a i liga prvaka opet.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
danas citam wolfsburg se raspituje za dijamanta.....sobzirom da ima jos godina ispred sebe,to bi mu bio transfer karijere,postao bi besmrtna legenda vukova,vec sad im je najbolji napadac u istoriji
a i liga prvaka opet.
a i liga prvaka opet.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa da tamo bih sve dero redom kad bih se vratio u Wolfsburgsolinas je napisao/la:danas citam wolfsburg se raspituje za dijamanta.....sobzirom da ima jos godina ispred sebe,to bi mu bio transfer karijere,postao bi besmrtna legenda vukova,vec sad im je najbolji napadac u istoriji![]()
a i liga prvaka opet.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Molim te Edine idi u Barcu ako je istina ovo sto se pise u novinama 
- Goalgetter
- Kontakt:
Saznali izgleda celnici Barcelone da je Edin sve dogovorio sa Espanyolom, pa se i oni sada umjesali u posao. Koliko znam, ovo bi trebala biti gotova stvar, od juna Edin opet u plavom dresu. 
Pa da bude kao Chicarito sto je u Madridu sadmuhamedkonjic je napisao/la:Molim te Edine idi u Barcu ako je istina ovo sto se pise u novinama
Kakav edin i Barca, kanite se gluposti.
Nek se fata Wolsburga ako ikako moze.
Ma kakva Barca, to bi mu bilo još gore nego City, taman da se ukopa totalno kada je klupska karijerera u pitanju. Grijao bi klupu i mijenjao Zubonju ili Hakalu, Messi je ionako nedodirljiv. Nadam se da će napokon otići u klub gdje će biti prvi napadač, da vrati onaj instinkt killera koji je izblijedio u ovom kvazi petrodolarskom klubu.
mah, nema puno izbora, to je njegova nesreća, većina klubova ima kvalitetne napadače koje će zadržat' i ne trebaju im novi
al' nać' će se već neki klub
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
juve ili wolfsburg, niko vise.
ali vukovi pod uslovom da ne rasprodaju ekipu...uz de bruynea bi stavio 30 komada u ligi bez problema
ali vukovi pod uslovom da ne rasprodaju ekipu...uz de bruynea bi stavio 30 komada u ligi bez problema
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne ide de bruyne poslije ove sezone nigdje, tako da bi bilo vrlo dobro riješenje da pređe u Wolfsburg, osigurana liga prvaka, ma super opcija samo ako bude bilo sanse da se to realizuje.. 
Poslije naftaša nekako logican korak u nastavku karijere dodje MLS,.
Šalu na stranu vukovi su odlicna opcija ako su opcija u opšte,.Mogli bi oni iskoristiti dobru sezonu Dosta i prodati ga za fine pare i za tu lovu dovesti Dzeku,navijaci bi bili i više nego zadovoljni s obzirom da je Edin vjerovatno i najveca legenda kluba a još uvjek je u stanju pružiti dosta dobre partije..
Juve je isto tako odlicna opcija s obzirom da bi u tom slucaju dodao još jednu titulu prvaka
,malo je igraca koji su mogu pohvaliti da su osvajali titule u tri od pet najjacih liga u svijetu,.
Šalu na stranu vukovi su odlicna opcija ako su opcija u opšte,.Mogli bi oni iskoristiti dobru sezonu Dosta i prodati ga za fine pare i za tu lovu dovesti Dzeku,navijaci bi bili i više nego zadovoljni s obzirom da je Edin vjerovatno i najveca legenda kluba a još uvjek je u stanju pružiti dosta dobre partije..
Juve je isto tako odlicna opcija s obzirom da bi u tom slucaju dodao još jednu titulu prvaka
Iako sam veliki simpatizer Barce, zbog Edina i njegove karijere, ne bih voljela da ode tamo. Osvajat će oni i dalje trofeje, i njemu bi se to pisalo u tabelicu, ali ne znam koliko bi se on naigrao. U izvoru odakle je i došla ova vijest svakako piše da bi takav napadač (Llorente, Džeko, Gomez) bio doveden za plan B. Ali, plan A (MSN) obično često dobro funkcioniše, pa...
Mnogo se nadam da će Edin u Wolfsburg, a isto toliko mi je žao što je Milan na niskim granama. Vjerovala sam da će tamo odigrati bar sezonu.
Zbog te moje naklonosti prema crveno-crnima, nešto mi Juve ne štima, ali bi bilo odlično kad bi i tamo osvojio ligu. A, sa Juventusom bi vjerovatno uspio.
Kako god, ovaj čovjek je zmaj veliki!
Mnogo se nadam da će Edin u Wolfsburg, a isto toliko mi je žao što je Milan na niskim granama. Vjerovala sam da će tamo odigrati bar sezonu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Samo je Djuric veciBaDa12 je napisao/la:
Sta mislis, mogli bi se i pomrsiti racune Bayi uz Dzeku i jos 2-3 igraca.QUARTERBACK je napisao/la:ne ide de bruyne poslije ove sezone nigdje, tako da bi bilo vrlo dobro riješenje da pređe u Wolfsburg, osigurana liga prvaka, ma super opcija samo ako bude bilo sanse da se to realizuje..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Wolfsburg je odlicna opcija. Odlicna krila od kojih bi imao kvalitetnih lopti i uz samu ligu koja mu vise odgovara mogao bi isporuciti 15-20 garant. Plus i dalje bi igrao u ligi prvaka a lijepo bi bilo i da legenda kluba podeblja neke klupske rekorde.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
@sabinho i ja sam o tome razmisljao
npr. mirallasa da dovedu desno, u sredini je de bruyne, lijevo schurle, a u napadu dzeko.. perverzija
iza imaju luiza gustava, mozda da dovedu jos nekog klasnog veznjaka da poveze to sve.. ma caba zivota mi, imaju dobrog trenera i sve preduslove da u skorijoj buducnosti pomrse planove Bayernu..
iza imaju luiza gustava, mozda da dovedu jos nekog klasnog veznjaka da poveze to sve.. ma caba zivota mi, imaju dobrog trenera i sve preduslove da u skorijoj buducnosti pomrse planove Bayernu..
Zar nije Mandzo dogovorio povratak u Wolfsburg?
Edin je jos jednom pokazao da je najvece fudbalsko ime (uz Hasana Salihamidzica) u nezavisnoj Bosni i Hercegovini.
Stvarno bi steta bilo da ode u MLS na kraju ove sezone. Mislim da moze jos minimnalno dvije sezone odigrati na vrhunskom nivou u Evropi. Ja bi ga volio vidjeti u Juventusu.
Edin je jos jednom pokazao da je najvece fudbalsko ime (uz Hasana Salihamidzica) u nezavisnoj Bosni i Hercegovini.
Stvarno bi steta bilo da ode u MLS na kraju ove sezone. Mislim da moze jos minimnalno dvije sezone odigrati na vrhunskom nivou u Evropi. Ja bi ga volio vidjeti u Juventusu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ma nista Juventus. Imaju Teveza koji im je krucijalni i Moratu koji je perspektivan napadac i tesko da bi selio na klupu.
Cak i da jedan ode Talijani furaju igru sa dva napadaca, dakle kako god ne bi mu to odgovaralo. Mislim da bi se patio kao u Cityju i uz vecu minutazu.
Radije bih da trpa u Njemackoj kako valja nego da se ovamo pati a osvaja titule.
Cak i da jedan ode Talijani furaju igru sa dva napadaca, dakle kako god ne bi mu to odgovaralo. Mislim da bi se patio kao u Cityju i uz vecu minutazu.
Radije bih da trpa u Njemackoj kako valja nego da se ovamo pati a osvaja titule.
Tevez potpisao za Boca Juniors od sljedece sezone.geoxx je napisao/la:Ma nista Juventus. Imaju Teveza koji im je krucijalni i Moratu koji je perspektivan napadac i tesko da bi selio na klupu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!