bagrcavi je napisao/la:što bi reko Gazda ovo nije bilo mećanje ovo je bila mećava stoljeća

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bagrcavi je napisao/la:što bi reko Gazda ovo nije bilo mećanje ovo je bila mećava stoljeća
Baš mećavabagrcavi je napisao/la:amorovski je napisao/la:Šta bi?sonik24 je napisao/la:Imala majka tri kceri i sve se udaju za trojicu brace. Prva bracna noc, majka je kod njih u gostima, i iskrade se nekako i ode od sobe do sobe da prisluskuje sta se desava, dodje do prve sobe, gdje je najstarija, kad tamo neko jauce, zenski glas, ode ona do druge, kad smjeh tamo, zenski glas, ode do trece sobe, tamo tisina, muk, tajac... kad ujutro pije majka kafu sa kcerima i pita ih, kako je bilo sinoc kceri, kaze ova najstarija, uh mati, prvi put, velik mu a boli, hajd dobro kceri proci ce to, pita drugu, kaze majko, kad ga izvadi, mali mu, ja se pocela smijati, hajd dobro i to, pita trecu, a sto si ti sutila tamo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.sonik24 je napisao/la:pa i tebi da je u ustima i ti bi sutio![]()
![]()
![]()
HAHAHahHAHAHAHhahAH kakav brat.bojler je napisao/la:Le mont daje - SERVETEU GO ZA 2:2 U 95-TOJ SA IGRACEM MANJE
OD DANAS PRESTAJEM IGRAT KLADIONICU I OVAJ FORUM CU SAMO DA POSJETIM ONAKO NEKAD REKREATIVNO
U ZDRAVLE MOMCI SRETNO U DALJNEM KLADJENU
**** TI SOLARNI SISTEM CITAV I SVA BICA SA SVIH PLANETA OKO MARSA JUPITERA I VENERE **** TI KRV U PICKU
theboss_RD07 je napisao/la:theboss_RD07 je napisao/la:ZAKASNIO U KLADARU. IMA BOGAtheboss_RD07 je napisao/la:Odo ja u kladaru dernut X. Nema ovoj ekipi pobjede, koliko god da bi volio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan je Allah
amelonix je napisao/la:Navijam za inter od 1997 god. svim srcem volim ovaj klub i mnogo puta sam se tresao gledajuci interove utakmice.
Poslije 2010god vlasnici i vodstvo ovoga kluba su mi proredili toliko razocarenja da me je postalo stid javno reci za koga navijam jer mi se ljudi podsmijavaju,i ja vise ovako ne mogu i necu da budem vise dio ovoga nezapamcenoga cirkusa koji je od prestiznog i velikog kluba stvorio krpu za otiranje i izrugivanje..
OVIM PUTEM JAVNO ZELIM DA SE ODREKNEM INTERA I SIMPATIJA PREMA NJEMU KOJA SAM GAJIO GODINAMA,JER KOLIKO GOD VOLIO OVAJ KLUB IPAK SEBE VOLIM VISE,A I NE ZELIM DA BUDEM DIO EKIPE THOHIR,MANCINI,MORATTI,JESUS...
POSTAJEM NAVIJAC I LJUBITELJ FC JUVENTUS OD SADA I MOLIM DA ME PRIME U SVOJ KLUB...
FC INTERNAZIONALE MILANO JE OD OVE NOCI MRTAV ZA MENE
A I NE ZELIM DA BUDEM DIO EKIPE THOHIR,MANCINI,MORATTI,JESUS,AMELONIX...
E ne vjerujem da je ovo napisao ahahaha,navija on **** od 97.Pa ovo je gore Interistima nego sto ih svi karaju i podjebavaju u Italiji.I dalje ne vjerujem al cuj Juve ahaha.Samo jos cekam da on pocne zayebavati Inter kad ih Juve mlatne ahahhamilanist je napisao/la:amelonix je napisao/la:Navijam za inter od 1997 god. svim srcem volim ovaj klub i mnogo puta sam se tresao gledajuci interove utakmice.
Poslije 2010god vlasnici i vodstvo ovoga kluba su mi proredili toliko razocarenja da me je postalo stid javno reci za koga navijam jer mi se ljudi podsmijavaju,i ja vise ovako ne mogu i necu da budem vise dio ovoga nezapamcenoga cirkusa koji je od prestiznog i velikog kluba stvorio krpu za otiranje i izrugivanje..
OVIM PUTEM JAVNO ZELIM DA SE ODREKNEM INTERA I SIMPATIJA PREMA NJEMU KOJA SAM GAJIO GODINAMA,JER KOLIKO GOD VOLIO OVAJ KLUB IPAK SEBE VOLIM VISE,A I NE ZELIM DA BUDEM DIO EKIPE THOHIR,MANCINI,MORATTI,JESUS...
POSTAJEM NAVIJAC I LJUBITELJ FC JUVENTUS OD SADA I MOLIM DA ME PRIME U SVOJ KLUB...
FC INTERNAZIONALE MILANO JE OD OVE NOCI MRTAV ZA MENE![]()
![]()
![]()
bega_afc je napisao/la:Moj podoji.VelaHavle je napisao/la:Sretan!Pegi10 je napisao/la:Sretan mi rodjendan
Koji?![]()
Izvini, moro sam.
milanist je napisao/la:amelonix je napisao/la:Navijam za inter od 1997 god. svim srcem volim ovaj klub i mnogo puta sam se tresao gledajuci interove utakmice.
![]()
![]()
On 1997 nije bio ni u planu, vjeruj meniManuel je napisao/la:E ne vjerujem da je ovo napisao ahahaha,navija on **** od 97.Pa ovo je gore Interistima nego sto ih svi karaju i podjebavaju u Italiji.I dalje ne vjerujem al cuj Juve ahaha.Samo jos cekam da on pocne zayebavati Inter kad ih Juve mlatne ahahhamilanist je napisao/la:amelonix je napisao/la:Navijam za inter od 1997 god. svim srcem volim ovaj klub i mnogo puta sam se tresao gledajuci interove utakmice.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PeppermintSA je napisao/la:AlanSmith14 je napisao/la: Inače se Cimirot i Ibišević mogu prediti.
Upravu si, ne mogu. Ibišević je za penzije, totalni raspad kojeg ne treba više zvati dok je Cimirot naš najbolji veznjak nakon Pjanića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.