de mi reci jesu li i ostali nasi igraci sinoc igrali sa andorom ili samo visca? haman je pjanic sinoc igrao protiv njemacke pa nije briljirao. Samo je visca jadnik igrao sa andorom pa mu umanjujemo ucinak. Sinoc je visca bio posle edina i lule najbolji. I nema tu andora ovaj ili onaj. Svi igraci su imali istog protivnika.let3 je napisao/la:Višća sinoc bio vrlo dobarali ipak treba reci da smo igrali sa Andorom....mislim da mu svakako treba dati više šanse za igru.
Valjda ce ga Meša malo pogurati u ovim jacim utakmicama....možda i dobijemo kvalitetno krilo u njemu.
Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
sjedi, oguli jabuku, smiri se, pa ponovo procitaj šta sam napisaoScholl je napisao/la:de mi reci jesu li i ostali nasi igraci sinoc igrali sa andorom ili samo visca? haman je pjanic sinoc igrao protiv njemacke pa nije briljirao. Samo je visca jadnik igrao sa andorom pa mu umanjujemo ucinak. Sinoc je visca bio posle edina i lule najbolji. I nema tu andora ovaj ili onaj. Svi igraci su imali istog protivnika.let3 je napisao/la:Višća sinoc bio vrlo dobarali ipak treba reci da smo igrali sa Andorom....mislim da mu svakako treba dati više šanse za igru.
Valjda ce ga Meša malo pogurati u ovim jacim utakmicama....možda i dobijemo kvalitetno krilo u njemu.

nisam ni pomislio umanjivati njegov ucinak

i pobogu, šta imam pisati o Pjaniću ili ostalim igracima na temi koja glasi Edin Višća

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pazite samo da od Visce ne napravite Susica ili Avdiju jer kada dodje jaka utakmica to mogu da vam garantujem on nece postojati na terenu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja kad god gledam Višću, uvijek kažem "njemu još samo"... I uvijek će to biti slučaj. Ne znam, sinoć jeste bio najagilniji i dosta puta je prošao po desnoj strani, no on je taj koji mora "jesti" protivnika u ovakvim utakmicama. Ovo su utakmice u kojima moraš briljirati. Sad, opet se vraćam da je ovo prva Mešina utakmica, zatim prva naša utakmica nakon određenog vremena i kojekakvih turbulencija u i oko reprezentacije (vidi, haman to nikad nećemo izbjeći), no ja sam očekivao još odlučnijeg Višću. Što je "najgore", on je opet sinoć, iako po ovim mojim očekivanjima to možda i ne zvuči tako, bio jedan od najboljih na terenu. I to je ono što nas treba zabrinuti. No, najvažnije je da Meša mijenja, da se svim igračima daje do znanja kako mogu ući u prvu postavu (naravno i ispasti iz nje) i vjerujem da će to natjerati svakog da grize i pronađe svoje mjesto u prvih 11.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odakle li se samo sakupite, da mi je znati? Cuj Visca nije za prvih 11 i onda argumenti da je bio PONAJBOLJI na utakmici, a jos onaj gore kaze "On nije za prvih 11, iako nemamo nikoga boljeg"
Visca je nasa realnost i dakako da je uz Lulica najbolje krilo koje imamo i po svoj prilici da ce to jos dugo ostati.

Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Bas tako,ne mogu da vjerujem sta citam,ispljuju ga onda kazu ipak je bio medju boljim.Njemu se ne smije oprostit jedna greska a ostalim se oprosti loša igra cijelu utakmicu.Feridagic je napisao/la:Odakle li se samo sakupite, da mi je znati? Cuj Visca nije za prvih 11 i onda argumenti da je bio PONAJBOLJI na utakmici, a jos onaj gore kaze "On nije za prvih 11, iako nemamo nikoga boljeg"Visca je nasa realnost i dakako da je uz Lulica najbolje krilo koje imamo i po svoj prilici da ce to jos dugo ostati.
I oni grah bacali pa napisu Visca je bio najbolji al protiv jacih bekova ce se gubit.

Sa ovom utakmicom je zasluzio prvu postavu protiv Austrije,za dalje cemo vidjet,sve zavisi od njegove forme i forme Hajrovica u klubovima.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ne mozete da shvatite da smo igrali protiv Andore. Vi izgleda na svaku utakmicu gledate isto..Nakon neke jace i slabijeg rezultata cete okrenuti pricu. Nadjite neku sredinu..
Utakmica protiv Andore nije relevantna. Za ovo sto sam rekao da ce se gubiti protiv jacih ekipa to cete da vidite..
Problem je sto svi ste svjesni da je decko limitiran. Npr Pjanica se nakon solidne partije napada, dok Visca se hvali nakon realtivno solidne partije gdje nije uradio nista posebno. Da je to bio neki poraz ili remi gdje smo izgubili bodove druga bi se prica pricala. Ovako protiv Andore je lako ali sta protiv kvalitetne ekipe?
Utakmica protiv Andore nije relevantna. Za ovo sto sam rekao da ce se gubiti protiv jacih ekipa to cete da vidite..
Problem je sto svi ste svjesni da je decko limitiran. Npr Pjanica se nakon solidne partije napada, dok Visca se hvali nakon realtivno solidne partije gdje nije uradio nista posebno. Da je to bio neki poraz ili remi gdje smo izgubili bodove druga bi se prica pricala. Ovako protiv Andore je lako ali sta protiv kvalitetne ekipe?
Sva nasa krila izuzev Lulica su limitirana. Vjerujte da trener Werdera ne bi drzao Izeta na klupi da nije limitiran odnosno da je neka klasa. Zato se treba uzdati u Viscu, krilnog igraca koji je ove sezone najvise pokazao od svih nasih igraca koji igraju na toj poziciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Visca je trenutno miljama ispred Hajrovica. Hajrovic je igrao u istoj toj ligi sto Visca igra, jeste jaci klub. Mancini mu je da priliku al on absolutno nista nije uradio tamo osim one jedne fine asistencije. Totalno je bio izgubljen. U Werderu skorz tanak. Nije trebao prelaziti u Galatu, al eto sta je tu je.
-
- Kontakt:
Upravo tako, Višća konstantno dobro igra u Turskoj i zaslužio je sinoć da zaigra u prvom timu. Hajrović je kupio naš narod golom protiv Slovačke i pobrao mnoge simpatije tako da bi mnogi željeli zbog toga da on igra od početka ali sam je opet kriv za razvoj njegove karijere i što ne igra nikako u Werderu, valjda njegov trener vidi kako se ljudina ponaša i dokazuje na treninzima.Sabinho je napisao/la:Sva nasa krila izuzev Lulica su limitirana. Vjerujte da trener Werdera ne bi drzao Izeta na klupi da nije limitiran odnosno da je neka klasa. Zato se treba uzdati u Viscu, krilnog igraca koji je ove sezone najvise pokazao od svih nasih igraca koji igraju na toj poziciji.
Mislim da je još jednom pokazao da nije kalibar za prvih 11 reprezentacije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Odbiti Džeki ova tri gola iz statistike, jer smo pobogu, igrali protiv Andore. Također molim gospodu iz UEFA-e da nam ne priznaju tri boda, jer smo igrali vjerovali ili ne protiv Andore.tuzlak1987 je napisao/la:Kako ne mozete da shvatite da smo igrali protiv Andore. Vi izgleda na svaku utakmicu gledate isto..Nakon neke jace i slabijeg rezultata cete okrenuti pricu. Nadjite neku sredinu..
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije to ista situacija jer sa Dzekinin kvalitetima smo upoznati i da nije zabio ta tri gola sinoc..
Pa i nece na kraju priznatibagrcavi je napisao/la:Odbiti Džeki ova tri gola iz statistike, jer smo pobogu, igrali protiv Andore. Također molim gospodu iz UEFA-e da nam ne priznaju tri boda, jer smo igrali vjerovali ili ne protiv Andore.tuzlak1987 je napisao/la:Kako ne mozete da shvatite da smo igrali protiv Andore. Vi izgleda na svaku utakmicu gledate isto..Nakon neke jace i slabijeg rezultata cete okrenuti pricu. Nadjite neku sredinu..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Joj majko mila, pa dajte da Višća odigra par utakmica na desnom krilu i ugira se sa ekipom a onda ga kritikujte. Trenutno je najbolji izbor na toj poziciji i Meša bi ga treba forsirati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Pametuglavu
- Kontakt:
Visca je nasa omladina nasa buducnost 

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Nema puno price tu, Visca treba bit u prvih 11. Svaka cast Izetu na golu protiv Austrije, ali lik uopste ne igra. Mislio sam da ce ga taj gol mozda malo vratit u zivot, ali nista od toga. Ocekujem povratak u Svicarsku na ljeto, sto po trenutnom stanju i nije lose.
Visca i Lulic krila po trenutnoj situaciji. A Edin bi mogao u mnogo veci klub na ljeto.
Visca i Lulic krila po trenutnoj situaciji. A Edin bi mogao u mnogo veci klub na ljeto.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Definitivno zaslužuje da igra u ligi 5, u nekim boljim klubovima. Smatram ipak da nije igrač za najveće domete, tj one gigante kao što su Bayern, Chelsea, Juve itd.
Volio bih ga u Njemačkoj vidjeti
Volio bih ga u Njemačkoj vidjeti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.