Head je napisao/la:Bolic ima svoju noc.
Cini mi se da smo igrali sa Austrijom u Sarajevu 1-1 ili nerjeseno.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Head je napisao/la:Bolic ima svoju noc.
Cini mi se da smo igrali sa Austrijom u Sarajevu 1-1 ili nerjeseno.![]()
Ocam'!zeljeznicar1 je napisao/la:Hoce Mesa da zavali Avdiju da ga vise nikad ne moze pozvati![]()
Ovo ako nam je sredina terena, onda treba dupli hendikep na Austriju staviti, nećemo im prismrditi goluSchwarz je napisao/la:Ja na drugom portalu nadjoh ovaj sastav:Ibizevic je napisao/la:--------------------Beg--------------
---------Bičakčić--------Spaha--------
Mujdža-------------------------Zukanović-
---------Medunjanin--Hadžić------------
-Vršajević-------Pjanić-------Hajrović--
-----------------Džeko--------------
Meša je znači ovo zamislio.
Iskreno, nisam ni pomislio da bi ovo moglo biti prvih 11, nadam se da nećemo doživiti debakl u prvom poluvremenu ako će Austrija početi sa svojih najboljih 11.
Teško da ćemo imati protok lopte po krilima, a ni po sredini ne očekujem bolje jer je Medunjanin u očajnoj formi.
Očekujem bolje drugo poluvrijeme za nas jer će vjerovatno ući Višća, Štilić i Bešić te koliko-toliko uspostaviti kontrolu na sredini.
U svakom slučaju, nek' nam je sretno
Begović - Mujdža, Bičakčić, Cocalić, Zukanović - Bešić, Medunjanin, Hadžić, Vršajević, Hajrović - Džeko.
Koji je tacan?
Nije, nego njegov klub zamolio da ga vratimo nakon Andore jer imaju vaznu utakmicu u prvenstvu, bore se za prvaka, pa im Mesa izasao u susret.calcio je napisao/la:Steta za Sehica, to zbog onog uganuca prsta? Mislim da bi dobio sansu veceras da se nije povrijedio.Pivopija je napisao/la: Stilic jeste, a Sehic se vratio u svoj klub.
i ja sam pomislio ovo za hadzica i V4sajevicaConsigliere je napisao/la:Ocam'!zeljeznicar1 je napisao/la:Hoce Mesa da zavali Avdiju da ga vise nikad ne moze pozvati![]()
![]()
Mesa je zvao Stilica samo da ga novinari ne bi razapeli kao sto su Safeta. Neozbiljno je sto ga je zvao samo u Bec, ostali su u Zenici trenirali 7 dana i uigrali se koliko toliko. Stilic je bio clan reprezentacije prije 4 godine i nikad nista nije pokazao, ne vidim da ce se nesto drasticno promijeniti i sada. Ljudi ocekuju cuda, ali cuda se ne desavaju.calcio je napisao/la:Da li je stigao Stilic i je li u konkurenciji?
Mislim da je dozvoljeno 6 izmjena u ovim prijateljskim utakmicama.
Mozda na poluvremenu sansu dobiju Sehic, Susic, Stilic, Sunjic, Djuric, Cocalic... A opet glupo mi da neki koji su nam inace standardni ne dobiju minutazu, kao npr Besic.
Ako ne stavi Tinu u prvu postavu propade mu fazon.Consigliere je napisao/la:Ocam'!zeljeznicar1 je napisao/la:Hoce Mesa da zavali Avdiju da ga vise nikad ne moze pozvati![]()
![]()
Ozbiljno? Ovo je prvi i pravi test za Mesu, ako je imalo pametan trebao bi krenuti ozbiljno, da se vrati samopouzdanje igracima i da se prestanemo blamirat.Nydalen je napisao/la:Ovako se pametan trener rjesava viska igraca.
Tresla se Njemacka od smijeha kada su vidjeli da je na spisku.OnlyUnited je napisao/la:Ajde barem da Hajra nesto pokaze. Idemooooooooo
AlanSmith14 je napisao/la: Inače se Cimirot i Ibišević mogu prediti.
Ipak je za Viscu je doktor.Rooney88 je napisao/la:Tresla se Njemacka od smijeha kada su vidjeli da je na spisku.OnlyUnited je napisao/la:Ajde barem da Hajra nesto pokaze. Idemooooooooo
PeppermintSA je napisao/la:AlanSmith14 je napisao/la: Inače se Cimirot i Ibišević mogu prediti.
Upravu si, ne mogu. Ibišević je za penzije, totalni raspad kojeg ne treba više zvati dok je Cimirot naš najbolji veznjak nakon Pjanića.
Jesi pitar ali odvadi maloPeppermintSA je napisao/la:AlanSmith14 je napisao/la: Inače se Cimirot i Ibišević mogu prediti.
Upravu si, ne mogu. Ibišević je za penzije, totalni raspad kojeg ne treba više zvati dok je Cimirot naš najbolji veznjak nakon Pjanića.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], invincible1921, lol89, mercurial, Vaya i 49 gostiju.