Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dudlas74
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la dudlas74 » 11 apr 2010, 06:44

A plus to sto ti ne gledas utakmice Hoffenheima cim vjerujes u te novinarske ocjene.Pogledaj bar jednu u zadni 10 utakmica hoffenheima i nadji mi u kojoj je to tekmi salihovic zasluzio bolju ocjenu od vede i obrazlozi zasto.Inace suplje pricas dzaba jer ja sam sve njihove tekme osim danasnje gledao u zadnja 3 mjeseca.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2010, 09:59

Cijela ekipa je van forme, ne samo Ibišević. Da, momak se trudi nenormalno u posljednje vrijeme, no ne ide ga gol. Doduše, nije imao ni upotrebljivih lopti. izuzmemo li onu priliku kada je bio 1 na 1 sa golmanom Freiburga i nije dodao Eduardu, no svakako je sam zaslužan za tu priliku, tako da...

Veći krivci za Vedinu lošu formu su veznjaci Hoffenheima(Eduardo i Salihović) nego što je Vedo sam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 11 apr 2010, 10:19

Monolog je napisao/la:Cijela ekipa je van forme, ne samo Ibišević. Da, momak se trudi nenormalno u posljednje vrijeme, no ne ide ga gol. Doduše, nije imao ni upotrebljivih lopti. izuzmemo li onu priliku kada je bio 1 na 1 sa golmanom Freiburga i nije dodao Eduardu, no svakako je sam zaslužan za tu priliku, tako da...

Veći krivci za Vedinu lošu formu su veznjaci Hoffenheima(Eduardo i Salihović) nego što je Vedo sam.

Upravo tako i to svako normalan ko god se bar malo razumije u fudbal i koje god gledao neku od zadnjih tekmi hoffenheima mogao je vidjeti i skontati ali ovih pljuvaca mi je vise pun k.... samo znaju sjediti za comp debili i nasladjivati se tudjim nevoljama svojih sunarodnjaka , fuj stvarno.Ne kaze niko ovdje niti fali vedu da je dzekina klasa ali toliko ga srozavati i samo njega kriviti i kuditi je dno dna.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 apr 2010, 10:34

Vedad jeste jucer zeznuo dvije dobre sanse, i desilo mu se to ponekad i u proslim utakmicama. Samo ne toliko cesto, da covjek moze da kaze, da ne zna iskoristiti to sto dobije. Pratio sam dosad skoro sve utakmice i uvjek isto maslo. Odzada ne dolazi dobar pas. Pa jedini je Beck u zadnjim utakmicama koji se nekad pametno probije i ubaci. Ne dobije u citavoj utakmici nekoliko lopti, daleko od toga da su upotrebljive. Uz to dolazi da se on uznervozi jer svi stoje pod pritiskom. Eno im Obasija i Tagoe juce, isto nista. Meni je samo krivo sto trener u proslim utakmicama nije postavio Tagoe i Obasija, a Vedu na klupu pa da se vidi u cemu je problem. Nazalost to nije bilo moguce, uostalom Rangnick kaze da je Vedad taj koji se jasno namece na treningu. Tu sve funkcionise, dobiva lopte, zabija. Na utakmici onda druga prica, nema vise lopti, od one sadake sto dobije vecinom ne zabije.

Eduardo je katastrofa, cak poneki pricaju da pojedini igraci igraju protiv trenera, jer imaju klauzulu u ugovoru da mogu napustiti ekipu ako spanu u drugu ligu. A Eduardo vec odavno misli da je Ronaldo i da je prevazisao Hoffenheim.

Nazalost je i Salihovic oslabio, njegove lopte naprijed i oni slobodni udarci upravo nisu tu. Onu sjajnu sezone covjek je pripremao gol za golom i sam zabijao. Vedo je od njega profitirao kao Dzeko od Misketa. Pored toga Obasi i Ba fale vec odavno. Sve zajedno je dovelo do ovoga. Kada bi islo po nekim navijacima, najbolje je dati njihovom najboljem strijelcu i scoreru krivicu za stanje ekipe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2010, 10:37

dudlas74 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Cijela ekipa je van forme, ne samo Ibišević. Da, momak se trudi nenormalno u posljednje vrijeme, no ne ide ga gol. Doduše, nije imao ni upotrebljivih lopti. izuzmemo li onu priliku kada je bio 1 na 1 sa golmanom Freiburga i nije dodao Eduardu, no svakako je sam zaslužan za tu priliku, tako da...

Upravo tako i to svako normalan ko god se bar malo razumije u fudbal i koje god gledao neku od zadnjih tekmi hoffenheima mogao je vidjeti i skontati ali ovih pljuvaca mi je vise pun k.... samo znaju sjediti za comp debili i nasladjivati se tudjim nevoljama svojih sunarodnjaka , fuj stvarno.Ne kaze niko ovdje niti fali vedu da je dzekina klasa ali toliko ga srozavati i samo njega kriviti i kuditi je dno dna.
Kao što neko reče, Vedu je sje*alo ono sto je zabio 18 puta u 17 utakmica prosle sezone. Naravno, svi su očekivali da će i nastaviti tako, no to je nerealno. Također, ne sjećam se kad su posljednji put igrali Obasi - Ba - Ibišević kao napadački trojac. Realno, ne mogu Tagoe i Vukčević razvuči protivničke odbrane kao ona dvojica, dakle ima dosta toga u igri. Jbg, sezona za zaborav što se tiče Hoffenheima, ali svakako moraju odriješiti kesu ukoliko žele nešto napraviti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 apr 2010, 16:26

dudlas74 je napisao/la:A plus to sto ti ne gledas utakmice Hoffenheima cim vjerujes u te novinarske ocjene.Pogledaj bar jednu u zadni 10 utakmica hoffenheima i nadji mi u kojoj je to tekmi salihovic zasluzio bolju ocjenu od vede i obrazlozi zasto.Inace suplje pricas dzaba jer ja sam sve njihove tekme osim danasnje gledao u zadnja 3 mjeseca.
@No name evo @sahbaza :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 11 apr 2010, 16:46

harishp je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:A plus to sto ti ne gledas utakmice Hoffenheima cim vjerujes u te novinarske ocjene.Pogledaj bar jednu u zadni 10 utakmica hoffenheima i nadji mi u kojoj je to tekmi salihovic zasluzio bolju ocjenu od vede i obrazlozi zasto.Inace suplje pricas dzaba jer ja sam sve njihove tekme osim danasnje gledao u zadnja 3 mjeseca.

Za sahbaza znam da je iz nadrealista al neznam ko ti je taj No Name to mi zvuci nepoznato ;) :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 apr 2010, 16:48

ovdje neki ljudi misle da je igrat napadaca najlakse. stanes i guras lopte u gol. al problem nastane kad nestane tih lopti sta ces onda gurat? e to je slucaj sa ibisevicem koji ne primi 5 lopti na utakmici toliko mu je dobra vezna linija.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 apr 2010, 19:49

Principatus je napisao/la:Vedad jeste jucer zeznuo dvije dobre sanse, i desilo mu se to ponekad i u proslim utakmicama. Samo ne toliko cesto, da covjek moze da kaze, da ne zna iskoristiti to sto dobije. Pratio sam dosad skoro sve utakmice i uvjek isto maslo. Odzada ne dolazi dobar pas. Pa jedini je Beck u zadnjim utakmicama koji se nekad pametno probije i ubaci. Ne dobije u citavoj utakmici nekoliko lopti, daleko od toga da su upotrebljive. Uz to dolazi da se on uznervozi jer svi stoje pod pritiskom. Eno im Obasija i Tagoe juce, isto nista. Meni je samo krivo sto trener u proslim utakmicama nije postavio Tagoe i Obasija, a Vedu na klupu pa da se vidi u cemu je problem. Nazalost to nije bilo moguce, uostalom Rangnick kaze da je Vedad taj koji se jasno namece na treningu. Tu sve funkcionise, dobiva lopte, zabija. Na utakmici onda druga prica, nema vise lopti, od one sadake sto dobije vecinom ne zabije.

Eduardo je katastrofa, cak poneki pricaju da pojedini igraci igraju protiv trenera, jer imaju klauzulu u ugovoru da mogu napustiti ekipu ako spanu u drugu ligu. A Eduardo vec odavno misli da je Ronaldo i da je prevazisao Hoffenheim.

Nazalost je i Salihovic oslabio, njegove lopte naprijed i oni slobodni udarci upravo nisu tu. Onu sjajnu sezone covjek je pripremao gol za golom i sam zabijao. Vedo je od njega profitirao kao Dzeko od Misketa. Pored toga Obasi i Ba fale vec odavno. Sve zajedno je dovelo do ovoga. Kada bi islo po nekim navijacima, najbolje je dati njihovom najboljem strijelcu i scoreru krivicu za stanje ekipe.
Dobra analiza, samo što je problem što Vedad, i ono malo lopti što dobije, uspije upropastiti. Ja jedva čekam da ova sezona završi upravo zbog njih i njihovih očajnih igara.

Šahbaz, welcome back, puno si nam nedostajao :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 12 apr 2010, 00:46

dudlas74 je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Za sahbaza znam da je iz nadrealista al neznam ko ti je taj No Name to mi zvuci nepoznato ;) :mrgreen:
Ma sahbaz ti je ovdje kultni lik i to bas kao onaj iz nadrealista.... salu na stranu... sega je sada pricat kako je salihovic slabiji od vede i da sada to bude neko mjerilo njegovog (ne) uspjeha ove sezone.... vedo kao i cijeli hoffe pokazuju ono sto sam odavno govorio da jesu- prosjek

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 12 apr 2010, 01:14

Mora da Sahbaz nije dao na Vedu pa su se zato ova dvojica okomila na mene kao da sam ja jedini na Vedinoj strani ovdje.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 12 apr 2010, 08:37

Evo izgleda da bi Vedo mogao karijeru nastaviti u Vfb Stuttgartu.
SAMO ŽELJO

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 apr 2010, 10:25

SINE je napisao/la:Evo izgleda da bi Vedo mogao karijeru nastaviti u Vfb Stuttgartu.
Amin!!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 12 apr 2010, 10:30

info`??
BLUE NATION.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 apr 2010, 11:04

Vjerovatno sa TMa.
http://transfermarkt.de/de/vedad-ibisev ... eite1.html

Licno ne vjerujem da Stuttgart sebi moze kupiti Ibisevica, jer gledaju da nadju nesto za manje para, a ovaj ima ugovor kod Hoffenheima ja mislim do 2012 ili 2013. Moraju racunati sa nekih 10 milliona Eura, a Hoffenheimu nije bas stalo do novca. Iako bi mu to pozelio, posebno poslije toliko pljuvanja po njemu i sa strane pojedinih Hoffenheimovih "navijaca". Za spekulisati je, da ako Hoffenheim dodje pri sebi, Ibisevic isto, da ce sljedecoj sezoni biti mnogo jaci nego u ovoj. Mozda je to razlog za interes Stuttgarta, nada da je Ibisevic upravo potcjenjen zbog njegove i Hoffenheimove forme, uostalom losa atmosfera u ekipi etc.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 apr 2010, 11:49

SINE je napisao/la:Evo izgleda da bi Vedo mogao karijeru nastaviti u Vfb Stuttgartu.
bilo bi dobro 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 apr 2010, 14:25

Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 apr 2010, 14:31

Valjalo bi Ibisevicu da promjeni sredinu. Isto vazi i za Seju koji po meni nikad gore nije igrao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 12 apr 2010, 14:35

Nebi bilo lose u Stutgart otic... Al ja se sjecam da se spominjalo prije dva tri mjeseca da su oni za Muslimovica zainteresovani..
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 15:09

NoName je napisao/la:Ponovo ocjena 6 po kickeru...Salihović 5,50, Džeko 2,00, Miske 3,50
Opet diverzije pravis. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 apr 2010, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.