Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
anell je napisao/la:Seamenovi postovi u poslijednje vrijeme izgledaju ovako
Trpaj vojaerovu prćiju, panj, Schneiderlin najbolji DMF na svijetu,![]()
![]()
![]()
![]()
I samo ih vrti u krug
nije nego 7..Schneiderlin je napisao/la:anell je napisao/la:Seamenovi postovi u poslijednje vrijeme izgledaju ovako
![]()
![]()
![]()
I samo ih vrti u krug
neznam kad sam napisao ovo da je najbolji dmf,nisam ja ko vi da pišem kokelin najbolji svjetski dmf-a bez imalo srama lažete napaćeni narod i bacate drkicu na 4 boda iz plava,a ono razlika 10
Sa prvim dijelom se slazem. Hocu reci, i ja mislim da Chelsea nece pustiti Ceha u Arsenal. Nisu oni ludi da pojacavaju konkurenciju. Ima ih koji su to godinama radili, necu ih spominjati.AllGunsBlazing je napisao/la:Jah. Arsenal izgleda zasluzuje svasta nesto i niko ne valja. Cudo jos nije u fazonu prica Arsenal zasluzuje boljeg playa od Ozila.
Dovesti boljeg golmana od Ospine/Woje je nemoguce. Svako ko misli da bi Mou tj. Chelsea prodao Cecha nama nek slobodno vise ne pise ovdje. Nisu ni oni budale, a za pare ce lahko. Mou kaze da golman osvoji klubu prosjecno 10 bodova po sezoni, i mislite da bi on dopustio da Cech osvaja Arsenalu bodove? Bi, ali malo sutra i u nekoj uvrnutoj stvarnosti. A koji je to jos golman bolji i dostupan?
Treba covjek biti nekad i realan i normalan. Wojo i Ospina su sasvim dobri golmani, ne vrh, ali tu negdje odmah ispod. Mada naravno, i ja budala jel pokusavam dokazati tipovima kojima je svaka druga klada/balvan/luda/voajer i slicno, nesto.
Ko je napisao da je Coqelin najbolji DMF na svijetu, što lažeš bez imalo srama ?Schneiderlin je napisao/la:anell je napisao/la:Seamenovi postovi u poslijednje vrijeme izgledaju ovako
![]()
![]()
![]()
I samo ih vrti u krug
neznam kad sam napisao ovo da je najbolji dmf,nisam ja ko vi da pišem kokelin najbolji svjetski dmf-a bez imalo srama lažete napaćeni narod i bacate drkicu na 4 boda iz plava,a ono razlika 10
Jednim dijelom jesi u pravu ali mislim da treba biti malo manje zadovoljan.QUARTERBACK je napisao/la:@samozeljo pa to je problem vas dvojice trojice, mislim na paju i seamena bracu, vi imate dozivljaj da mi moramo biti najbolji klub na svijetu, a sto se ne bi zadovoljili i s ovim da smo u top10 klubova na svijetu.. jeste pohlepni..
@seamen poslat cu ti kad dodjem do racunara, pa pravi onda seamenovu prciju..![]()
Pa kako si u top10 klubova svijeta kad pet godina ne mozes da prodjes osminu finala Lige Prvaka?QUARTERBACK je napisao/la:@samozeljo pa to je problem vas dvojice trojice, mislim na paju i seamena bracu, vi imate dozivljaj da mi moramo biti najbolji klub na svijetu, a sto se ne bi zadovoljili i s ovim da smo u top10 klubova na svijetu.. jeste pohlepni..
@seamen poslat cu ti kad dodjem do racunara, pa pravi onda seamenovu prciju..![]()
Pa to je ono sto TI mislis, i mi smo skontali da ti to mislis, ne mora znaciti da je to ustvari i nuzno ispravno za Arsenal i da ce nam to garantovat bolje rezultate ako bi se doveli hipoteticki govoreci bolji golman i bolji napadač.. isto ko sto smo skontali da i Paja i Seamen misle da nam pola ekipe ne valja i da su klade, ima tu par igraca kojih se definitivno treba rijesiti, al oni nabrajaju i neke koji su sasvim solidni za Arsenala, bar onakvog kakvog ga ja zelim a to je da smo uvijek u vrhu pa cemo nekad i mi ubost nesto, i corava koka zrno ubode jel..(SamoZeljo je napisao/la:Jednim dijelom jesi u pravu ali mislim da treba biti malo manje zadovoljan.QUARTERBACK je napisao/la:@samozeljo pa to je problem vas dvojice trojice, mislim na paju i seamena bracu, vi imate dozivljaj da mi moramo biti najbolji klub na svijetu, a sto se ne bi zadovoljili i s ovim da smo u top10 klubova na svijetu.. jeste pohlepni..
Arsenal mora imati golmana da je u top3 ili bar top4 golmana u EPL. Mislim da to nije previse?
Golman i napadac su po mom misljenju kljucne pozicije uz dobrog kreatora na sredini terena. Npr. stopera je lakse zamijeniti pa i krilo. Postavis brzog igraca i eto ga. Vidio si npr. Viscu protiv Andore. Bio je ponajbolji ali realno nije neki kvalitet, nema centarsut ali ima brzinu i zato se moze isticati na krilu. Dok je npr. puno veci problem zamijeniti Misimovica ili Begovica ili Dzeku.
Ja se necu zadovoljiti dok Arsenal ne bude imao golmana da je medju najboljim u ligi. Isto vazi za napadaca.
Svaka cast Giroudu za sadasnju formu, moj glas ima za igraca mjeseca ali nije on jedan od najboljih napadaca lige. Forma je prolazna a klasa vjecna. Mozda ga krene i zadrzi ovu formu?! Daj Boze! Ja mu to od srca zelim jer je momak koji je stvarno OK i trudi se mnogo. Bas vidis da mu je stalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.