Cak i da je rekao zadovolji nije nuzno da implicira na sex

pa jadan nebio sta ces ti s benkom,alispahicem,ugovorim od 20 milja,nekim satro akademijama,gazdom milijarderom,dode vam mali bojac na kiflama po cjepa vas ko francusku sobaricu.dream team premijer lige na celu s ibrakovicem.mene stid sta vi pisete,al bas me stidcollector je napisao/la:i sta ces sa duplom krunom uraditi, platiti Tomicu dugovepile87 je napisao/la:Kakve demagogije pa po najavama vi ste vec uzeli duplu krunu! Realnost je da ste vec daleko i od titule za sta igrate ovu sezonu? Zeljo ovu sezonu igra da se plasira u evropu finansiski stabilizuje itd nije titula imperativ jer su uzeli u proteklom periodu sve sto se moglo uzeti dupla kup titula ...Jel znas jos neku ekipu da je to uradila ?Evander je napisao/la: Za sta Zeljo igra ovu sezonu?
Nemoj mi demagogije nikakve.!!!
@ Husko a eto vi redovno uzimali trofeje do prije par godina, prije toga niste pratili ligu
Ti si onaj OdaVeliki ili Aldin?Husko je napisao/la:pa jadan nebio sta ces ti s benkom,alispahicem,ugovorim od 20 milja,nekim satro akademijama,gazdom milijarderom,dode vam mali bojac na kiflama po cjepa vas ko francusku sobaricu.dream team premijer lige na celu s ibrakovicem.mene stid sta vi pisete,al bas me stidcollector je napisao/la:i sta ces sa duplom krunom uraditi, platiti Tomicu dugovepile87 je napisao/la: Kakve demagogije pa po najavama vi ste vec uzeli duplu krunu! Realnost je da ste vec daleko i od titule za sta igrate ovu sezonu? Zeljo ovu sezonu igra da se plasira u evropu finansiski stabilizuje itd nije titula imperativ jer su uzeli u proteklom periodu sve sto se moglo uzeti dupla kup titula ...Jel znas jos neku ekipu da je to uradila ?!!!
@ Husko a eto vi redovno uzimali trofeje do prije par godina, prije toga niste pratili ligu
Ma neka ih. Kad nema nista od bagera, para od turaka, od investitora, moraju i oni negdje pisati. Jeste da mjesecima od muke nisu dolazili ovdje, ali sa par nasih losih rezultata, sami smo ih pozvali.joker90 je napisao/la:Je li ovo danas neki dogovor da napadnu mali plavi ovu temu? Nakotise se ko pacovi. I kad neko kaze ne treba im prisjedati na muku kad su u problemima, a oni evo cim malo nesto nama ne ide kako treba odmah navale ko mahniti.
vi nemate sta da pisete vec 20 godina,pa pisete po nasim temama svakave gluposti.mi bar imamo cinjenice da pisemo a vi bajke od sledecim novim godinama hihih braco maliEvander je napisao/la:Ma neka ih. Kad nema nista od bagera, para od turaka, od investitora, moraju i oni negdje pisati. Jeste da mjesecima od muke nisu dolazili ovdje, ali sa par nasih losih rezultata, sami smo ih pozvali.joker90 je napisao/la:Je li ovo danas neki dogovor da napadnu mali plavi ovu temu? Nakotise se ko pacovi. I kad neko kaze ne treba im prisjedati na muku kad su u problemima, a oni evo cim malo nesto nama ne ide kako treba odmah navale ko mahniti.
Ali necemo ih jos dugo ovdje morati trpjeti, a onda ce poceti kmecanje i vrijedjanje na njihovoj temi
Sramota me tvoje sramote.Husko je napisao/la:cuj ovog prodavaca magle,setanje ligom,benko zabija 20 golova sam u ligi,cjepa ove seoske ekipe jedne od najava ozbiljnog forumasa benke.aha zaboravio sam dupla kruna se napada,a titula je je sigurna.inace bi mi trebalo 20 dana da pisem kakve je on sve gluposti pisao za vrijeme pauze.i opet ima obraza pisati na bilo kojoj temi majko moja koja si ti ubleha,nikad veca nije bila na ovom forumu.
gdje su Koldzini bageri, gdje su pare od Sehica, zasto vam je onaj ekonomista od predsjednika u budzet kluba uvrstio eventualni transfer Dzeke, zasto Tomic nije potpisao ugovor, zasto je Osim otisao ako je sve med i mlijeko !!!Husko je napisao/la:cuj ovog prodavaca magle,setanje ligom,benko zabija 20 golova sam u ligi,cjepa ove seoske ekipe jedne od najava ozbiljnog forumasa benke.aha zaboravio sam dupla kruna se napada,a titula je je sigurna.inace bi mi trebalo 20 dana da pisem kakve je on sve gluposti pisao za vrijeme pauze.i opet ima obraza pisati na bilo kojoj temi majko moja koja si ti ubleha,nikad veca nije bila na ovom forumu.
nađi i citiraj molim teHusko je napisao/la:cuj ovog prodavaca magle,setanje ligom,benko zabija 20 golova sam u ligi,cjepa ove seoske ekipe jedne od najava ozbiljnog forumasa benke.aha zaboravio sam dupla kruna se napada,a titula je je sigurna.inace bi mi trebalo 20 dana da pisem kakve je on sve gluposti pisao za vrijeme pauze.i opet ima obraza pisati na bilo kojoj temi majko moja koja si ti ubleha,nikad veca nije bila na ovom forumu.
Pa ko će te citirati kad promjniš nickova više nego Sarajevo trenera po sezoniBenko je napisao/la:nađi i citiraj molim teHusko je napisao/la:cuj ovog prodavaca magle,setanje ligom,benko zabija 20 golova sam u ligi,cjepa ove seoske ekipe jedne od najava ozbiljnog forumasa benke.aha zaboravio sam dupla kruna se napada,a titula je je sigurna.inace bi mi trebalo 20 dana da pisem kakve je on sve gluposti pisao za vrijeme pauze.i opet ima obraza pisati na bilo kojoj temi majko moja koja si ti ubleha,nikad veca nije bila na ovom forumu.![]()
al nemoj dalje izmišljati jer ispadaš glup. illi to jesi... svejedno...
kako god, ne čujem te od bagera, ne Koldžinih, nego onih iz butmira, STVARNIH
Pa šta će jadni kad se tamo ništa ne dešava, život i sav uspjeh im se sveo na naš kiks, dokaz je što su odmah navalili pljuvati čim se je isti desio! A vjerujem da tu ima i dosta nakupljenih frustracija od pustih najava i bombi super gurua od kojih se naravno NIJEDNA nije ostvarila, pa moraju to jadni ovdje liječiti!collector je napisao/la:i otvoris forum FK Sarajevo i vidis kako simpatizeri nk zeljeznicar pomno prate sve sto se desava oko naseg kluba i pisu srceparajuce romane
Pitaj Dinu i Lepog, znaju oni oko toga.miden je napisao/la:@bagrcavi Kako idu dojave, jel danas koja prošla?
Na koga bi se trebalo odnositi ovo trece ? Posto nisam u toku, a vidim da ste poceli opasno sa vrijedjanjemZip je napisao/la:Ovaj "Special one" kampira vec drugi dan na temi o FK Sarajevu
A o @Husko trositi rijeci, bio bi udar na svoju inteligenciju...
A onom maloljetnom klempavom mamlazu, vidim da ga nema pa moze biti da radi domaci zadatak, "NIJE BOLEST SVE STO BOLI"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.