pa jucer je bio medju boljima, izvlacio se i otvarao za saigrace, par driblinga, vidi se da zna lopte, i na kraju vrlo lijep gol...jedino sto je imao par pogresnih dodavanja koje je napamet upucivao...ako on nije odigrao dobro, ko li onda jest, pitanje je..Buba00 je napisao/la:da odigra bolje , imao je gresaka , losa kretnja nije konkretan i tako toPapastathopoulos je napisao/la:da dadne 8 golova ?Buba00 je napisao/la:Mozete prditi koliko hocete... Jucer ko je bio na utakmici vidio je da samo Hodzic spada u red ozbiljnih igraca za Evropu , jak , dobro vrsi pritisak na zadnju liniju i zna sta hoce.. Al previse odjsecen od veznih nema zavrsnog pasa . Vezni red truba Jelisic dao fin gol al ja sam od igraca koji dolazi iz Bayerna ocekivao vise , Predragovic i Radovac isto losi . dok ovaj prevljak je malo nesto pokazao al vidi se da ima potencijala!!![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re: U-21, U-19, U-17
Gringo,
jesi ti pisao za Hajrovica da nema muda, nije psihicki stabilan. Sta ti fali priznati da si pogrijesio, isti si Susic
Npr Pricipatus je isto bio protiv Susica kao i ja al ono kad je trebalo. Tamo od Meksika i Irske 2012 kad je natrpao sredinu a zvao samo dva igraca, tad je lik poceo da kenja. Ti si bio protiv Susica od pocetka, kad su ga doveli. Savez daje 5000KM platu, koji ce strucnjak doci da radi za te pare. Nijedan, zato smo i dobili Susica. Za te pare bio je ok trener. Zvao Mujdzu, Lulica, Besica itd. Imali smo problema sa igracima, Dzeko, Miske, Rahimic, Sejo, Pjanic svi su bili klupa. Spahic malo malo pa ne igra, radi samaranje po Francuskoj ali to sve ljudi zaborave u roku od par mjeseci.
Tad smo cak u 8 utakmica primili jedan ili dva gola. I onda onaj raspad u Portugalu jer nas je sudija pokrao, dao Lulicu zuti a neko drugi napravio prekrsaj(zaha?) i Lula se buni i dobije drugi zut i onda onaj raspad. Al ode ja u off.. izvinjavam se
jesi ti pisao za Hajrovica da nema muda, nije psihicki stabilan. Sta ti fali priznati da si pogrijesio, isti si Susic

Npr Pricipatus je isto bio protiv Susica kao i ja al ono kad je trebalo. Tamo od Meksika i Irske 2012 kad je natrpao sredinu a zvao samo dva igraca, tad je lik poceo da kenja. Ti si bio protiv Susica od pocetka, kad su ga doveli. Savez daje 5000KM platu, koji ce strucnjak doci da radi za te pare. Nijedan, zato smo i dobili Susica. Za te pare bio je ok trener. Zvao Mujdzu, Lulica, Besica itd. Imali smo problema sa igracima, Dzeko, Miske, Rahimic, Sejo, Pjanic svi su bili klupa. Spahic malo malo pa ne igra, radi samaranje po Francuskoj ali to sve ljudi zaborave u roku od par mjeseci.
Tad smo cak u 8 utakmica primili jedan ili dva gola. I onda onaj raspad u Portugalu jer nas je sudija pokrao, dao Lulicu zuti a neko drugi napravio prekrsaj(zaha?) i Lula se buni i dobije drugi zut i onda onaj raspad. Al ode ja u off.. izvinjavam se
On je igrač drugog tima Bayerna, razlika je nebo i zemlja.Buba00 je napisao/la:Vezni red truba Jelisic dao fin gol al ja sam od igraca koji dolazi iz Bayerna ocekivao vise
Inače, neki uobičajeni put karijere omladinaca velikih klubova gdje je ogromna konkurencija je da neko vrijeme igraju za rezerve u nižim ligama, i poslije nekog vremena pređu u nekog drugog niželigaša i otamo nastave graditi karijeru, a prvom timu velikog kluba u kojem su ponikli nikad i ne prismrde. Tako da ne treba nešto previše očekivati ni od Jelišića.
Zakaric, Duljevic pa i Okic znao je puno puta zaigrati lijevo. Kad ne bude drugi tim onda mozemo pricati da je za A reprezentaciju. Iako je pokazao da ima znanjezmaj348 je napisao/la:molim te da nabrojiš tu trojicu koji su bolji od Jelišića na njegovoj poziciji a koji su iz PL-e ?lazar je napisao/la:Zmaj348 imaš 3 napadača i sva 3 pogađaju u klubovima. Tu koga god da stavi ne može pogriješiti.
Jelišić je dobar ali nije ni blizu A reprezentacije. Samo u PLBIH imaš 3 bolja. Radovac i Sadikovic su dobro odigrali ali jedan je viska. Moraju poceti trcati i udarati. Neko reče da Zolotic nije imao sta tražiti u repci, eh pa upravo je Zolotic juce falio. Klasični destruktivac. Zadnja linija je sa onim malim od pitara bolje izgledala, a nadocice i ostali.
Imamo dobru reprezentaciju, ali nema ko da je poslozi. Koliko god da ga raja mrzi ali Amar bi čuda uradio sa ovom djecom.
Hodzic ako nema tehniku onda nema ništa. Momak citav zivot proveo u spicu, po sezoni zabijao 40+ golova. U prvom timu Želje bio glavni napadac i zabio 16-17 golova. Najbolje da ga stavimo u odbranu ili na mjesto zadnjeg veznog
Nikola Jelisic je za te nabrojane licno Messi sto se tice krilnih pozicija...ovakvih igraca ni u najavi nemas u nasoj ligi, a jos pogotovo ne ovako inteligentnih... da ne rade bespotrebne driblinge kojim mogu upropastiti sve dobro sto urade... i potom se vidi da nije rastao u BIH jer ima vic u igri (kao sto imaju i nasi u PL) al zato nema glupih viska poteza da to neutralise....
On ce biti klasan igrac, a nije mala stvar igrati za Bayern II sa 19-20 god... pa i Badstubber i Muller su igrali u ovim godinama za drugi tim Bayerna... ne kazem da ce ovaj zaigrati za 1. tim jer nece, al bundesligaski igrac ce sigurno postati... a Duljevic, Okic, Zakaric ako dobace do Belgije nek se nogom u guzi.cu pucaju...
On ce biti klasan igrac, a nije mala stvar igrati za Bayern II sa 19-20 god... pa i Badstubber i Muller su igrali u ovim godinama za drugi tim Bayerna... ne kazem da ce ovaj zaigrati za 1. tim jer nece, al bundesligaski igrac ce sigurno postati... a Duljevic, Okic, Zakaric ako dobace do Belgije nek se nogom u guzi.cu pucaju...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
Da , to je istina iako je kao prst u oko domacim, klupskim navijacima. Jucer se vidjelo da su PL igraci za klasu losiji od "stranaca", dzaba, to je cinjenica, zato nam je 15ak najboljih igraca u A selekciji proizvod dijaspore.MrMuscle je napisao/la:Nikola Jelisic je za te nabrojane licno Messi sto se tice krilnih pozicija...ovakvih igraca ni u najavi nemas u nasoj ligi, a jos pogotovo ne ovako inteligentnih... da ne rade bespotrebne driblinge kojim mogu upropastiti sve dobro sto urade... i potom se vidi da nije rastao u BIH jer ima vic u igri (kao sto imaju i nasi u PL) al zato nema glupih viska poteza da to neutralise....
Hadzic mi je nedefinisan, odskace od konkurencije ali nema zavrsnice,nije konkretan...vidjecemo sta ce biti, moje misljenje je da, ako ne podigne formu do ljeta, ide na posudbu, mozda nazad u Zelju.
Kad igraju zmajici protiv turaka??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Taj ne postoji. Dalje, u kad smo sa Vladom gazili sve, nije bilo nikakve razlike na terenu. Grahovac, Kvesic, Bilbija*, Stevo*, Visca*, Colic, Markic su imali jednak utjecaj na igru kao i Besic ili Sipovic. Dakle, igraci iz domace lige ili koji su neposredno prije tog meca otisli iz iste. Jedino su Besic i Djuric u mecu protiv Njemacke bili igraci koji su iz dijaspore, od izmjena je usao samo Zakaric takodje iz domaceg tima, tako da tu pricu mozete objesiti macku o rep. Na utakmici protiv SAD odskakao je jedino Jelisic, iza njega MEMIJA pa HODZIC, nikakva druga razlika se nije vidjela a vidjecemo na iducim tekmama kako ce to izgledati, ovo im je bilo rprvo okupljanje.SjeverniVjetar je napisao/la:Da , to je istina iako je kao prst u oko domacim, klupskim navijacima. Jucer se vidjelo da su PL igraci za klasu losiji od "stranaca", dzaba, to je cinjenica, zato nam je 15ak najboljih igraca u A selekciji proizvod dijaspore.MrMuscle je napisao/la:Nikola Jelisic je za te nabrojane licno Messi sto se tice krilnih pozicija...ovakvih igraca ni u najavi nemas u nasoj ligi, a jos pogotovo ne ovako inteligentnih... da ne rade bespotrebne driblinge kojim mogu upropastiti sve dobro sto urade... i potom se vidi da nije rastao u BIH jer ima vic u igri (kao sto imaju i nasi u PL) al zato nema glupih viska poteza da to neutralise....
Hadzic mi je nedefinisan, odskace od konkurencije ali nema zavrsnice,nije konkretan...vidjecemo sta ce biti, moje misljenje je da, ako ne podigne formu do ljeta, ide na posudbu, mozda nazad u Zelju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jelisicu bi na ljeto valjalo da promijeni sredinu...nisam upoznat, ali vjerovatno ce to i napraviti...ima dobre trenere u bayernu 2, standardan je...valjda moze naci seniorski angazman bar u 2.bundesligi
kad igramo sa Turskom i hoce li biti na BHT-u

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
malo bolji snimak sa zapadne tribine Tusnja
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- dino_velez
- Kontakt:
phily je napisao/la:kad igramo sa Turskom i hoce li biti na BHT-u![]()
Sutra u 2, kolko mogu vidit bht stranice, neće prikazivati tekmu
-
- Kontakt:
Bit će to sve ljudi dobro. Ima ovdje dobrog potencijala, samo da to Nestorović uklopi. Ja upšte nisam razočaran igrom, čak naprotiv. Malo kaska zadnja linija, ali naći će se rješenje. Ima ovdje dobrog potencijala za A slekciju. Kad još dođe ovih par igrača što fale bit će to dobro.
ne bi me čudilo da u zadnji tren ubace prijenos, ne bi im bilo ni prvi ni zadnji put...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo snimak cijele utakmice ako neko hoce da pregleda:)
Evo snimak cijele utakmice ako neko hoce da pregleda:)
Joj ovih skauta. Jelisić dao gol, bio najzapaženiji, i oni su mu našli nešto da prigovore. Uhvatite se lopate, pametnije vam je. Častan posao, nije loša para.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma na stranu gol, bio je dobar nevezano za njega. Super igra jedan na jedan, ima onaj nazvacu ga sitni hodzizu1991 je napisao/la:Joj ovih skauta. Jelisić dao gol, bio najzapaženiji, i oni su mu našli nešto da prigovore. Uhvatite se lopate, pametnije vam je. Častan posao, nije loša para.

kad mu je lopta u nogama i kad protivnik krene da mu je uzme il' je faul il' ga prodje. Mene je momak odusevio, sad naravno da ima mane medjutim niko ga ni ne naziva Messijem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Dobar je Jelisic. Ali ja i dalje najvece nade iz ove generacije polazem na Radovca i Hodzica, njih smo gledali dosta puta. Za ostale je sve rekla-kazala, i placeni clanci kod poluprofesionalnih novinara na portalima.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Hodzic mora igrat standardno sljedecu sezonu. Vec je izgubio jednu u vrlo vaznim godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
znaci definitivno nema prenosa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.