Uglavnom mi smo među onom elitom svake godine, samo što je nama mrsko ići dalje 1/8

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
BigBigBang je napisao/la:Pa sta je bitno osim rezultata? Sta to Arsenalu znaci sto je popularniji od Monaca, sto ima bolje igrace ako je Monaco napravio bolji rezultat. Fino je iznad napisano mozda jesmo top10 po finansijama, popularnosti, igracima ali rezultatski ocigledno nismo a rezultatski je ono sto se najvise broji na kraju krajeva...
Jeste, to je kad gledas koeficijent koji sabere pet sezona unazad ipak rezultati se gledaju sezonu po sezonu, Arsenal ima tu konstantu istih rezultata u LP ali rezultatski na kraju svake te sezone pojedinacno to je premalo...topnik1 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Pa sta je bitno osim rezultata? Sta to Arsenalu znaci sto je popularniji od Monaca, sto ima bolje igrace ako je Monaco napravio bolji rezultat. Fino je iznad napisano mozda jesmo top10 po finansijama, popularnosti, igracima ali rezultatski ocigledno nismo a rezultatski je ono sto se najvise broji na kraju krajeva...
Ovo nije rezultatski ?
Fino sam ti rekao možda je tu domet nama, ali mi smo konstatno u vrhu evropskog fudbala, to ostali klubovi nisu. Neki dođu do 1/4 pa onda ne vide liga prvaka i td i td. Ne znam šta tu nije teško shvatit.
Uvijek si branio Engleze po osnovu koeficijenta. Eto ti koeficijent koji te demantuje.
Na koju foru su Benfika i Šalke ispred Arsenala i Unitedatopnik1 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Pa sta je bitno osim rezultata? Sta to Arsenalu znaci sto je popularniji od Monaca, sto ima bolje igrace ako je Monaco napravio bolji rezultat. Fino je iznad napisano mozda jesmo top10 po finansijama, popularnosti, igracima ali rezultatski ocigledno nismo a rezultatski je ono sto se najvise broji na kraju krajeva...
Ovo nije rezultatski ?
Fino sam ti rekao možda je tu domet nama, ali mi smo konstatno u vrhu evropskog fudbala, to ostali klubovi nisu. Neki dođu do 1/4 pa onda ne vide liga prvaka i td i td. Ne znam šta tu nije teško shvatit.
Uvijek si branio Engleze po osnovu koeficijenta. Eto ti koeficijent koji te demantuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.