FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Za sve navijače i simpatizere Radničkog:
Molim vas, ali stvarno, da mi se javite u inbox zbog jedne veoma bitne informacije koja nije bas za javnost!
Molim vas, ali stvarno, da mi se javite u inbox zbog jedne veoma bitne informacije koja nije bas za javnost!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
OK..ja tebi nisam prijetio..a to sto Sam napisao to ti u oci kazem.. Ako zelis preko pp da razmijenimo brojeve I da se vidimo Il kako god ti zelis da me upoznas..Zoom088 je napisao/la:Taj fizioterapeut je dobar momak inace. Znam ga, licno me u pretproslom kolu zastitio od nekih idiota koji su se predstavljali kao "predstavnici kluba" i koji su mi prijetili (nisam se prepao, ali on je u biti spasio klub vece kazne). Pratio sam ga i na utakmici protiv Mladosti sta je govorio navijacima gostujuce ekipe, pratio sam ga i sada kad je provocirao Siouxe zajedno sa trenerom i onim njihovim navodno komesarom za sigurnost. Ne znam kakve covjek prenose ima...ali ima ih definitivno.
Evo meni sad preko foruma prijeti ovaj Brcko....pa majstore ti znas ko sam. A kad ja saznam ko si ti, a saznat cu, onda se vidimo. Prvo za ovo sto si mi napisao da sam seljacina ( a Benjo nije sankcionisao), pa onda i za otkrivanje mog identiteta drugima, sto Benjo takodjer nije sankcionisao.
Usred Srebrenika se vidimo, junace na tastaturi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
OFK Gradina Srebrenik
Dođi do mene na narednoj utakmici, slobodno. Taman da mi pomogneš sa snimanjem i da gledaš utakmicu sa najbolje pozicije na stadionu 
Imam sad stvarno prečeg posla od toga da se bavim šta je bilo. Bitno je šta će biti
.

Imam sad stvarno prečeg posla od toga da se bavim šta je bilo. Bitno je šta će biti

Ima li ko od navijača Radničkog da zna šta se dešava sa njima i gdje igraju: Zlatko Tomić, Aldin Nurić i Emir Hodžić. Sve bih dao da Tomu bar jednu tekmu vidim na Jošiku u dresu Radničkog, kakav je to majstor bio..
I šta se desilo sa Almisom Kasumovićem koji očigledno nije zadovoljio u Radničkom, gdje sad' igra ?
P.S ima li gdje Totija (Denis Alagić) ?

I šta se desilo sa Almisom Kasumovićem koji očigledno nije zadovoljio u Radničkom, gdje sad' igra ?
P.S ima li gdje Totija (Denis Alagić) ?

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Toma je u Svicarskoj. Radi i pomalo igra tamo. Bas kao i ti, volio bih da Tomu vidim jos jednom u nasem dresu.
Dino Nuric je u Bukinju ja mislim. Napusitio je Radnicki u onoj sezoni kad smo usli i 1 L FBiH jer mu je neko iz Bukinja obecao posao u termoelektrani. Cuo sam da su ga izradili.
Emir Hodzic - Misi je u Simin Hanu golman. Ako si mislio na Alena Hodzica igrao je malo u Puracicu, a sada radi u Domu zdravlja Tz.
Toti i dalje igra po klubovima u nizim ligama TK. Znas njega...ko vise ponudi
. A bio je nekad strasno dobar igrac.
Dino Nuric je u Bukinju ja mislim. Napusitio je Radnicki u onoj sezoni kad smo usli i 1 L FBiH jer mu je neko iz Bukinja obecao posao u termoelektrani. Cuo sam da su ga izradili.
Emir Hodzic - Misi je u Simin Hanu golman. Ako si mislio na Alena Hodzica igrao je malo u Puracicu, a sada radi u Domu zdravlja Tz.
Toti i dalje igra po klubovima u nizim ligama TK. Znas njega...ko vise ponudi

-
- Kontakt:
Ma Totiju je plafon 2.liga FBiH. A Tomic je bio zvijer i dobro bi nam dosao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze u pp ?Zoom088 je napisao/la:Za sve navijače i simpatizere Radničkog:
Prelijep dan, k'o stvoren za odlazak na Jošik (valjda je travnjak OK nakon jučerašnje kiše) . Danas u što većem broju podržat Radnički protiv ne tako bezazlenog protivnika, al' ipak imam osjećaj da pobjeda neće izostati. Naprijed Radnički !
laki danas daje euro gol(nisam siguran kako se pise uglavnom prejak go).ni 5 nula nije iskljucen danas zapamtite
Zoom ili Agalo, koliko je star onaj video što je juče' okačen na fb, korteo SIOUX-a, da ono nije prije tekme sa Slobodom ?
ne pitajte nista.nema me.dotucen sam.neka mi je lahka crna zemlja.amin
Zapamtili smoagalo je napisao/la:laki danas daje euro gol(nisam siguran kako se pise uglavnom prejak go).ni 5 nula nije iskljucen danas zapamtite

Sta bi to lukavcani , jel taj Branitelj tako je.en ili sta,????
Nisam ocekiovao da ce danas branitelj biti neporazen .
Zalosno je ovo. Ne moze se momcima prigovorit nista. Danas jednostavno lopta nije htjela uci. Onaj slobodnjak Husica udara u stativu i ne htjede u gol, vec ode prema korner zastavici. Jednostavno protiv vise sile se ne moze. Vidjela se borba, vidjelo se da momci hoce da pobijede. I drago mi je bar jer su trud pokazali. Branitelj dosao po bod i uzeo. Imali su i oni na kraju jedni sansu da odnesu sva 3, ali to je vec bila kontra kad su svi nas i igraci otisli gore pred kraj utakmice. Steta i steta. Kao neko prokletstvo su ovi remiji. I golman branitelja Bgm odlican, Sve je odbranio sto je islo po golu. Koliko ce sad ovaj remi da poljulja ekipa za dalji period ne znam.. Uglavnom slijede one najteze utakmice.
Mislim da smo izgubili sva nadanja za plasmanom u PL.
Uprava nek se skonta, ako zele naredne godine napadati, nek odmah sad prave ekipu i traze pojacanja i prave plan.
Mislim da smo izgubili sva nadanja za plasmanom u PL.
Uprava nek se skonta, ako zele naredne godine napadati, nek odmah sad prave ekipu i traze pojacanja i prave plan.
Druze 10 prilika. Vidjeces na videu. Branitelj parkirao 9 autobusa ispred 16-erca.ALBOX je napisao/la:Zapamtili smoagalo je napisao/la:laki danas daje euro gol(nisam siguran kako se pise uglavnom prejak go).ni 5 nula nije iskljucen danas zapamtite![]()
Sta bi to lukavcani , jel taj Branitelj tako je.en ili sta,????
Nisam ocekiovao da ce danas branitelj biti neporazen .
-
- Kontakt:
Steta, nismo imali srece. Imali smo oko 5-6 100po100tnih prilika i jos jedno 6-7 finih situacija. Nema se momcima sta zamjerit jer su imali zelju da dobiju al jednostavno kad lopta nece u go onda nece. Mislim da vise nemamo sanse za borbu za prvo mjesto.
Eto desilo se sve obrnuto od onog što sam ja pisao pred tekmu.. Po meni nismo baš čemu, ako već želimo Premier ligu onda smo trebali dobiti danas a i Gradinu u srijedu čiji su igrači crkli u prvih 10 minuta a opet ništa od naših.. Po meni glavni zaslužni za to je Irfan Džindo koji je jednostavno profulao taktiku. Imamo toliko prodornih ofanzivnih igrača a opet se ide na neke centaršuteve koji 'aj to što nema ko iskoristiti nego 1 od njih 10 bude koliko-toliko precizan. Fino su mogli kombinovat i Mićo-Džana-Basrak a više je Husić bio tamo po strani. Meša je bio standardno dobar pogotov kad su izlijetanja u pitanju i zasutavljanje šuta Macea. Stoperi Čejvan i Šuba su relativno loši za ovu ligu. Šuba je legenda al' svaku utakmicu ispada i jednostavno mislim da je njegovo prošlo pogotovo danas kad ih levati onaj panj Mace. Kuduz kad se sve sabere više loš nego dobar, ovo gore za centaršuteve se odnosi pogotovo za njega, vjerovatno bi bilo bolje da je Dženo igrao lijevo a Jaganjac desno kojeg danas nije bilo ne znam zbog čega. Todor nije igrač za ove lige, koliko-toliko popunjava mjesto, al uskače Terza. Zanima me kad' se vraća Suće koji bi mogao biti od pomoći. Jaha se bori nema mu se šta prigovorit i volim njegov način igre al falio mu je Hasanović koji nije igrao ne znam zbog čega. Mićo može i bolje opravdano je zamijenjen al Laki mora biti onaj iz prve polusezone. Džana se bori kao uvijek al uvijek mu malo fali. Husić ima svojih ispada mada se vidi da zna igrati fudbal ali nekad zna držati loptu duže nego što je potrebno. Milan Basrak mi je drag igrač ali danas je imao možda 2 šanse koje je odbranio golman Branitelja koji je sve što je išlo u okvir gola odbranio, mada momak zna igrat fudbal i njega treba zadržati. Uglavnom to može puno bolje, i baš bi volio da znam šta oni rade na treningu. Neko je nekad' na ovoj temi napisao kao da se od igrača ne može očekivati ono što gledamo na TV-u jer ti momci u Europi igraju za ogroman novac dok naši igraju za otprilike 600 km, ali njiov problem nije baš bio nezalaganje na terenu jer su se borili za svaku loptu, već je njihov problem nedostatak fudbalskog znanja kad vi imate loptu a ne protivnik. Međutim tako ti je kod nas u BiH da ne smaram više.
A što se tiče posjete i to sam relativno razočaran. Na jugu je bilo 50-100 SIOUX-a, a ni na ostatku tribina nije situacija bila puno bolja. Takav je naš mentalitet, a ja nikad neću da razumijem ljude koji napune jug samo kad igra Sloboda ili kad je najbitnija utakmica sezone, ja ću biti tu ha dolazila Sloboda iz Tuzle ha dolazila Sloboda iz Kerepa. I zanima me ko je bio bubnjar na tekmi ?
A što se tiče posjete i to sam relativno razočaran. Na jugu je bilo 50-100 SIOUX-a, a ni na ostatku tribina nije situacija bila puno bolja. Takav je naš mentalitet, a ja nikad neću da razumijem ljude koji napune jug samo kad igra Sloboda ili kad je najbitnija utakmica sezone, ja ću biti tu ha dolazila Sloboda iz Tuzle ha dolazila Sloboda iz Kerepa. I zanima me ko je bio bubnjar na tekmi ?
Šteta komšije što danas niste bili miljenici sreće pa da zajedno vodimo borbu za PL.Iako imate do kraja veoma teška gostovanja mnogima možete pomrsiti račune.
sta reci poslije danasnje utakmice. ostaje zal za premier ligom i definitivno, ali ljubav prema radnickom sigurno nece prestati. taktika za danasnju utakmicu nije za jedinicu vec za nulu isto kao i na utakmicama u kaknju i srebreniku. stotinu puta u toku utakmice smo loptu nabijali sa svoje polovine ili centra prema protivnickom sesnaestercu gdje vise nemamo mujica koji je skakao vise od protivnickih igraca i golmana. na to bi trebalo podsjetiti i trenera. imamo najvise poluspiceva u citavoj ligi i nijednom ama bas nijednom napade, atake, kontre po sredini i bokovima nismo pravili sa tim igracima. u drugom poluvremenu su nesto pokusavali i probijali po lijevoj strani mujagic i kuduz a uzalud. kad je odbrana u pitanju imali smo srece sto su protivnicki igraci bili zadovoljni bodom pa nisu posebno ni napadali. najvise glavobolje takvoj odbrani je zadao nekadasnji igrac radnickog marsel mace. mozete zamislit odbranu kojoj on pravi najvise problema. bili smo ljuti na jusufovica zbog losijih igara u ovoj sezoni, medjutim ova polusezona pokazuje da nije nista losiji igrac od stoperskog dvojca koji igra ovu polusezonu.
-
- Kontakt:
Hasanovic je dobio crveni protiv Gradine a i vjerovatno i Jaganjac nije igrao zbog kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.