FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Tako je.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Loše, žali Bože novca ulupanih u ove igrače. Ovi ex PL igrači neće igrati za siću, a učinak je isti kao da su igrali i oni iz prvog dijela. Kad se napravi pregled od 2min to će izgledat kao da smo ih razbili,ali tanko je ono bilo. Nebi smo mi gola dali da se igralo do sutra.
Jaha bi promašio prazan go sa 5m, nije za njega da igra naprijed (u dvije domaće zapucao je 3-4 odlične prilike). Desna strana danas nije ni postojala, Mićo katastrofa. Nakon rokade u drugom poluvremenu, po lijevoj strani su nešto pokušavali Kuduz i Dženo al et nije moglo bolje. Od Husića sam očekivao više, Džana se pogubio kao abdest pa ne zna gdje udara. Ako već trener to ne zna i ne vidi, neko drugi bi trebao reći Šubi da od njegovih dugih lopti i preskakanja igre već od 10 min mi nemamo nikakve koristi jer su naprijed igrači od metar i žilet. Jbt koja je to taktika da se visokim loptama traži Jahić
Sve u svemu nastavljeno je rasipanje bodova na Jošiku, samo što su sad gostovanja daleko teža pa se nema gdje više nadoknaditi taj gubitak. Sreća imamo lijepu zalihu bodova pa situacija još nije zabrinjavajuća.
BTW Odličan slobodan udarac, ono bi bio go kola
Jaha bi promašio prazan go sa 5m, nije za njega da igra naprijed (u dvije domaće zapucao je 3-4 odlične prilike). Desna strana danas nije ni postojala, Mićo katastrofa. Nakon rokade u drugom poluvremenu, po lijevoj strani su nešto pokušavali Kuduz i Dženo al et nije moglo bolje. Od Husića sam očekivao više, Džana se pogubio kao abdest pa ne zna gdje udara. Ako već trener to ne zna i ne vidi, neko drugi bi trebao reći Šubi da od njegovih dugih lopti i preskakanja igre već od 10 min mi nemamo nikakve koristi jer su naprijed igrači od metar i žilet. Jbt koja je to taktika da se visokim loptama traži Jahić

Sve u svemu nastavljeno je rasipanje bodova na Jošiku, samo što su sad gostovanja daleko teža pa se nema gdje više nadoknaditi taj gubitak. Sreća imamo lijepu zalihu bodova pa situacija još nije zabrinjavajuća.
BTW Odličan slobodan udarac, ono bi bio go kola
Zadnja izmjena: studeni, dana/u 29 mar 2015, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Iritira me što ovi sa ss.ba kad rade izvještaje i tekstove sa utakmica 1. Lige FBiH, a naročito kad nešto pišu o Radničkom, stave sliku od prije tristo godina, niđe veze.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Mogu misliti da je isti scenario bio kao protiv nas. Bunker Branitelja,fulano nekoliko stopostotnih prilika. Teska, i jalova igra domacina i na kraju bod Branitelju??
Kao sto sam vec vise puta napisao do sada, ova ekipa Radnickog nema kapaciteta da do kraja prvenstva bude u borbi za PL, Nakon tri kola sam bio 100 % siguran u to, bez veznog reda, po meni losiji smo i u napadu, jer je Mujic napadac sidras kojeg danas nemamo, nazalost i realno transferi su promasaj izuzev mozda dvojice igraca koji su stigli u januaru...
Šta je sa facebook stranicom "FK Radnički Lukavac", neaktivni su drama? Dok nisam saznao za ovaj forum mislio sam da Radnički igra po jednu utakmicu svaki mjesec koliko se to često tamo objavljuje. Ko ono vodi treba malo skrenut pažnju, ako je mrsko sigurno ima kome nije, a nije teško bar link sa ss.ba zalijepit na zid, čisto da se zna da se nešto desilo. Stranica "SIOUX Lukavac" je već organizovana i
.

-
- Kontakt:
Tu stranicu je vodio Casper koji je bio aktivan i na ovom forumu ali nema ga vise ni tamo a ni ovdje, ja znam samo da nije vise u LK i da radi u Sarajevu negdje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neko je mene izbacio kao admina te stranice. Dok sam bio tu ferceralo je kako treba. Al' hajd. Eto zna neko boljeIraola je napisao/la:Šta je sa facebook stranicom "FK Radnički Lukavac", neaktivni su drama? Dok nisam saznao za ovaj forum mislio sam da Radnički igra po jednu utakmicu svaki mjesec koliko se to često tamo objavljuje. Ko ono vodi treba malo skrenut pažnju, ako je mrsko sigurno ima kome nije, a nije teško bar link sa ss.ba zalijepit na zid, čisto da se zna da se nešto desilo. Stranica "SIOUX Lukavac" je već organizovana i.

-
- Kontakt:
A sto se tice prozivanja pojacanja kada dodje kiks - mislim da je to cista glupost pojedinaca. Da se nisu dovodila pojacanja bila bi prica kako uprava nista ne radi a sada opet ne godi i kada su pojacanja dovedena. Nije se rodio ko je navijacima ugodio. I uopste pojavanja nisu losa po mom misljenju. Basrak odlican napadac, Selamovic nije los igrac, danas je malo podbacio ali je odlicno odigtao protiv Podgrmeca. Necu komentarisat gostujuce utakmice jer znamo svi kako smo docekani. Hasanovic je klasa, tu cemo se svi sloziti. Husic jest spor ali zna momak igrat lopte. I Cejvanovic za sada solidno odradjuje posao. Bar smo pokusali samo kvalitetom bez para i kupovanja dobacit do prvog mjesta ali ne ide bez novca nista izgleda u ovoj ligi.
Treba to regulisat' jbg, i to je bitno, informisanost.. A sad vidim što je neki Cheik Keita pisao da je zainteresovan za igranje, da bi mogao doć' na probe i tako to, pa ne bi ništa loše bilo da se to napravilo jbg, vidi se da je momak željan a u fudbalu je to bitno. A uostalom nije to Bošnjo to je Afrikanac, oni su zvijeri, ništa ne fali pa ako ne zadovolji ili ako traži previše nikom ništa. Takvi su najjači, sigurno može trčat' k'o Škija za linijskim sudijomZoom088 je napisao/la:Neko je mene izbacio kao admina te stranice. Dok sam bio tu ferceralo je kako treba. Al' hajd. Eto zna neko boljeIraola je napisao/la:Šta je sa facebook stranicom "FK Radnički Lukavac", neaktivni su drama? Dok nisam saznao za ovaj forum mislio sam da Radnički igra po jednu utakmicu svaki mjesec koliko se to često tamo objavljuje. Ko ono vodi treba malo skrenut pažnju, ako je mrsko sigurno ima kome nije, a nije teško bar link sa ss.ba zalijepit na zid, čisto da se zna da se nešto desilo. Stranica "SIOUX Lukavac" je već organizovana i.

Pa ništa onda, sve je super i sve je za 5!
Koliko je meni poznato pod pojačanja se misli na igrače koji treba da unaprijede igru, a ja to ovdje ne vidim,tako da je logično da će oni biti prvi na udaru. Što se tiče domaćih utakmica nastavili smo istim ritmom kao u jesen ali sad smo bezopasni i u gostima! Veliki problem na Jošiku je katastrofalan teren (lopta skače kao da igraju na krompirištu), ali dosta je i do trenera. Ja danas nisam vidio ni jednu izrađenu i smišljenu akciju, baš me zanima šta Džindo radi na treningu?! Jbm za vrijeme ovih priprema valjda je mogao smislit barem neku akciju da iskoristi brzinu igrača koje ima. Al jok, nema toga kod nas već je daj Šubi i čekaj da on nešto bunari preko cijelog terena. Onda sam i ja mogao biti trener, ne treba neka pamet posebna za tu taktiku.
Koliko je meni poznato pod pojačanja se misli na igrače koji treba da unaprijede igru, a ja to ovdje ne vidim,tako da je logično da će oni biti prvi na udaru. Što se tiče domaćih utakmica nastavili smo istim ritmom kao u jesen ali sad smo bezopasni i u gostima! Veliki problem na Jošiku je katastrofalan teren (lopta skače kao da igraju na krompirištu), ali dosta je i do trenera. Ja danas nisam vidio ni jednu izrađenu i smišljenu akciju, baš me zanima šta Džindo radi na treningu?! Jbm za vrijeme ovih priprema valjda je mogao smislit barem neku akciju da iskoristi brzinu igrača koje ima. Al jok, nema toga kod nas već je daj Šubi i čekaj da on nešto bunari preko cijelog terena. Onda sam i ja mogao biti trener, ne treba neka pamet posebna za tu taktiku.
-
- Kontakt:
Slazem se s tobom druze ali po meni mnogo bolje igramo u ovoj polusezoni. Igramo brze i vise kombinujemo nego jesenas gdje nam je igra bila nevjerovatno spora odnosno ocajma. Sad bar se pokusava nesto ali teren ne dozvoljava da se igra ljepse i brze. Pogledaj sam Sarajevo, dzaba pojacanja ponovo patnja i losi rezultati.
I mene druže. I mene.studeni je napisao/la:baš me zanima šta Džindo radi na treningu?!
FK Radnicki - HNK Branitelj VIDEO SAZETAK
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/radni ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/radni ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li neko šta se dešava sa bivšim vođom SIOUX-a Emom Hrvatovićem. Mislim da je zadnji put na stadionu bio na prijateljskoj protiv Želje prije 3 godine msm. Jel šta zakuho sa upravom ili navijačima ili ima nešto treće što ga sprečava da gleda Radnički ?
Gledam ovaj video i vidio sam da ste imali dosta prilika. Jednostavno lopta nije htijela u gol. Imali ste vise prilika nego mi kada smo igrali protiv njih. Vama su stvorili jednu stopostotnu sansu a nama dvije. Mislim da ste igrali jako dobro ali jednostavno lopta nije htijela u gol.Zoom088 je napisao/la:FK Radnicki - HNK Branitelj VIDEO SAZETAK
Ova utakmica vam je bila od velikog znacaja i niste smijeli kiksati. Sljedece sedmice je derbi: Gorazde-Radnicki i ova utakmica vam je biti ili ne biti. Ako izgubite mislim da su vase sanse svedene na "cudo da se desi". Ako pobjedite i dalje ste u utrci.
Vidimo se u subotu...
- LukavacLive
- Kontakt:
@Iraola, za tvoju informaciju bio je na gostujućom utakmici sa Gradinom iz Srebrenika...A i većinom bude na istočnoj strani sa starom gardom.
Ozbiljno :O ja ga nisam vidio 2-3 godine a eto budem na istoku i znam sve iz stare garde a njega nisam nijednom vidio jbg.
-
- Kontakt:
Doticnog nema na Josiku, razlog je ja kako znam da nije zadovoljan radom i nekim clanovima u upravi.
-
- Kontakt:
Steta za danas, ovo je ukupno 10- ti prosuti bod kod kuce u ovoj sezoni, od naredne 4 utakmice gostujemo na njih tri, bilo bi lijepo ostvariti dobre rezultate, ali tesko, sredina tabele to je domet ove ekipe za ovu sezonu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.