FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

molotovljev

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 16:14

Husko je napisao/la:5% od kapaciteta stadiona kad ti husko kaze
Reci mi sad Husko moj lijepi, koji je kapacitet stadiona Grbavica ?
F.K.SARAJEVO

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 16:17

molotovljev je napisao/la:
25.000

a shwarz je super jos niste provalili

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 29 mar 2015, 16:20

Dijete drago s tobom se nema šta više komentarisati.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 16:20

Husko je napisao/la:
25.000

a shwarz je super jos niste provalili
25.000 ? haha ma daj Husko pretjeruješ stvarno... pokušaj ponovo.
F.K.SARAJEVO

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 mar 2015, 16:25

10 000 je grbavica 11 max, dakle nas 500 moze doci, ali mi smo vam jedina sezonska zarada pa nas pustite sto vise da zaradite koju marku....

a onda husko , pitaj se kako ti dovijes jug i dio zapada za derbi sa WC-om? :kafa:

a uskoro cete morati iznajmljivati stadion AKO budete igrali evropu
14 milja čega bolan :crazy: :crazy:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 16:26

Husko je napisao/la:zahebajem se ba hahaha

grbavica ima sjedecih mjesta oko 14.000 a moze primit jos par hiljada ispod juga, istok itd. ??
Dobro, recimo 17.000 može ?
E sad, 5 % bi bilo nekih 850 max. ulaznica za gostujuće navijače, je li tako ?
F.K.SARAJEVO

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 mar 2015, 16:29

A kako bi vi reagovali da vam se da 500 karata za derbi??
BUDI ŽELJO !!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 16:32

Husko je napisao/la:Stadion Grbavica je fudbalski stadion u naselju Grbavica, Sarajevo, BiH. Na njemu svoje domaće utakmice igra FK Željezničar. Stadion je izgrađen 1953. godine i ima kapacitet od oko 12 000 mjesta od čega je 9 000 sjedećih (6 000 natkrivenih)
A 12.ooo . Što znači 600 ulaznica za goste ?!
Husko, otkud 3.000 navijača Sarajeva na Grbavici ? Je li moguće to Husko, a ? 5% Husko ?
F.K.SARAJEVO

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 16:36

Husko je napisao/la:Stadion Grbavica je fudbalski stadion u naselju Grbavica, Sarajevo, BiH. Na njemu svoje domaće utakmice igra FK Željezničar. Stadion je izgrađen 1953. godine i ima kapacitet od oko 12 000 mjesta od čega je 9 000 sjedećih (6 000 natkrivenih)
Husko, otkud 3.000 navijača Sarajeva na Grbavici ? Je li moguće to Husko, a ? 5% Husko ?
da ne bi plakali uvijek vam damo 2.000 mjesta sjedecih,kada se skinu stolice moze stati vise od toga.samo skontajte dal bi srali ili pisali.kad ne bi to dobili plakali bi.uostalom sta mi ovdje pisemo o kapacitetu grbavice na opce diskusije rajvosa kluba

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 16:41

Husko je napisao/la:
da ne bi plakali uvijek vam damo 2.000 mjesta sjedecih,kada se skinu stolice moze stati vise od toga.samo skontajte dal bi srali ili pisali.kad ne bi to dobili plakali bi.uostalom sta mi ovdje pisemo o kapacitetu grbavice na opce diskusije rajvosa kluba
Husko, mijenjaš priču k'o kameleon boju.
F.K.SARAJEVO

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 16:48

jarane moj provlacis price i vezujes ih za klub a u pitanju nije samo klub vec kakva je drzava(propala),kakav je savez(lopovski).bolan muzej ti nije u funkciji a ti meni pametujes o stadionu i uslovima u sportu.smijesna vam prica, a prije bi reko da se vi bavite raznoraznim pricama i mjenjate iste kao kameleoni boje.ufati se buraz pametnija posla a to da ste ulozili 2 miliona u ekipu a ispali ste od ekipa koja nema marke a na tabeli ste 4.ti pises da li vas moze doci 850 ili 2000 smijesno husko ti kaze smijesan si totalno, a vasa prica je presmjesna.onaj gore ima obraza pisati o drugom klubu(bio tu bilo okji klub)a nije pocistio pred svojim vratima,zaboravljajuci sramotne utakmice na kosevu gdje nisu nikog pobjedili.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 16:57

Moj Husko, zaboravio si šta si napisao prije 60 minuta, a onaj ti haver sa 4 godine znao sve o fudbalu...
Ne daj se Husko kralju !
F.K.SARAJEVO

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 16:58

Zip je napisao/la:Grbavica je najruzniji stadion u drzavi!!!
Al nema veze, kakav je vas je :lol:

Sto ste se nakotili jutros, a vidi lijepog dana vani..
Ovaj mali od 16 ljeta, neka ide ganjati djevojke... Neka poljubi kakvu djevojku, ufati za dupe, za sisu..
Sta ces ti na forumu jadan ne bio?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kakav si ti papak, ne vjerujem. jel se to u tvoje vrijeme fatalo za sise i dupe ? ne vjerujem sta citam. i da, jel to ja nemam pravo dati svoje misljenje?
EDIT : A ti molotovljev si glup pravo. znaci ako sam rodjen npr 1977., ne znam nista o fudbalu 1976 ???
Ljubav klase RADNIČKE !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 mar 2015, 17:03

@BitiSrcemVezan

To su sad već nijanse. Ja se slažem da je naša posjeta protiv Crnogoraca bila bruka, ali kad smo već kod posjete, nemoj da spominjem vaše mizerne posjete u ovoj ligi protiv nekih manjih klubova. Po meni je Borac atraktivniji od Crnogoraca, ali opet kad pogledaš, Evropska je utakmica i trebalo je ići bar preko 10k. Kad već spominjemo tu posjetu, mislim da je nas protiv Lovćena bilo 8k. Ali eto oko čega se mi raspravljamo, ko ima jadnije posjete. To je veliki problem cijele ove naše lige. Da se razumijemo, ne provociram, ali ovaj Evander je žešći demagog, i kad iznosi neke lažne informacije moram ga korigovati. Još o Želji piše na ovoj temi, što je jelte zabranjeno, da ne govorim o tome kako vrijeđa onog ko ima suprotno mišljenje još naoružan argumentima. Veoma ograničeno.

If you know what I mind
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 17:04

molotovljev je napisao/la:Moj Husko, zaboravio si šta si napisao prije 60 minuta, a onaj ti haver sa 4 godine znao sve o fudbalu...
Ne daj se Husko kralju !
kakve veze koliko neko ima godina bog ti pomogo.benko sigurno ima preko 30 godina a pise kao da mu je 12. totalna ubleha,prodaje maglu po forumu.neko ko ima 25 godina moze biti nacitan,mogao je pregledati toliko utakmica.kako kod vas s fksinfo neko moze pisati knjigu a ima 28 godina,bavite se stvarima koje su bile prije 35 godina.zato malo ukljuci moozak ako nije problem

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 mar 2015, 17:08

shzna je napisao/la:@BitiSrcemVezan

To su sad već nijanse. Ja se slažem da je naša posjeta protiv Crnogoraca bila bruka, ali kad smo već kod posjete, nemoj da spominjem vaše mizerne posjete u ovoj ligi protiv nekih manjih klubova. Po meni je Borac atraktivniji od Crnogoraca, ali opet kad pogledaš, Evropska je utakmica i trebalo je ići bar preko 10k. Kad već spominjemo tu posjetu, mislim da je nas protiv Lovćena bilo 8k. Ali eto oko čega se mi raspravljamo, ko ima jadnije posjete. To je veliki problem cijele ove naše lige. Da se razumijemo, ne provociram, ali ovaj Evander je žešći demagog, i kad iznosi neke lažne informacije moram ga korigovati. Još o Želji piše na ovoj temi, što je jelte zabranjeno, da ne govorim o tome kako vrijeđa onog ko ima suprotno mišljenje još naoružan argumentima. Veoma ograničeno.

If you know what I mind
Dijete drago, kada već glumiš engleza, ispravno je: If you know what I MEAN a ne mind. :D

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 mar 2015, 17:11

Nemoj zezati :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 17:15

Husko je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Upravo taj stadion ima historiju vecu od mnogih objekata u Sarajevu
suvišno je pričati o historiji i značaju OLIMPIJSKOG stadiona Asim Ferhatović - Hase pa ga tvoje kolege nazivaju lavorom, i onda se neko ljuti što se grbavica zove ruglom od stadiona kad to ona i jeste... strpaju nas 3000 u prostor za 2000 max, nemaš gdje u halu otići dva sata, o gužvama na ulazima da ne pricam, disati se ne može bukvalno...
znas li ti sta znaci pravila saveza koliko navijaca moze doci na gostovanje.kakve to veze ima da li je stadion ruglo ili lavor. stvarno ti je iq ogroman,tacno se zna da si pitar
vidi se da ti je jedino gostovanje grbavica jer ni ostali stadionu u bh nemaju halu da bi ti dusa draga pisao hahaah
( da ponovimo gradivo )
Poenta Husko, poenta ?!
F.K.SARAJEVO

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 17:19

poenta je da pisete gluposti na temi sarajeva opcenite koristi.vidi se da vas je malo popustila malo jako dobra predstava el galatkikosa najjace ekipe na balkanu,partizan je smijesna za vas.koji ste na tabeli,pustite vise gluposti?sigurno je odgovor da cemo vidjeti kad vi budete sad razigrali vase zvezde hihih

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 17:22

Husko je napisao/la:poenta je da pisete gluposti na temi sarajeva opcenite koristi.vidi se da vas je malo popustila malo jako dobra predstava el galatkikosa najjace ekipe na balkanu,partizan je smijesna za vas.koji ste na tabeli,pustite vise gluposti?sigurno je odgovor da cemo vidjeti kad vi budete sad razigrali vase zvezde hihih
Netačno ! Žao mi je Husko prijatelju, biće bolje drugi put... Uživaj.
F.K.SARAJEVO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 27 gostiju.