Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Schneiderlin » 30 mar 2015, 00:28

ok dr,panj giroud :lol: nema boljih golmana od ove dvojice koji bi se mogli dovesti ako se izuzme cecha :lol: ima sigurno,onaj mali perin je već sad bolji od naše dvojice :kafa:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 mar 2015, 00:30

Seamenovi postovi u poslijednje vrijeme izgledaju ovako

Trpaj vojaerovu prćiju, panj, Schneiderlin najbolji DMF na svijetu, :lol: :lol: :kafa: :kafa: :guz: I samo ih vrti u krug
Pld W D L
38 26 12 0

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 30 mar 2015, 00:34

anell je napisao/la:Seamenovi postovi u poslijednje vrijeme izgledaju ovako

Trpaj vojaerovu prćiju, panj, Schneiderlin najbolji DMF na svijetu, :lol: :lol: :kafa: :kafa: :guz: I samo ih vrti u krug

neznam kad sam napisao ovo da je najbolji dmf,nisam ja ko vi da pišem kokelin najbolji svjetski dmf-a bez imalo srama lažete napaćeni narod i bacate drkicu na 4 boda iz plava,a ono razlika 10 :lol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 00:37

Čuj kokelan najbolji dmf na svijetu. Ko to živ bio napisa ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 mar 2015, 01:04

Perin bi MOGAO biti bolji. Kojom logikom je on bolji? Brani za Genou(prosjek jedne prosjecne lige). Da ima potencijal svakako, da je bolji i da je ta klasa koja nama SAD treba ni slucajno.

Ima boljih golmana od ove dvojice, ali nisu dostupni.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 30 mar 2015, 01:31

Nitko ne spominje da Giroud i dalje plodi mreže diljem europe :kafa:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 01:38

Schneiderlin je napisao/la:

neznam kad sam napisao ovo da je najbolji dmf,nisam ja ko vi da pišem kokelin najbolji svjetski dmf-a bez imalo srama lažete napaćeni narod i bacate drkicu na 4 boda iz plava,a ono razlika 10 :lol:
nije nego 7.. :kafa: mucki provokatoru i lazove..

e cuj perin bolji od golmana arsenala i to od oba :lol: :lol: :lol:

hos da ti posaljem link football managera, instaliraj pa tamo radi sta ti volja dovodi te perinove nake u arsenal pa ces da vidis kako ce da trpaju seamenovu prciju :mrgreen: :lol: :lol:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 30 mar 2015, 01:44

pošalji mi u privat link :kafa: ali ako treba šta krekati onda ne šalji :mrgreen:

perin tata mata za oba naša golmana :kafa: nažalost tužna istina

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 mar 2015, 04:18

AllGunsBlazing je napisao/la:Jah. Arsenal izgleda zasluzuje svasta nesto i niko ne valja. Cudo jos nije u fazonu prica Arsenal zasluzuje boljeg playa od Ozila.

Dovesti boljeg golmana od Ospine/Woje je nemoguce. Svako ko misli da bi Mou tj. Chelsea prodao Cecha nama nek slobodno vise ne pise ovdje. Nisu ni oni budale, a za pare ce lahko. Mou kaze da golman osvoji klubu prosjecno 10 bodova po sezoni, i mislite da bi on dopustio da Cech osvaja Arsenalu bodove? Bi, ali malo sutra i u nekoj uvrnutoj stvarnosti. A koji je to jos golman bolji i dostupan?

Treba covjek biti nekad i realan i normalan. Wojo i Ospina su sasvim dobri golmani, ne vrh, ali tu negdje odmah ispod. Mada naravno, i ja budala jel pokusavam dokazati tipovima kojima je svaka druga klada/balvan/luda/voajer i slicno, nesto.
Sa prvim dijelom se slazem. Hocu reci, i ja mislim da Chelsea nece pustiti Ceha u Arsenal. Nisu oni ludi da pojacavaju konkurenciju. Ima ih koji su to godinama radili, necu ih spominjati. :roll:

Drugi dio je vec diskutabilniji. Ospina i Wojo jesu dobri golmani ali nisu golmani koji ce donositi titule. Sad je pitanje sta su ambicije Arsenala u narednim sezonama?!
Ako je top4 i dalje cilj, onda se ne trebaju bacati pare na golmana ali za titulu ili nesto ozbiljnije u LP definitivno mora da se dovede bolji golman.

(i ne da se ponavljam i nisam hejter Woje, ali od samog pocetka sam znao da od njega nece biti klasni golman, golman koji prilici klubu kakav je Arsenal, mislim na Arsenal kakvim ga ja dozivljavam)

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 mar 2015, 11:14

Schneiderlin je napisao/la:

Ko je napisao da je Coqelin najbolji DMF na svijetu, što lažeš bez imalo srama ?
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 12:23

@samozeljo pa to je problem vas dvojice trojice, mislim na paju i seamena bracu, vi imate dozivljaj da mi moramo biti najbolji klub na svijetu, a sto se ne bi zadovoljili i s ovim da smo u top10 klubova na svijetu.. jeste pohlepni.. :mrgreen:

@seamen poslat cu ti kad dodjem do racunara, pa pravi onda seamenovu prciju.. :lol: :mrgreen:

Sikiric
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la Sikiric » 30 mar 2015, 12:25

Giroud opet sinoc utrpa, fizicka dominacija nad danskim stoperima veci dio tekme. aBd protiv liverpula 2-3 komada da uvali. :cool::cool:
Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 30 mar 2015, 12:30

A red je za het-trick ove sezone...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 mar 2015, 12:34

Giroud, Monreal, Coqelin i Ozil u izboru za igrača mjeseca Arsenala.
Pld W D L
38 26 12 0

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 mar 2015, 13:06

QUARTERBACK je napisao/la:@samozeljo pa to je problem vas dvojice trojice, mislim na paju i seamena bracu, vi imate dozivljaj da mi moramo biti najbolji klub na svijetu, a sto se ne bi zadovoljili i s ovim da smo u top10 klubova na svijetu.. jeste pohlepni.. :mrgreen:

@seamen poslat cu ti kad dodjem do racunara, pa pravi onda seamenovu prciju.. :lol: :mrgreen:
Jednim dijelom jesi u pravu ali mislim da treba biti malo manje zadovoljan.
Arsenal mora imati golmana da je u top3 ili bar top4 golmana u EPL. Mislim da to nije previse?
Golman i napadac su po mom misljenju kljucne pozicije uz dobrog kreatora na sredini terena. Npr. stopera je lakse zamijeniti pa i krilo. Postavis brzog igraca i eto ga. Vidio si npr. Viscu protiv Andore. Bio je ponajbolji ali realno nije neki kvalitet, nema centarsut ali ima brzinu i zato se moze isticati na krilu. Dok je npr. puno veci problem zamijeniti Misimovica ili Begovica ili Dzeku.

Ja se necu zadovoljiti dok Arsenal ne bude imao golmana da je medju najboljim u ligi. Isto vazi za napadaca.
Svaka cast Giroudu za sadasnju formu, moj glas ima za igraca mjeseca ali nije on jedan od najboljih napadaca lige. Forma je prolazna a klasa vjecna. Mozda ga krene i zadrzi ovu formu?! Daj Boze! Ja mu to od srca zelim jer je momak koji je stvarno OK i trudi se mnogo. Bas vidis da mu je stalo.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 30 mar 2015, 13:44

Diskutabilno je u cemu smo u top10. Finansijski i infrastrukturno vjerovatno, igracki se moze diskutovati, rezultatski nismo. Inace je ocit pad engleskih klubova na internacionalnom nivou ali o tom-po tom.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 30 mar 2015, 15:37

Bassmo top10 a plafon nam 1/8 finala u lp. Prije top16 :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 mar 2015, 15:51

QUARTERBACK je napisao/la:@samozeljo pa to je problem vas dvojice trojice, mislim na paju i seamena bracu, vi imate dozivljaj da mi moramo biti najbolji klub na svijetu, a sto se ne bi zadovoljili i s ovim da smo u top10 klubova na svijetu.. jeste pohlepni.. :mrgreen:

Pa kako si u top10 klubova svijeta kad pet godina ne mozes da prodjes osminu finala Lige Prvaka? :lol:

Kao sto iznad neko napisa u nekim segmentima mi jesmo vjerovatno top 10 finansijski, vjerovatno i igracki jer malo ekipa ima 3 igraca u timu klase Ozila, Ramseya i Sancheza ali rezultatski ono najbitnijie mi nismo top10...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 30 mar 2015, 16:25

Coqualin igrac mjeseca. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 16:36

SamoZeljo je napisao/la:

Jednim dijelom jesi u pravu ali mislim da treba biti malo manje zadovoljan.
Arsenal mora imati golmana da je u top3 ili bar top4 golmana u EPL. Mislim da to nije previse?
Golman i napadac su po mom misljenju kljucne pozicije uz dobrog kreatora na sredini terena. Npr. stopera je lakse zamijeniti pa i krilo. Postavis brzog igraca i eto ga. Vidio si npr. Viscu protiv Andore. Bio je ponajbolji ali realno nije neki kvalitet, nema centarsut ali ima brzinu i zato se moze isticati na krilu. Dok je npr. puno veci problem zamijeniti Misimovica ili Begovica ili Dzeku.

Ja se necu zadovoljiti dok Arsenal ne bude imao golmana da je medju najboljim u ligi. Isto vazi za napadaca.
Svaka cast Giroudu za sadasnju formu, moj glas ima za igraca mjeseca ali nije on jedan od najboljih napadaca lige. Forma je prolazna a klasa vjecna. Mozda ga krene i zadrzi ovu formu?! Daj Boze! Ja mu to od srca zelim jer je momak koji je stvarno OK i trudi se mnogo. Bas vidis da mu je stalo.
Pa to je ono sto TI mislis, i mi smo skontali da ti to mislis, ne mora znaciti da je to ustvari i nuzno ispravno za Arsenal i da ce nam to garantovat bolje rezultate ako bi se doveli hipoteticki govoreci bolji golman i bolji napadač.. isto ko sto smo skontali da i Paja i Seamen misle da nam pola ekipe ne valja i da su klade, ima tu par igraca kojih se definitivno treba rijesiti, al oni nabrajaju i neke koji su sasvim solidni za Arsenala, bar onakvog kakvog ga ja zelim a to je da smo uvijek u vrhu pa cemo nekad i mi ubost nesto, i corava koka zrno ubode jel..( :mrgreen: ) bitno je da smo uvijek tu u vrhu, nismo bas imali neku finansijsku moc prije, sad je imamo i za ocekivat je da idemo samo prema gore, ne bi trebali prema dole ni gledati a kamoli sta drugo.. :)

@Paja @desole @profesor e jeste vi bukvalni, pa ako cemo realno i Barca i Bayern su igracki i finansijski ONDA bili jaci od Arsenala pa smo se casno oprastali od lige prvaka od tad buducih prvaka Evrope.. ove godine ovo jeste neoprostivo sto se desilo protiv Monaka, ali jednostavno ne mozes sad reci da nismo u top10 klubova na svijetu zato sto smo ispali od Monaka jbt..

et nek smo top16 i mi smo taj 16-ti klub etttt, jel vam duša na mjestu.. :mrgreen: :P

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.