FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 mar 2015, 21:28

pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj :facepalm:

jednu tekmu se pomjerim sa sredine istoka i odma propustim veoma bitan detalj :nedam:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 mar 2015, 21:33

Ma ne mora biti ni utakmica neka se samo pripreme dobro za narednu utakmicu. Ne bih volio da to bude utakmica na rubu živaca kako su nas navikli u ovih nekoliko zadnjih. Hoću da igramo tako da ni u jednom trenutku ne posumnjam u pobjedu, ne mora to biti neko kantanje, kao što neće ni biti, ali neka bude utakmica sa što tečnijom igrom, sa mnogo ideja i prilika. A kad stvoriš mnogo prilika jednu dvije ćeš realizovati i to je to.

Imali su poteban mir, oni najbitniji su tu, a ovi koji nisu ne vjerujem da su šta izgubili jer su i oni ovih 15 dana u punom pogonu sa reprezentacijama. MOraju srediti svoj mozak i skontati da im se niko neće skloniti da oni zabiju gol, znači, mnogo znoja moraju proliti da bi osvojili bodove, jer smo svim ekipama motiv više da pruže što bolje partije.

Ne mogu se izvlačiti na neki umor, ipak su se svi hvalili kako su na pripreme došli relativno spremni, pripreme odradili maksimalno ozbiljno, mnogo se kombinovalo tako da niko nije umoran. Ne volim ovo reći, ali gospodo igrači imate sve da protiv narednog protivnika uzmete tri boda.

Ko će dobiti priliku, nadam se oni najbolji i najspremniji.
Ne vidim na golu nikog osim Delača, stoperski par Tatko i Miha, mada Tatko malo lošije djeluje kako je preuzeo kapitensku traku, Miha, protiv Amerikanaca se vidjelo zašto je u prvih 11 našeg tima. Desno, Kallasi, naravno ako se vrati iz Sirije. Lijevo, Bože dragi, opet Protić jer Puzi ima još jednu utakmicu suspenzije. U sredini Cimi, i ako ni on nije na onom svom nivou, ali je ipak najbolji. I Samke, kada je napustio igru protiv SAD-a igra reprezentacije se raspala, a i u Mostaru kada je ušao vidjela se njegova ogromna želja za igrom i dobrim rezultatom, međutim... Zaslužuje biti u prvih 11, možda ne cijelu tekmu ali dobar dio definitivno. Stojčev, bez obzira koliko me nerviralo njegovo peglanje lopte u nekim trenucima, meni je uvijek ispred Meše jer me Meša još nije očarao. Ima taj šut koji kod nas niko nema. A morat ćemo mnogo puta pokušati sa distance. U vrhu napada jedino vidim Benku. NIje poentirao u Mostaru ali ja ni kod jednog drugog igrača nisam vidio onoliko borbenosti i želje za igrom. To moramo iskoristiti. Za ostale, ne znam. Dulja mi nije nešto uvjerljiv, bude on dobar do neke 50 minute ali onda lagano se gubi. Ali koga na desnu stranu? Da li ići sa BIlbijom u sredini a da Miloš ordinira lijevo?? Ili opet gušiti Krleta na lijevom krilu, a u prošloj utakmici je bio sasvim dobar. Pred trenerom je velik zadatak. Bitna utakmica, neatraktivan prtivnik, nakon serije loših rezultata... Meho nek ti je Allah na pomoći a i nama.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 30 mar 2015, 21:34

BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj :facepalm:

jednu tekmu se pomjerim sa sredine istoka i odma propustim veoma bitan detalj :nedam:
ovaj mu opsovao sestru (Imenom) i ovaj njemu onda skrhao nesto ...
Ja ne bih io tako blag nego bi ogradu preskocio i udavio ga

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 30 mar 2015, 21:34

BitiSrcemVezan je napisao/la:pošto smo ovde većinski raja s istoka da pitam pošto ja fakat nisam vidio, je li fakat biblija opsovao nekom navijaču na sredini poslije tekme sa borcem u prvenstvu? ako jeste ne bi me iznenadilo, bio sam svjedok da je već jednom navijaču sa istoka odgovorio debil čini mi se na tekmi protiv olimpika... neko mu je sa sredine istoka tada nešto dobacio a on ko eto velika zvijezda odgovara siđi ti pa igraj :facepalm:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 30 mar 2015, 21:36

Jeste Bilbija nekom mater opsov'o kad je izlazio to je 100%
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 mar 2015, 21:38

Benko je napisao/la:

Da je uredu da mu neko psuje sestru i to imenom definitivno nije, ali on je prije svega sportista i tako se treba ponašati a ne ko zadnji klošar. U svakom slučaju je trebao sageti glavu, prešutiti i uči u svlačionicu, s obzirom da i nije imao puno razloga da hoda nešto podignute glave.
1946

zigolo
Kontakt:

Post Postao/la zigolo » 30 mar 2015, 21:39

Jeste opsovao i to,citiram:'idi u p...u m......u' ,i onda je onako hujivo napucao neku flasu. Jedino sto u tom momentu nije gledao prema tribini vec prema tunelu pa se to sada moze protumaciti da je onako bio ljut i iznerviran.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 mar 2015, 21:42

zigolo je napisao/la:

Jeste opsovao i to,citiram:'idi u p...u m......u' ,i onda je onako hujivo napucao neku flasu. Jedino sto u tom momentu nije gledao prema tribini vec prema tunelu pa se to sada moze protumaciti da je onako bio ljut i iznerviran.
Koji li si od ove trojice:
aleksandar_veliki je napisao/la:Husko, kontranogama i AkkaweLy nisu vise clanovi foruma. Ostali koji dolaze na temu samo provocirati posljednje upozorenje, kao i onima koji neprimjereno odgovaraju na provokacije...
...baš me zanima! :kafa:

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 30 mar 2015, 21:43

ko vam sudi u subotu?
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 mar 2015, 21:51

BordoArmy88 je napisao/la:
zigolo je napisao/la:

aleksandar_veliki je napisao/la:Husko, kontranogama i AkkaweLy nisu vise clanovi foruma. Ostali koji dolaze na temu samo provocirati posljednje upozorenje, kao i onima koji neprimjereno odgovaraju na provokacije...
Teško da je i jedan od ta 3, iz 2 razloga:

1. Koliko znam sva trojica koja su banovani sinoć su štrumfovi, ovaj čim je bio na istoku je valjda pitar
2. Akaunti se ne odobravaju odmah, čim pošalješ da ti ga sutradan odobre, ne, već prođe hoj hoj dok ti odobre akaunt ja mislim upravo iz razloga spriječavanja tako brze "reinkarnacije".
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 30 mar 2015, 21:59

LeBronfan je napisao/la:ko vam sudi u subotu?
Samo da ne bude Tomislav Cuic iz Tomislavgrada :D
Das Ist Walter

zigolo
Kontakt:

Post Postao/la zigolo » 30 mar 2015, 22:09

BordoArmy88 je napisao/la:
zigolo je napisao/la:

aleksandar_veliki je napisao/la:Husko, kontranogama i AkkaweLy nisu vise clanovi foruma. Ostali koji dolaze na temu samo provocirati posljednje upozorenje, kao i onima koji neprimjereno odgovaraju na provokacije...[/quote

Po cemu si to zakljucio?

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 mar 2015, 23:05

LeBronfan je napisao/la:ko vam sudi u subotu?
sudija :D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 mar 2015, 23:07

Benko je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nema tih razocarenja koja me mogu udaljiti od istoka i onih komentara (smijesnih ne krkanskih). :bow: :guz:
:ljepota:
najjača tribina :mrgreen: Brus Lee KAD SMO IGRALI PROTIV VELEŽA je nenadje.biv! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ono "debeliiiii" a on njima **** vas Brus li ahahahaha **** mu nunčake ma debeli sa Istoka je nenadjebiv a kad je Vušljanina prozivaoo ????
Sarajevo ljubavi moja!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 31 mar 2015, 00:04

Desno, Kallasi, naravno ako se vrati iz Sirije.
Vratice se . :D
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 31 mar 2015, 00:10

Krste nocas bez minutaze za Makedonjiu,steta. valjda ce Cimirot dobiti bar pola sata u Becu.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 31 mar 2015, 00:20

Valjalo bi da Cimirot zaigra sutra jer ima dosta najavljenih skauta. Iz Bundeslige ce biti skauti Gladbaha, Schalkea, Leverkusena, Dortmunda, Kelna, Hanovera, HSV, Stuttgarta, Hoffenheima i Wolfsburga. Bit ce jos predstavnika iz drugih jakih klubova da ne nabrajm posebno. Jedino ako nekoga zanima ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2015, 00:25

Ja sam se nadao da će zaigrati protiv Andore, sutra sumnjam, ići će Meša na pobjedu bez eksperimentisanja.

Nek se nama Gojko vrati zdrav i u subotu bude pravi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 mar 2015, 06:02

Iznenaden Sam da nasi nisu otisli negdje van Sarajeva na mini pripreme.
Nadam se da ce Meho smoci snage da potjera igrace da igraju.
Nadam se da je Meho uvidio gdje smo tanki, I koji je problem: milion sansi ni jedan go, od 6 suteva po golu 4 primljena gola,I sto je najgore kad pocnemo lose (FCS borac0;0) tad igramo lose do kraja, kad pocnemo dobro a nedamo go u prvom poluvremenu onda drugo lose.

Posle pregledane utakmice FCS borac 1:2 I snimaka ostali utakmica, cinimi se da nije Jedini problem nezalaganje I rotacija, vec manjak psihicke snage, manjak kondicije snage, slaba koncentracija (skoro svaki go koji smo primili akcija kontra se mogla faulom zaustavit ).

Crveni Puzigace ( faul bez ikakve potrebe) nema snage kondicije za 90 min pao u formi
Tatko (pao u formi razlog nepoznat, valjda guzi pajinu kcer previse Stali)
Mihojevic zasluzio da se bori za prvi 11
Kalasi jos nije dokazo zastoje reprezentativac sirije
Delac dobar
Cimirot pao ( nadam se da ce dobit priliku u repki da mu se malo probudi pouzdanje)
Duljevic isti ko I u prvoj polusezoni mozda cak malo I slabi ( umjesto da bude bolji)
Benko trudise (kapa do poda) fulijo par sansi toplo hladno
Radovac pao
Okic , biblija Krste stojcev nezalazu se Pali 25% losi nego u prvoj polusezoni
Kodro fulijo sve. Od rotacija do, izbora igraca u prvi 11, Fula u izmjenama, Meni licno se nije cak svidjelo kakve je izjave davo posle poraza.

Jedino sto me ohrabljuje da se nedaju nikakve izjave I da se utisini pripremaju, a nadam se da je Meho natjero igrace da citaju ovi Dana kako nam se Svi portali novine smiju.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2015, 11:56

Utakmica zvanično u subotu u 15:00 :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Pantelija, WeekendOffender i 28 gostiju.