RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 27 mar 2015, 14:04

NeverGiveUp je napisao/la:
rodjenizavjecnost je napisao/la:Pozdrav crvenoj braci .
Smrt fasizmu!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sloboda narodu :!:

Dobrodoš'o.
Hvala,ma ne mogu nam ništa ovi pokušaji od tzv klubova i navijača brate!Ja na to gledam ko na ove današnje super star pjevače.Dok je džep pun i plaćaš reklamu tu si,kad džep ispuše i oni idu u zaborav.

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 27 mar 2015, 16:53

slika
Pitao bih Tuzlake kako se zove ova posjeta danas? Evo jedne slike s utakmice BiH-Crna Gora u Mostaru, pametnom dosta budala nikad neće shvatit.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 mar 2015, 19:39

BMV22 je napisao/la:slika
Pitao bih Tuzlake kako se zove ova posjeta danas? Evo jedne slike s utakmice BiH-Crna Gora u Mostaru, pametnom dosta budala nikad neće shvatit.
NIŠTA BEZ KOMŠIJSKIH UTAKMICA.
Ja volim FK Tuzla City

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 mar 2015, 20:08

Otvoreno pismo Rukometnog kluba Velež prema kompletnoj javnosti, navijačima , igračima i drugom klubovima rukometa u našoj zemlji.
Cijenjeni navijači i simpatizeri Rukometnog kluba „Velež“ Mostar, poštovani ljubitelji sporta a posebno rukometa,

Obraćamo Vam se nakon skandalozne odluke Komesara takmičenja Prve rukometne lige „Jug“, gosp.Pere Marića da se utakmica 13.kola između Iskre i Veleža registruje trenutnim rezultatom 15:15 nakon prekida u 40. minuti.

Naime, svoju utakmicu redovnog 13.kola ekipa Veleža je igrala u Bugojnu sa ekipom Iskre i od prvog sudijskog zvižduka, ekipa Iskre je otpočela sa grubom igrom, što je rezultiralo da je naša ekipa lošije otvorila susret. Kako je utakmica odmicala Velež je konsolidovao redove, privikao se na grubu igru domaćina i u 40.minuti došao do izjednačujućeg rezultata. Nakon jednog izuzetno grubog prekršaja domaćeg igrača sudije su taj prekršaj sankcionisale isključenjem nakon čega je isključeni igrač uz salvu psovki i negodovanja krenuo u fizički obračun sa sudijama. Isti su mu dali crveni karton, nakon čega je prema sudijama reagovala i kompletna klupa za rezervne igrače, na čelu sa predstavnikom kluba i trenerom domaće ekipe. U jedom momentu na teren je utrčalo i nekoliko navijača domaće ekipe želeći da se i oni obračunaju sa sudijama. Sudijski par je u skladu sa pravilima igre prekinuo utakmicu, jer više nije bilo uslova da se ista odigra, a ponovan nastavak utakmice bi nesumnjivo doveo do još većeg incidenta, jer je kompletna situacija i napetost kako na terenu, tako i na tribinama ukazivala na to.

Rukometni klub Velež ni jednim gestom nije dao povoda niti uzrokovao prekid utakmice.

Nakon toga na scenu stupa Komesar takmičenja gosp.Pero Marić koji svojim skandaloznim odlukama stavlja pečat lakrdiji koja se dešavala u Bugojnu.

Umjesto da zaštiti sudijski par Glibić/Zovko koji su svojim odlukama pokušali zaustaviti huligansko ponašanje pojedinih igrača, službenih predstavnika i navijača, Komesar takmičenja suspenduje i kažnjava iste, a da lakrdija bude veća u istoj Odluci kažnjava i napadače na sudije. Samim tim činom priznaje da su sudije bile napadnute, ali da se nisu smjele braniti.

Najčudnije od svega je da ničim izazvan kažnjava i Velež pa utakmicu registruje trenutnim rezultatom 15:15, iako se igrala 40.minuta, čime nas izbacuje iz direktne utrke za prvo mjesto koje vodi u doigravanje za Premijer ligu BiH. Ne možemo se oteti utisku da su ove odluke direktno uperene protiv ekipe Rukometnog kluba „Velež“.

Ovakve i slične odluke neće nas pokolebati u našem daljem nastojanju da od Veleža napravimo jedan veliki klub, jer naši igrači ne da ga vole nego žive za ovaj klub, na sportskim terenima daju svoj maksimum u fer i korektnoj borbi, raduju se svakoj pobjedi a kada izgube protivniku čestitaju i pružaju ruku.

Nažalost, odluke Komesara takmičenja će ohrabriti pojedine igrače, članove uprave i navijače da slobodno krenu u obračun sa sudijama kada god im ne bude odgovarala sudijska odluka, bez straha od posljedica i da isceniraju prekid utakmice kad im rezultat bude odgovarao – bit će nagrađeni tim rezultatom.

Obraćamo se svim sportskim kolektivima, a naročito rukometnim, da zajedno, ako imamo snage i morala i volimo ovaj sport stanemo u zaštitu regularnosti takmičenja i fer-plej igre jer iskreno vjerujemo da nam je svima do toga stalo. Time ćemo pokazati i izlazna vrata raznoraznim mešetarima koji su se uvukli u ovaj sport i dobro uhljebili.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 27 mar 2015, 20:57

Pero yebo familiju
From father to son

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 mar 2015, 21:22

golemo majke mi.... svaka cast za pismo.. sportski duh kultura i gradski maniri su puno bitniji od ovih seoskih varki
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 28 mar 2015, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 27 mar 2015, 21:44

Do kraja brato. Ko nas na terenu dobije pruzamo ruku i svaka cast ali za ovo ratujemo i ginemo. Neces pero nayebemo ti se plemena skutorskog
From father to son

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 28 mar 2015, 17:40

Igra li se danas kakva utakmica

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 mar 2015, 18:25

dime je napisao/la:Igra li se danas kakva utakmica
Igra 9.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

salmy

Post Postao/la salmy » 28 mar 2015, 20:04

Pozdrav crvenoj braci, evo pokusavam da se registrujem na nasu stranicu Rodjeni.com i ne uspjevam.

Ne kontam u cemu je stvar i moze li administrator sta pomoci da vidimo u cemu je greska.

Nije valjda da samo mostarci imaju ulaz, a mi sarajlije nogatrans, salim se naravno :D :D :D
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 mar 2015, 00:30

salmy je napisao/la:Pozdrav crvenoj braci, evo pokusavam da se registrujem na nasu stranicu Rodjeni.com i ne uspjevam.

Ne kontam u cemu je stvar i moze li administrator sta pomoci da vidimo u cemu je greska.

Nije valjda da samo mostarci imaju ulaz, a mi sarajlije nogatrans, salim se naravno :D :D :D
njega pitaj, ja sam se sasvim normalno registrovao.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 mar 2015, 11:24

Salmy care javi se Deni

[email protected]
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 29 mar 2015, 12:10

Cernica je napisao/la:Salmy care javi se Deni

[email protected]
Ma brato taman sam se registrovao i da vas sve pozdravim, kad ono pise stranica se odrzava pokusajte kasnije.

Da li se i ovo ostalim desava ili je mozda do mene i mog racunara.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 mar 2015, 12:35

salmy je napisao/la:

[email protected]
Ma brato taman sam se registrovao i da vas sve pozdravim, kad ono pise stranica se odrzava pokusajte kasnije.

Deasava nam se svima ista situacija.Covjek vrsi dodatna pobobljsanja cesto...probaj sad ,uredu je
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

salmy

Post Postao/la salmy » 29 mar 2015, 20:26

rodjenisa je napisao/la:
salmy je napisao/la:

[email protected]

Deasava nam se svima ista situacija.Covjek vrsi dodatna pobobljsanja cesto...probaj sad ,uredu je
Upisao sam se :thumbup: samo mi je sada nick samir :wave: .

Čitam neki dan da je i Baka u kombinaciji za trenera Veleza, ali izgleda da ocekuje angazman vani i ako se odluci da nas preuzme, to bi se prema njegovoj racunici desilo najvjerovatnije u ljeto za sezonu 2015/2016 jer misli da nismo ni za Evrope niti smo za ispadanje, kao negdje u sredini :hmmmmm:
Pa dobro , ima covjek pravo na svoje misljenje, mada sam ja ubjedjen da ce Rodjeni mnogima u vrhu poremetiti racune i zato podrska i respekt našem Adnanu i Avdi :clap: :clap: :clap: :clap:

Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiii :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 31 mar 2015, 13:44

http://tacno.net/novosti/admir-velegic- ... ti-vjecno/" onclick="window.open(this.href);return false;
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 31 mar 2015, 15:16

Pozdrav crvenoj braci imal ko info jel bilo kakvih utakmica u pauzi

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 mar 2015, 19:49

Primorac,

Ova ti je tema malo zamrla jer je ponovo otpocela stranica rodjeni . com. Uclani se, tamo imas forum i skoro svu raju na njemu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 01 apr 2015, 14:26

SRETAN 34 ROĐENDAN NAJSTARIJOJ NAVIJAČKOJ GRUPI U DRŽAVI
slika

RED ARMY 1981-2015
From father to son

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 01 apr 2015, 14:28

Princ s Neretve novi trener.
Mislio sam da je Baka dobar izbor, ali ovo mi je definitivno popravilo dan i GODINU!

LIGA ŠAMPIONA ZA 2 GODINE SA DUŠKOM !
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.