Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
orbit je napisao/la:ništa od noela![]()
edit: dok sam ovo pis'o on se već popeo na 6 poena![]()
evo ide lagano na 8 jeFrankie je napisao/la:e wigins debilcino ona maloumna, kakav ce mi tiket sjebat debil![]()
Vidi gore listic bracaAdmir_Sa je napisao/la:samo da se završi ova ebena sedmica, pa svaki bogoviti dan sam imao listić gdje sam jedan fulio, evo večeras korneri na ebenoj irskoj, mrtvi debili izvedu tri kornera za 90minuta![]()
Ide wigins pjeskeFrankie je napisao/la:e wigins debilcino ona maloumna, kakav ce mi tiket sjebat debil![]()
Jok nece eto pa pratis li ti nba jbt ikako ili onako igras bezzeorbit je napisao/la:sad će ih klivlend natrpat' do poluvremena i noel neće više ni ulazit![]()
igram onako beze, što?SteveHeighway je napisao/la:Jok nece eto pa pratis li ti nba jbt ikako ili onako igras bezzeorbit je napisao/la:sad će ih klivlend natrpat' do poluvremena i noel neće više ni ulazit![]()
Pa uci ce jbt tek 8 minuta odigraoorbit je napisao/la:igram onako beze, što?SteveHeighway je napisao/la:Jok nece eto pa pratis li ti nba jbt ikako ili onako igras bezzeorbit je napisao/la:sad će ih klivlend natrpat' do poluvremena i noel neće više ni ulazit![]()
Evo brata ludog hahahahahahahPaletar22 je napisao/la:Tsonga![]()
![]()
Paletar22 je napisao/la:Tsonga![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.