FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Orton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Orton » 29 mar 2015, 22:18

udovolji i zadovolji nije isto legendo svih korida.
Cak i da je rekao zadovolji nije nuzno da implicira na sex :geek:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 22:26

Najzanimljivije je to sto je prica do prije par sedmica kod komsinica bila "mi ne pisemo na temi Sarajeva, ne zanima nas to, pratimo samo svoj klub a vi ste inskompleksirani sto pisete ovdje". Cim je prvi kiks nas dosao, navalise nam komsije ovdje ko muha na goovno. Mislim ne smetaju mi, neka malo prepucavanja, ali to je samo dokaz o kakvim se dvolicnim likovima radi.
A sta mi je kod njih zanimljivo na temi. Cim neki los retultat ili neki nas uspjeh, eto im kolege supera nosi "dobre vijesti". Uvezu dvije dobre utakmice, kolega super nista ne pise. Zakljucak? Mislim da je jasan svima.
Ocekujem nakon prvog kiksa da ce im opet najavljivati padanje servera i investitore kako u redu cekaju :)
Najavio je dan poslije naseg ugovora sa TA da im dolazi jedan i odmah ulaze 5 miliona eura :D
Ali bukvalno dan nakon potpisa sa TA je to izjavio :)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 mar 2015, 22:33

neko pravi kamp , prva faza 8 MILIONA, neko uz pomoc UEFE i Oprštine NS napravio svlacionice sa sobom za Ders

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 29 mar 2015, 22:34

Ali meni je najjaci ovaj husko... Koja seljacina hebote...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 22:35

collector je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Evander je napisao/la: Za sta Zeljo igra ovu sezonu?
Nemoj mi demagogije nikakve.
Kakve demagogije pa po najavama vi ste vec uzeli duplu krunu! Realnost je da ste vec daleko i od titule za sta igrate ovu sezonu? Zeljo ovu sezonu igra da se plasira u evropu finansiski stabilizuje itd nije titula imperativ jer su uzeli u proteklom periodu sve sto se moglo uzeti dupla kup titula ...Jel znas jos neku ekipu da je to uradila ?
i sta ces sa duplom krunom uraditi, platiti Tomicu dugove :lol: !!!

@ Husko a eto vi redovno uzimali trofeje do prije par godina, prije toga niste pratili ligu :clap:
pa jadan nebio sta ces ti s benkom,alispahicem,ugovorim od 20 milja,nekim satro akademijama,gazdom milijarderom,dode vam mali bojac na kiflama po cjepa vas ko francusku sobaricu.dream team premijer lige na celu s ibrakovicem.mene stid sta vi pisete,al bas me stid

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 22:37

Husko je napisao/la:
collector je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Kakve demagogije pa po najavama vi ste vec uzeli duplu krunu! Realnost je da ste vec daleko i od titule za sta igrate ovu sezonu? Zeljo ovu sezonu igra da se plasira u evropu finansiski stabilizuje itd nije titula imperativ jer su uzeli u proteklom periodu sve sto se moglo uzeti dupla kup titula ...Jel znas jos neku ekipu da je to uradila ?
i sta ces sa duplom krunom uraditi, platiti Tomicu dugove :lol: !!!

@ Husko a eto vi redovno uzimali trofeje do prije par godina, prije toga niste pratili ligu :clap:
pa jadan nebio sta ces ti s benkom,alispahicem,ugovorim od 20 milja,nekim satro akademijama,gazdom milijarderom,dode vam mali bojac na kiflama po cjepa vas ko francusku sobaricu.dream team premijer lige na celu s ibrakovicem.mene stid sta vi pisete,al bas me stid
Ti si onaj OdaVeliki ili Aldin?
Odnosno nisi, oni jesu nesmisleno pisali, ali su bar bili pismeni :)

Joj narednih godina cirevi cevam svima proraditi :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 mar 2015, 22:39

Je li ovo danas neki dogovor da napadnu mali plavi ovu temu? Nakotise se ko pacovi. I kad neko kaze ne treba im prisjedati na muku kad su u problemima, a oni evo cim malo nesto nama ne ide kako treba odmah navale ko mahniti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 22:44

joker90 je napisao/la:Je li ovo danas neki dogovor da napadnu mali plavi ovu temu? Nakotise se ko pacovi. I kad neko kaze ne treba im prisjedati na muku kad su u problemima, a oni evo cim malo nesto nama ne ide kako treba odmah navale ko mahniti.
Ma neka ih. Kad nema nista od bagera, para od turaka, od investitora, moraju i oni negdje pisati. Jeste da mjesecima od muke nisu dolazili ovdje, ali sa par nasih losih rezultata, sami smo ih pozvali.
Ali necemo ih jos dugo ovdje morati trpjeti, a onda ce poceti kmecanje i vrijedjanje na njihovoj temi ;)

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 22:49

Evander je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li ovo danas neki dogovor da napadnu mali plavi ovu temu? Nakotise se ko pacovi. I kad neko kaze ne treba im prisjedati na muku kad su u problemima, a oni evo cim malo nesto nama ne ide kako treba odmah navale ko mahniti.
Ma neka ih. Kad nema nista od bagera, para od turaka, od investitora, moraju i oni negdje pisati. Jeste da mjesecima od muke nisu dolazili ovdje, ali sa par nasih losih rezultata, sami smo ih pozvali.
Ali necemo ih jos dugo ovdje morati trpjeti, a onda ce poceti kmecanje i vrijedjanje na njihovoj temi ;)
vi nemate sta da pisete vec 20 godina,pa pisete po nasim temama svakave gluposti.mi bar imamo cinjenice da pisemo a vi bajke od sledecim novim godinama hihih braco mali

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 mar 2015, 22:53

nego husko, jel to te tuga safatala jer si bacio pare na dvicu na nas, ipak je tekma bila dogovorena :mrgreen: :urnebes:
Idi bol :urnebes:an umij se, od jutros ovdje visiš :kafa:

a mozda od bagera ne mozes izaci iz stana :cry:

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 22:58

cuj ovog prodavaca magle,setanje ligom,benko zabija 20 golova sam u ligi,cjepa ove seoske ekipe jedne od najava ozbiljnog forumasa benke.aha zaboravio sam dupla kruna se napada,a titula je je sigurna.inace bi mi trebalo 20 dana da pisem kakve je on sve gluposti pisao za vrijeme pauze.i opet ima obraza pisati na bilo kojoj temi majko moja koja si ti ubleha,nikad veca nije bila na ovom forumu.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 mar 2015, 22:59

Husko je napisao/la:cuj ovog prodavaca magle,setanje ligom,benko zabija 20 golova sam u ligi,cjepa ove seoske ekipe jedne od najava ozbiljnog forumasa benke.aha zaboravio sam dupla kruna se napada,a titula je je sigurna.inace bi mi trebalo 20 dana da pisem kakve je on sve gluposti pisao za vrijeme pauze.i opet ima obraza pisati na bilo kojoj temi majko moja koja si ti ubleha,nikad veca nije bila na ovom forumu.
Sramota me tvoje sramote.
Das Ist Walter

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 29 mar 2015, 23:02

Husko je napisao/la:cuj ovog prodavaca magle,setanje ligom,benko zabija 20 golova sam u ligi,cjepa ove seoske ekipe jedne od najava ozbiljnog forumasa benke.aha zaboravio sam dupla kruna se napada,a titula je je sigurna.inace bi mi trebalo 20 dana da pisem kakve je on sve gluposti pisao za vrijeme pauze.i opet ima obraza pisati na bilo kojoj temi majko moja koja si ti ubleha,nikad veca nije bila na ovom forumu.
gdje su Koldzini bageri, gdje su pare od Sehica, zasto vam je onaj ekonomista od predsjednika u budzet kluba uvrstio eventualni transfer Dzeke, zasto Tomic nije potpisao ugovor, zasto je Osim otisao ako je sve med i mlijeko !!!

skini se vise sa ove teme, postajes naporan !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 mar 2015, 23:03

ljudi manite se rasprave sa djecom
zeljo nam pobjegao bod i dize se drama
1.ljudi mi smo do prije godinu dana bili duzni bogu narodu
2.Igraci nam odlazili kad su htjeli
3.Na kosevu nam nisu dali jedno vrijeme da treniramo
4.Pojacanja nam bila melunovic,radulovic,sunjevaric,

A sada nemamo nikome duzni,najtalentovaniji igraci koje traze bundesligasi potpisuju nove ugovore,razmatramo gradnju stadiona pravimo svoj kamp,pojacanja su namm rerezentativci makedonije,sirije,igraci koji su do prije godinu dana bila udarna igla kockastim napadaca koji je sa mandzukicem cinio napadacki dvojac,igraca celzija,za trenera dovodimo bivseg asa barselone,potpisujemo sponzorski ugovor sa TA buducim sponzorom LP
I sada pitanje za sve jel mislite da ovakav rad nece doci na naplatu,svi znate da nista u zivotu nema preko noci,mogli smo mi uloziti sve pare u kupovinu titule i kupovinu skupih pojacanja kao sto su neki radili pa se poslije toga desi kao dortmundu prije 15 godina da se trebaju da ugase igraci im odlazili kad je ko htio pa su se borili za opstanak poslije osvajanja lp,a dok je bajern radio dugorocnije ljudi dok su gradili stadion ulagali u akademiju ostajali su bez LP nisu se uspijevali plasirati ali zato je sad doslo sve na naplatu
Zato ljudi moramo biti strpljivi pravimo dramu nakon 3 losa rezultata i zbog toga sto su nas maleni pretekli za 1 bod,da vas manijaci ubjedju kako je kod njih sve bajno a kapiten im trenira sa juniorima jer nece da produzi ugovor oce da ide u drugu cesku ligu,a pojacanja im deklarisani cetnici
Ja zelim da mi ovako i dalje napredujemo a da oni racunaju kao uspjeh kada preteknu sarajevo za 1 bod iako ih sarajevo razbije na golubarniku
Samo Sarajevo

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 mar 2015, 23:03

nađi i citiraj molim te ;)
al nemoj dalje izmišljati jer ispadaš glup. illi to jesi... svejedno...
kako god, ne čujem te od bagera, ne Koldžinih, nego onih iz butmira, STVARNIH :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 mar 2015, 23:04

Benko je napisao/la:
nađi i citiraj molim te ;)
al nemoj dalje izmišljati jer ispadaš glup. illi to jesi... svejedno...
kako god, ne čujem te od bagera, ne Koldžinih, nego onih iz butmira, STVARNIH :D
Pa ko će te citirati kad promjniš nickova više nego Sarajevo trenera po sezoni
DRUG NEBI TI PUNCA

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 mar 2015, 23:06

collector je napisao/la:i otvoris forum FK Sarajevo i vidis kako simpatizeri nk zeljeznicar pomno prate sve sto se desava oko naseg kluba i pisu srceparajuce romane :tokralju:
Pa šta će jadni kad se tamo ništa ne dešava, život i sav uspjeh im se sveo na naš kiks, dokaz je što su odmah navalili pljuvati čim se je isti desio! A vjerujem da tu ima i dosta nakupljenih frustracija od pustih najava i bombi super gurua od kojih se naravno NIJEDNA nije ostvarila, pa moraju to jadni ovdje liječiti! :kafa:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 29 mar 2015, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 mar 2015, 23:06

@bagrcavi Kako idu dojave, jel danas koja prošla?
Das Ist Walter

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 mar 2015, 23:08

miden je napisao/la:@bagrcavi Kako idu dojave, jel danas koja prošla?
Pitaj Dinu i Lepog, znaju oni oko toga.
DRUG NEBI TI PUNCA

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 23:09

Zip je napisao/la:Ovaj "Special one" kampira vec drugi dan na temi o FK Sarajevu :kafa:

A o @Husko trositi rijeci, bio bi udar na svoju inteligenciju...

A onom maloljetnom klempavom mamlazu, vidim da ga nema pa moze biti da radi domaci zadatak, "NIJE BOLEST SVE STO BOLI"

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na koga bi se trebalo odnositi ovo trece ? Posto nisam u toku, a vidim da ste poceli opasno sa vrijedjanjem
Ljubav klase RADNIČKE !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.