jednu tekmu se pomjerim sa sredine istoka i odma propustim veoma bitan detalj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ovaj mu opsovao sestru (Imenom) i ovaj njemu onda skrhao nesto ...BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj![]()
ovaj mu opsovao sestru (Imenom) i ovaj njemu onda skrhao nesto ...BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj![]()
Da je uredu da mu neko psuje sestru i to imenom definitivno nije, ali on je prije svega sportista i tako se treba ponašati a ne ko zadnji klošar. U svakom slučaju je trebao sageti glavu, prešutiti i uči u svlačionicu, s obzirom da i nije imao puno razloga da hoda nešto podignute glave.Benko je napisao/la:ovaj mu opsovao sestru (Imenom) i ovaj njemu onda skrhao nesto ...BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj![]()
Ja ne bih io tako blag nego bi ogradu preskocio i udavio ga
Jeste opsovao i to,citiram:'idi u p...u m......u' ,i onda je onako hujivo napucao neku flasu. Jedino sto u tom momentu nije gledao prema tribini vec prema tunelu pa se to sada moze protumaciti da je onako bio ljut i iznerviran.BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj![]()
Koji li si od ove trojice:zigolo je napisao/la:Jeste opsovao i to,citiram:'idi u p...u m......u' ,i onda je onako hujivo napucao neku flasu. Jedino sto u tom momentu nije gledao prema tribini vec prema tunelu pa se to sada moze protumaciti da je onako bio ljut i iznerviran.BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj![]()
...baš me zanima!aleksandar_veliki je napisao/la:Husko, kontranogama i AkkaweLy nisu vise clanovi foruma. Ostali koji dolaze na temu samo provocirati posljednje upozorenje, kao i onima koji neprimjereno odgovaraju na provokacije...
Teško da je i jedan od ta 3, iz 2 razloga:BordoArmy88 je napisao/la:Koji li si od ove trojice:zigolo je napisao/la:Jeste opsovao i to,citiram:'idi u p...u m......u' ,i onda je onako hujivo napucao neku flasu. Jedino sto u tom momentu nije gledao prema tribini vec prema tunelu pa se to sada moze protumaciti da je onako bio ljut i iznerviran.BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj![]()
...baš me zanima!aleksandar_veliki je napisao/la:Husko, kontranogama i AkkaweLy nisu vise clanovi foruma. Ostali koji dolaze na temu samo provocirati posljednje upozorenje, kao i onima koji neprimjereno odgovaraju na provokacije...
Samo da ne bude Tomislav Cuic iz TomislavgradaLeBronfan je napisao/la:ko vam sudi u subotu?
Po cemu si to zakljucio?BordoArmy88 je napisao/la:Koji li si od ove trojice:zigolo je napisao/la:Jeste opsovao i to,citiram:'idi u p...u m......u' ,i onda je onako hujivo napucao neku flasu. Jedino sto u tom momentu nije gledao prema tribini vec prema tunelu pa se to sada moze protumaciti da je onako bio ljut i iznerviran.BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj![]()
aleksandar_veliki je napisao/la:Husko, kontranogama i AkkaweLy nisu vise clanovi foruma. Ostali koji dolaze na temu samo provocirati posljednje upozorenje, kao i onima koji neprimjereno odgovaraju na provokacije...[/quote
...baš me zanima!
Ono "debeliiiii" a on njima **** vas Brus li ahahahaha **** mu nunčake ma debeli sa Istoka je nenadjebiv a kad je Vušljanina prozivaoo ????Benko je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Nema tih razocarenja koja me mogu udaljiti od istoka i onih komentara (smijesnih ne krkanskih).![]()
![]()
najjača tribinaBrus Lee KAD SMO IGRALI PROTIV VELEŽA je nenadje.biv!
![]()
![]()
Vratice se .Desno, Kallasi, naravno ako se vrati iz Sirije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.