i malo valja nekom bi ga Hajduk prodao, al svaki amaterski trener čak zna da avdija ne vrijedi ništa. Baždarević ga je pozvao još jednom da vidi ima li barem minimalne koristi od njega na toj poziciji veznog, al avdija je pokazao da hljeba od njega nema. Avdija hvala ti za ništa i ako hoćeš da gledaš reprezentaciju BiH kupi kartu. :)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 apr 2015, 10:13

k'o fol ovaj gori od onog panja protiv meksika...cini mi se da je i on vranjes bio... :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], General505, Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.