Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la chily-rz » 30 mar 2015, 19:26

Tebi dobar,njemu odlican,imal tu razlike ?

Ima mali potencijal al ove sezone i ne briljira baš,nekad i previše "pelja" loptu i često mu se desi da zakaže u završnici bilo da se radi o šutu na gol ili tom zadnjem pasu..

Može Bale ali ni u ludilu ne vrijedi više od Sancheza,razumna cifra je oko 40 mil ojra,sve poviš toga je "preseravanje"..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 mar 2015, 19:29

chily-rz je napisao/la:Tebi dobar,njemu odlican,imal tu razlike ?

Ima mali potencijal al ove sezone i ne briljira baš,nekad i previše "pelja" loptu i često mu se desi da zakaže u završnici bilo da se radi o šutu na gol ili tom zadnjem pasu..

Može Bale ali ni u ludilu ne vrijedi više od Sancheza,razumna cifra je oko 40 mil ojra,sve poviš toga je "preseravanje"..
Ovo isto radi Alexis pa je opet odličan igrač, momak ima 20 godina i jedan je od najboljih igrača u Liverpoolu. Naravno da se zna spetljati sa loptom kao što to često radi i OX ali mladi su naučit će.
Pld W D L
38 26 12 0

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 mar 2015, 19:34

anell je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Tebi dobar,njemu odlican,imal tu razlike ?

Ovo isto radi Alexis pa je opet odličan igrač, momak ima 20 godina i jedan je od najboljih igrača u Liverpoolu. Naravno da se zna spetljati sa loptom kao što to često radi i OX ali mladi su naučit će.
Pogledaj statistiku i vidjet ces da to Sanchez ipak radi bolje :mrgreen:

Kažem ,dobar je Sterling ali on je odbio vecu platu od Liverpula nego što Sanchez ima u Arsenalu pa ti sam procjeni koliko je on realan u svojim zahtjevima i koliko je realno da ce od Arsenala dobiti to što traži,.

U ostalom teško da je Liverpul voljan prodat ga nama,možda u toj nekoj razmjeni za Walcotta al te price su još uvjek "rekla-kazala"..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 19:35

Ok sve, ali šta će nama ta krila ? Speicifično mislim na krila koja imaju ime i koja hoće da igraju u prvoj postavi, a i mi imamo super krila.

Zar nije logičnije da tražimo takvog napadača ili takvog dmfa ili takvog štopera. A ne raspravljamo se oko krila. Isto kao kad bi sad pisali daj da dovedemo Fabregasa, Isca ili nekog trećeg AMF-a. Besmisleno :?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 mar 2015, 19:40

chily-rz je napisao/la:
anell je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Tebi dobar,njemu odlican,imal tu razlike ?

Pogledaj statistiku i vidjet ces da to Sanchez ipak radi bolje :mrgreen:

Kažem ,dobar je Sterling ali on je odbio vecu platu od Liverpula nego što Sanchez ima u Arsenalu pa ti sam procjeni koliko je on realan u svojim zahtjevima i koliko je realno da ce od Arsenala dobiti to što traži,.

U ostalom teško da je Liverpul voljan prodat ga nama,možda u toj nekoj razmjeni za Walcotta al te price su još uvjek "rekla-kazala"..
Nađi statistku (ili pitaj AGB :D ) kada je Alexis imao 20 godina :mrgreen:
Nisam ja nigdje napisao da ga trebamo dovesti jer sad imamo puno krila, jedino ako uradimo zamjenu Walcott-Sterling i naravno da ovaj drugi pristane na manju platu.

@topnik šta će nam napadač kad imamo Girouda, Dannya, po potrebi Alexisa, a uvijek možemo vratiit Podolskog :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 19:47

Sreća svi dobri napadači kao što je Alexis dobro krilo ili Ox :roll: , a i plus Welbeck više igra krilo nego napadača tako da.. To bi baš bilo stvaranje gužve
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 mar 2015, 19:49

Mogu i Sterling i Ox i Alexis igrati i u sredini. Ako je istina da Santi ide na kraju sezone dobro bi nam dosao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 mar 2015, 19:51

anell je napisao/la: Nađi statistku (ili pitaj AGB :D ) kada je Alexis imao 20 godina :mrgreen:
Nisam ja nigdje napisao da ga trebamo dovesti jer sad imamo puno krila, jedino ako uradimo zamjenu Walcott-Sterling i naravno da ovaj drugi pristane na manju platu.

@topnik šta će nam napadač kad imamo Girouda, Dannya, po potrebi Alexisa, a uvijek možemo vratiit Podolskog :mrgreen:
Da nam AGB nadje i sedmicno zaradu Alexisa sa dvadeset godina ? :mrgreen: Ćileanac je dobro "muda" oznojio da bi doššao do ovog statusa,ovaj je još uvjek potencijal a mnogo visoko leti,sama ova prica oko novog ugovora i ogromnih potraživanja od kluba koji ga je afirmisao i pružio mu priliku,kakvo bi mišljenje imao o Ox/u da radi ovo što radi Sterling ?

Kvalitetan igrac nikada nije nepotreban ali u Arsenalu jedina garancija za mjesto u prvih 11 treba i mora da bude sama igra na terenu i ništa više,.Sterling ako i nekim cudom dodje mora zaslužiti to mjesto kao i svako drugi,.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 20:00

Najprodornijeg igrača Arsenala i šire bi bilo grehota staviti u sredinu. Mislim na Oxa. Kad je u pitanju dribling i oslobađanje igrača rijetko koje krilo može onako kombinovano sa brzinom i snagom.

I onda dođe wenger i stavi ga na centralnog veznog

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 mar 2015, 20:13

Valjda ovo nisu istine,pogotovo trampa za vjecitog talenta Walcota,bolje samo novac nego novac i on,mada sumnjam da ce ga Rodgers i uprava Liverpoola pustiti u neki engleski tim,nekako mi najlogicnije izgleda da on ode u Bayern,ako oni prije toga ne dovedu Draxlera ili Reusa...
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 30 mar 2015, 21:39

Greivis je napisao/la:I meni je Sterling dobar igrac.
Prica se da bi Real moga prodati Balea. Treba njega pokusati dovesti. Ramsey bi mogao biti od pomoci.
Tu je i činjenica da je Bale odrastao kao navijač Arsenala. :cool:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 mar 2015, 22:11

Schneiderlin-Ramsey
Bale-Ozil-Alexis
Giroud

Pazi tima za iducu sezonu. :tokralju:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 30 mar 2015, 22:24

Artetitis je napisao/la:
Greivis je napisao/la:I meni je Sterling dobar igrac.
Prica se da bi Real moga prodati Balea. Treba njega pokusati dovesti. Ramsey bi mogao biti od pomoci.
Tu je i činjenica da je Bale odrastao kao navijač Arsenala. :cool:
jah sta bi kokoske rekle na to ...Bale ako dodze u Eng opet mislim da je UTD 99% njegova iduca stanica (krenuli smo rano sanjat sta cemo dovest asli zaboravljate ko nas vodi i ko odlucuje )

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal All The Way !

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 30 mar 2015, 22:32

Ako Schneiderlin bude igrao onda otpada Ramsey.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 mar 2015, 22:35

Greivis je napisao/la:Schneiderlin-Ramsey
Bale-Ozil-Alexis
Giroud

Pazi tima za iducu sezonu. :tokralju:
Schneiderlin-Ramsey
Alexis Cazola-Ozil
Giroud
Bale može samo na beka :kafa:
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 22:40

Gunner4 je napisao/la:Ako Schneiderlin bude igrao onda otpada Ramsey.

Tačno vala. A i ovo izbacivanje Oxa iz prve zbog nekih Bejlova, sram me za njih :guz:

BTW. :lol: :lol:
Sterling:
Kada je Sanchez odlučio potpisati za nekog drugog, tog trenutka sam znao da Liverpool neće biti u mogućnosti pružiti mi karijeru kakvu želim. Igrati sa najboljim, igrati na najvećoj razini." - vezano za novi ugovor s Lpoolom.
"Oni (Arsenal) su zaista fantastičan klub sa izuzetnim igračima, ekipa koja ima sposobnosti osvojiti nešto. Smatram da mnogo igrača sanja igrati za Arsenal. Sačekati ćemo da vidimo šta će se desiti na ljeto."

:tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 30 mar 2015, 22:49

Liverpoolu uvalit Walnuta i dodat para kolko hoće za Raheema, ono će bit životinja za koju godinu

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 mar 2015, 23:00

topnik1 je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Ako Schneiderlin bude igrao onda otpada Ramsey.

Tačno vala. A i ovo izbacivanje Oxa iz prve zbog nekih Bejlova, sram me za njih :guz:
Samo zbog tebe sam ostavio Ozila u prvoj. Trebao bi Ox umjesto njega. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 mar 2015, 23:04

Ne smijemo pasti na ove anglosaksonske podvale cuj svaliti toliko love na Balea (koji btw uopste nije realan, prvo nece napustiti Real, drugo i da hoce odstetu za njega i placati ga toliko jedino United bi htio). Sto se tice Sterlinga on je odlican igrac ali po meni je precijenjen kao i svi Englezi, sto se tice plate on nije odbio 180k od Liverpoola sto hoce vise nego sto ocigledno pod svaku cijenu zeli da ide, ali realno za platu koju bi trazio i pare koje bi morali kesirati mozes dovesti jednog Marca Reusa koji j ei za Balea i Sterlinga izmislio fudbal...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 31 mar 2015, 12:49

bale ko bivsi kokosar nikad ne bi presao kod nas...a i nemamo mi te pare...tu se ispod 100 mil eura transfera plus plata od 10 mil ne prica

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.