FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Husko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 17:25

nas tim je trenutno jedan od najjacih na podrucju balkana, kaze Ibrakovic.dobili partizana naslov u sportu? a odgovor ispod nista cudno bolji smo od njih hhiihihihih by benko,svake godine morate upravi promovirati stand up komicare.prije bio blekic,sad je ibrakovic,a na forumu benko hhiihih to je poenta
Zadnja izmjena: Husko, dana/u 29 mar 2015, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 mar 2015, 17:26

Husko je napisao/la:nas tim je trenutno jedan od najjacih na podrucju balkana, kaze Ibrakovic.dobili partizana naslov u sportu? a odgovor ispod nista cudno bolji smo od njih hhiihihihih by benko
Husko mi ga njusk'o. Dosadan si.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 mar 2015, 17:43

BordoArmy88 je napisao/la:
shzna je napisao/la:@BitiSrcemVezan

To su sad već nijanse. Ja se slažem da je naša posjeta protiv Crnogoraca bila bruka, ali kad smo već kod posjete, nemoj da spominjem vaše mizerne posjete u ovoj ligi protiv nekih manjih klubova. Po meni je Borac atraktivniji od Crnogoraca, ali opet kad pogledaš, Evropska je utakmica i trebalo je ići bar preko 10k. Kad već spominjemo tu posjetu, mislim da je nas protiv Lovćena bilo 8k. Ali eto oko čega se mi raspravljamo, ko ima jadnije posjete. To je veliki problem cijele ove naše lige. Da se razumijemo, ne provociram, ali ovaj Evander je žešći demagog, i kad iznosi neke lažne informacije moram ga korigovati. Još o Želji piše na ovoj temi, što je jelte zabranjeno, da ne govorim o tome kako vrijeđa onog ko ima suprotno mišljenje još naoružan argumentima. Veoma ograničeno.

If you know what I mind
Dijete drago, kada već glumiš engleza, ispravno je: If you know what I MEAN a ne mind. :D
Hajde sada istu tu rečenicu koju si započeo sa "dijete drago" uputi svom drugu Evanderu koji je to napisao još jutros, shzna je to iz nekog svog razloga spomenuo :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 29 mar 2015, 17:52

Benko je napisao/la:10 000 je grbavica 11 max, dakle nas 500 moze doci, ali mi smo vam jedina sezonska zarada pa nas pustite sto vise da zaradite koju marku....

a onda husko , pitaj se kako ti dovijes jug i dio zapada za derbi sa WC-om? :kafa:

a uskoro cete morati iznajmljivati stadion AKO budete igrali evropu
14 milja čega bolan :crazy: :crazy:
Koliko ja znam vi ga iznajmljujete cijelu godinu?? Ne kontam to neko provociranje nikako?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 mar 2015, 18:18

JoseMourinho je napisao/la:
Benko je napisao/la:10 000 je grbavica 11 max, dakle nas 500 moze doci, ali mi smo vam jedina sezonska zarada pa nas pustite sto vise da zaradite koju marku....

a onda husko , pitaj se kako ti dovijes jug i dio zapada za derbi sa WC-om? :kafa:

Koliko ja znam vi ga iznajmljujete cijelu godinu?? Ne kontam to neko provociranje nikako?
samo lagano, sad ce izborna godina , koldzo vec pripremio bagere da glasat za njega, kolektivno :shh:

ja ovih dana pored Butmira kada prođem, vidim neki bageri, neka investicija od 8 000 000 km , kazu tek PRVA FAZA... sta li boze vec...
a bgm na ljeto ce biti jos bagera upaljenih ako Bog da :kafa:

sto se tice rezultata, ima 12 kola, na kraju cemo o ttituli i poretku, do tada, 36 bodova u igri i samo lagano ;)
da, ulazemo u ekipu, i u akademiju jer je to ono sto je Sport, ne ulazemo u podmazivanje sudija i protivnika

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 mar 2015, 18:22

Benko je napisao/la:

samo lagano, sad ce izborna godina , koldzo vec pripremio bagere da glasat za njega, kolektivno :shh:

ja ovih dana pored Butmira kada prođem, vidim neki bageri, neka investicija od 8 000 000 km , kazu tek PRVA FAZA... sta li boze vec...

sto se tice rezultata, ima 12 kola, na kraju cemo o ttituli i poretku, do tada, 36 bodova u igri i samo lagano ;)
da, ulazemo u ekipu, i u akademiju jer je to ono sto je Sport, ne ulazemo u podmazivanje sudija i protivnika
Ponovo ne kontam "provokaciju" oko iznajmljivanja stadiona za koju tekmu, kad vi to radite tokom cijele godine??

Pokušao provaliti pa se zajebo?

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 mar 2015, 18:27

@molotovljev
Nemoj više Huska živ bio, vidiš da se iznervirao. Kakva poenta? On ne zna jel došo ili je pošo :D
Das Ist Walter

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 mar 2015, 18:30

Benko je napisao/la:

Pa jel pocelo da se gradi?Nigdje slika nema
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 18:46

Vidim, kone i dalje ne posustaju. Neka ih, nije ih mjesecima bilo jer nisu od stida mogli doci :)
A ovi sto napadaju HordeBL, popisam vam se na arheolosku iskopinu. Vi ako imate neku sentimentalnu povezanost sa onim ruglom, mi nemamo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 mar 2015, 18:55

Husko je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Upravo taj stadion ima historiju vecu od mnogih objekata u Sarajevu
suvišno je pričati o historiji i značaju OLIMPIJSKOG stadiona Asim Ferhatović - Hase pa ga tvoje kolege nazivaju lavorom, i onda se neko ljuti što se grbavica zove ruglom od stadiona kad to ona i jeste... strpaju nas 3000 u prostor za 2000 max, nemaš gdje u halu otići dva sata, o gužvama na ulazima da ne pricam, disati se ne može bukvalno...
znas li ti sta znaci pravila saveza koliko navijaca moze doci na gostovanje.kakve to veze ima da li je stadion ruglo ili lavor. stvarno ti je iq ogroman,tacno se zna da si pitar
vidi se da ti je jedino gostovanje grbavica jer ni ostali stadionu u bh nemaju halu da bi ti dusa draga pisao hahaah
kome ti bolan ne bio pricas o iq, pa ti si nas danima uvjeravao što na temi veleža što na našoj temi kako si ti nešto vidio i kako znaš da je dogovorena tekma, ne znam samo kako te nije stid da se javiš uopšte poslije toga i još očekuješ da te neko ozbiljno shvati :facepalm:

a što se gostovanja tiče papak ja koliko ih imam sa sarajevom ti možeš samo zamisliti, uostalom sve da nemam nijedno ne znam što to tebe dira?
shzna je napisao/la:@BitiSrcemVezan

To su sad već nijanse. Ja se slažem da je naša posjeta protiv Crnogoraca bila bruka, ali kad smo već kod posjete, nemoj da spominjem vaše mizerne posjete u ovoj ligi protiv nekih manjih klubova. Po meni je Borac atraktivniji od Crnogoraca, ali opet kad pogledaš, Evropska je utakmica i trebalo je ići bar preko 10k. Kad već spominjemo tu posjetu, mislim da je nas protiv Lovćena bilo 8k. Ali eto oko čega se mi raspravljamo, ko ima jadnije posjete. To je veliki problem cijele ove naše lige. Da se razumijemo, ne provociram, ali ovaj Evander je žešći demagog, i kad iznosi neke lažne informacije moram ga korigovati. Još o Želji piše na ovoj temi, što je jelte zabranjeno, da ne govorim o tome kako vrijeđa onog ko ima suprotno mišljenje još naoružan argumentima. Veoma ograničeno.

If you know what I mind
Vala za mene posjeta od haman 15.000 ljudi u 3 dana na dvije utakmice sa Borcem nikako nije jadna, i to još nakon poraza u prvoj utakmici.
1946

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 29 mar 2015, 18:56

Schwarz je napisao/la:
Benko je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la: Koliko ja znam vi ga iznajmljujete cijelu godinu?? Ne kontam to neko provociranje nikako?

Pa jel pocelo da se gradi?Nigdje slika nema
Kod nas je obicaj da se slika kad se napravi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 mar 2015, 18:59

Evander je napisao/la:Vidim, kone i dalje ne posustaju. Neka ih, nije ih mjesecima bilo jer nisu od stida mogli doci :)
A ovi sto napadaju HordeBL, popisam vam se na arheolosku iskopinu. Vi ako imate neku sentimentalnu povezanost sa onim ruglom, mi nemamo.
I tebi želim isto što i njemu, if you know what I mind :silent:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 19:00

miden je napisao/la:@molotovljev
Nemoj više Huska živ bio, vidiš da se iznervirao. Kakva poenta? On ne zna jel došo ili je pošo :D
bravo hihih,husko ti je nesto kao sarajevo,sve nesto hoce a ne moze meda na kasiku.jedini ste klub na dunjaluku kojeg pare nemogu promjeniti hahahahahhahaha

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 mar 2015, 19:02

Mislim da će se svaki normalni navijač Sarajeva zacrveniti kad pročita post ovog svog kolege @Evandera
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 mar 2015, 19:03

@evander odigrali ste vi dosta tekmi na Grbavici dok su vam renovirali Kosevo, tako da ti je glupo to sto pises.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 29 mar 2015, 19:03

Evander je napisao/la:Vidim, kone i dalje ne posustaju. Neka ih, nije ih mjesecima bilo jer nisu od stida mogli doci :)
Isfrustrirani papak od neki 15-16godina hajde mali na spavanje sutra skola.
51%--------49%

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 19:05

Schwarz je napisao/la:@evander odigrali ste vi dosta tekmi na Grbavici dok su vam renovirali Kosevo, tako da ti je glupo to sto pises.
Isto kao i vi "na groblju", na "lavoru" i slicno.
Ako ne postujes tudje, ne ocekuj da ce i tvoje drugi postovati.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 19:07

shzna je napisao/la:
Evander je napisao/la:
shzna je napisao/la:Mislim da će se svaki normalni navijač Sarajeva zacrveniti kad pročita post ovog svog kolege @Evandera
Zasto?
Ovaj tvoj zeli da se nesto lose desi nekome. Zasto ja da zalim argeolosku iskopinu?
Sto se mene tice moze goriti i ona i Zeljo sa njom.
Previše si isfrustriran i iskompleksiran za bilo kakav vid normalne rasprave. A ionako mi nisi odgovorio na moj prošli post na kojem si potučen, lažove forumski.
Koji post? Ne prosipaj ublehe na ovoj temi ;)

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 19:09

nezmajerite evanderu on nije covjek on je div iz bajke najjaci smo na balkanu

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 mar 2015, 19:18

joj kaspera jest naporan frajer :yawn:

sreća da se ove teme razdvojiše, sad bi ovaj cirkus gledali na glavnoj temi
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.