Legenda.
To je normalno, i nije prvi put da tako komentariseNeshaFCB je napisao/la:Ne znam da li je sinoć neko pratio na Areni River-Sevilja... i nakon gola Rivera komentator je sigurno 10 sekundi počeo goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.... Nije uobičajeno takvom čemu na Areni svjedočiti.
akisarajevo92 je napisao/la:
Legenda.
Ma lik je institucija,ja mislim da se zove Nikola Radocaj.Sreca sad prenosi i Argentince pa milina gledati i slusatiZip je napisao/la:To je normalno, i nije prvi put da tako komentariseNeshaFCB je napisao/la:Ne znam da li je sinoć neko pratio na Areni River-Sevilja... i nakon gola Rivera komentator je sigurno 10 sekundi počeo goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.... Nije uobičajeno takvom čemu na Areni svjedočiti.
Cesto, odnosno svaku utakmicu tako komentarise
Al samo ove iz juzne amerike, pokusava se uziviti u juznoamerickog komentatora
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gojkara(Gojko Andrijasevic), i bolje sto ne znas ko jefilip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:
Legenda.
ko je ovaj?
miki_92 je napisao/la:Gojkara(Gojko Andrijasevic), i bolje sto ne znas ko jefilip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:
Legenda.
ko je ovaj?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma dobila pos'o zbog ove nacionalno/rasne kvote...UnSub je napisao/la:I ja gledam zadnjih par sedmica prije je vodila vijesti zapne na svakoj drugoj rijeci
Sta ti imas protiv komsija ?SELK je napisao/la:Nadam se da Skomina nije sudija veceras
O njoj pricate ? " onclick="window.open(this.href);return false; ovo su bile vijesti u 9, i sjecam se da sam bio budan i uzivo pogledaoMaGiCa je napisao/la:Jeste da je ovo tema o komentatorima, al' meni za oko zapala ona mala melezanka sa FTVa - shto chita sportske vesti nakon Dnevnika.![]()
Koliko vidim nakon googlanja, to mu dodje exKapisodina djevojchica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.