valjda neću nayebati na poslu jer ne smijem kladionice otvarati a transfer ne da preko moba na wwinu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Brat ispoštovo, hvala i uvijek imao i dobijao. Dogovor važi.zgmiky je napisao/la:ako ti nije netko poslao javi mi se na ppSiouxLukavac je napisao/la:BRZO, BRZO!! Ima li neko nešto sitno na računu (3,4,5eurića) treba mi da se ogradim na kvotu 7, vraćam troduplo odmah poslije utakmice plus častim pivom. Inbox, hvala.
vala losa ponuda pravo mozda samo nba igracibojler je napisao/la:Danas slabo kladare lagani preskok sutra se moze nesto probrati
Ako ti niko nije poslo imam ja poslat cu tiSiouxLukavac je napisao/la:BRZO, BRZO!! Ima li neko nešto sitno na računu (3,4,5eurića) treba mi da se ogradim na kvotu 7, vraćam troduplo odmah poslije utakmice plus častim pivom. Inbox, hvala.
Pošali im mail neka ga otvore ponovo.Hass je napisao/la:Hvala!
Neg kad hocu da uplatim pise mi vas racun je zatvoren.
Koji k.rac je to?
Imaš dolje na dnu stranice kontakt i tu im pošalji, nema drugog načina.Hass je napisao/la:Haha a znam ja miky-a,ljudina samo taka.
Nego mogu li im ikako drugacije javit il mora iskljucivo preko maila?
ma kakav on i ljudinaHass je napisao/la:Haha a znam ja miky-a,ljudina samo taka.
Nego mogu li im ikako drugacije javit il mora iskljucivo preko maila?
štrumf nemoj zayebavati, objaviti ću javno tvoje dojavepintol_TM87 je napisao/la:ma kakav on i ljudinaHass je napisao/la:Haha a znam ja miky-a,ljudina samo taka.
Nego mogu li im ikako drugacije javit il mora iskljucivo preko maila?nemoj ga ureknuti haha..
nego nigdje meni onih tvojih parova Hass , ja svaki dan imam dojavu pitaj mikija haha
Ma ide to drugar pješkeEvolution87 je napisao/la:Hajde jos slovenija da odma uzmem jojaru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.