FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la HordeBL » 29 mar 2015, 13:45

Zip je napisao/la:
shzna je napisao/la:If you know what I mind :urnebes: :urnebes:
Jadni ste vi ako vam je glavni argument podyebavanja u tome sto je momak pogresio recenicu na eng :facepalm:
Ko o cemu, qurva o postenju :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

momak je na forumu napravio kiks a kada se napise DERSSING i kada se napise LEGAUE...pa to ode u javnost , onda sute ko fute zadnje
ovome sto mi zeli da mi cetnici zapale stadion mogu samo poruciti...fataj se kakvog hodze da ti zapise , i da sto prije otpocnes sa lijecenjem psihicka hasto
pile , pa eto toliko o dugovima i fukarastini kada ste sebi zacrtali samo izlazak u evropu , gdje nestade vasa kurchevitost. Vec evo drugu god , samo izlazak u evropu. A pricu o babi i 2 predkola ne treba vise potencirati

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 29 mar 2015, 13:48

Pile (haj da te ne prozivam novim nickom)...hoces li odgovoriti na pitanje...STA JE SA LOVOM OD SEHICA......????????

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 mar 2015, 13:49

HordeBL je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Bolan Shwartz znas ti dobro da nije samo Tomic . A ni njegova tuzba nije daleko ..otom potom. Ima tu i Vernes ima tu i Djelo (pitaj ga ..jos 20800KM)...ima tu dobavljaca i pruzaoca usluga (npr Circle)...ima tu i banaka i kredita, poreza drzavi (koliko ste na dnu pokazuje da ste uzeli otplatu na 10 godina a mi uzeli na godinu i mjesecno samo za to placamo 136 000 KM)...jos su vam racuni blokirani a mi disemo i poslujemo punim plucima. Kada vam svi racuni budu deblokirani (kao nama) , tek ste se digli na koljena a do tada kontajte sta i kako.
Frtalj mozga (pile) ti si pravo neuracunljiv lik. Imas postove Tomiceve sa FB , kopirane ovdje..koga ba ti lazes. Ili ces poslati superu poruku ponovo :clap: :clap:
Pa niko ovdje nije rekao da nemamo vise igraca kojima smo duzni i da smo vratili sve dugove.Svi koji su zaradili platu imaju pravo da je i traze.Ja kazem ako ima se duzno Tomicu nek tuzi klub i odmah ce dobiti ciste papire.I prica gotova.Ono sto mene iritira je prica kako smo duzni ovom, duzni onom.Covjek kad cita rekao bi da vi nikad niste imali marke duga.Ni vi ne bi mogli da otplatite dug prema poreznoj u tako kratkom periodu da tu nije Tan.Dakle da nema njega i vi bi potpisali mozda kao i mi na 10 godina.

Al ..stani kako to Tan neki , zar on nije izmisljeni lik ??
Kao i prica oTA...nasa ubleha kojom se hranimo (mrsko mi kopati vase budalastine ali cu i to uraditi)...kako to odjednom neki fudbalski kamp na Butmiru a 200 postova ste napisali da je to za vas gotova stvar i samo sto nije vas klub uselio dole i samo sto nisu bageri usli da se pocne praviti. Jbg vas samo bageri prate kroz zivot...pored furke o bagerima imate i furku o dugovima , pa tako prije 5-6 mjeseci insajderi iz Tuborga rekose da je skoro sve placeno i da se duguje vrlo malo. Onda pulsirajuci Ajfel izadje u javnost sa cini mi se 3.5 mil duga. Da vidimo sta je sljedece , pogotovo kada iduce god odete u Ze da igrate tekmu...a iskopina sa zmijama i drvecem i 4 tzv tribine (a ni jedna nije ista) ode na smetljiste historije.
Udji u moje postove pa mi izbaci te sve postove gdje sam ja govorio da Tan ne postoji da je ovaj ubleha,te price o TA i ostalo sto navodis.A ovo zadnje nek tu bude sstid sto si napisao :puke:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 mar 2015, 13:55

HordeBL je napisao/la:Pile (haj da te ne prozivam novim nickom)...hoces li odgovoriti na pitanje...STA JE SA LOVOM OD SEHICA......????????
Nedavno su uplatili 150 000 Eura ostalo se jos ceka nisu uplatili. Vjerovatno ce se to rastegnuti nije valjda da se brines ?
Hajde da ja tebe pitam budi bar priblizno realan kao ja i probaj sastaviti recenicu da ne psujes, vrijedjas itd Kod nas koji smo rodjeni i odgodjeni u ovog gradu je to prilicno normalno.
Ko sastavlja ekipu sarajeva koja ce izaci na teren ?
Zasto ne trce ?
Koliko je ulozeno u ekipu jel dosadasnji rezultati opravdavaju to?
Jel istina da neki igraci namjerno ne trce jer imaju manje plate od pojedinaca mnogo?
Jel istina da ima talova prilikom potpisivanja ugovora?
I hoce li biti kakva presica uskoro ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 29 mar 2015, 14:11

Ko sastavlja ekipu sarajeva koja ce izaci na teren ?
Kodro.Ako znas nesto drugo slobodno napisi.

Zasto ne trce?
Klocevi

Kupljen je samo Krste,koji je svoju kupovinu relativno dobro opravdao.Prosle godine kup,ove smo jos u utrci za titulu,ali mora to bolje,sigurnije i dominantnije.

Jel istina da neki igraci namjerno ne trce jer imaju manje plate od pojedinaca mnogo?
Trenutno niko ne trci,svi se vuku po terenu ko vucibatine.

Nisam bio tu kad su se potpisivali ugovori.Kao i za taktiku ako nesto znas napisi.

Nece.Klub od sada ne izlazi u javnost svakih 15 minuta.Hvala bogu na tome.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 mar 2015, 14:24

Orton je napisao/la:Ko sastavlja ekipu sarajeva koja ce izaci na teren ?

Zasto ne trce?
Klocevi

Kupljen je samo Krste,koji je svoju kupovinu relativno dobro opravdao.Prosle godine kup,ove smo jos u utrci za titulu,ali mora to bolje,sigurnije i dominantnije.

Nisam bio tu kad su se potpisivali ugovori.Kao i za taktiku ako nesto znas napisi.

Necu pisati jer mrzim to da blatim nekoga i pored toga sto pouzdano znam a na kraju krajeva nije moja briga. Ti si jedan noramalan i korektan lik za razliku od onoga kome sam postavio ta pitanja a on naravno nije odgovorio a i sta bi napisao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 mar 2015, 14:32

Orton je napisao/la:Ko sastavlja ekipu sarajeva koja ce izaci na teren ?

Zasto ne trce?
Klocevi

1. Kodro, jer se zna kakav je "ters" koji je **** repku zbog prijateljske tekme, a da ne odhebe sarajevo zbog toga sto mu "Neko" sasstavlja ekipu....
2. Zasto ne trce? Trčat će
3. ulozile u se pare u krstu (i to se vratilo), ostali igraci su tu potpuno besplatno
4.nije istina, kao i svugdje u svijetu postoje bolje i slabije placeni igraci ali to nije razlog lose igre
5. to ti najbolje znas, bio si kad su se ugovori potpisivali
6.hoce, nekoliko njih, od svake ce vas, kao i obicno, glava zaboljeti :kafa:

nego, slobodno insajderu objasni nam ko je u talu s kim i sl.
Znam i od kojeg menadzera su vam dosle "Info" a taj isti menadzer neka se sagne i pofafla ga, ono sto je pokusao, NIJE PROŠLO :wave:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 mar 2015, 14:51

Koldzini bageri nemogu da upale
:D
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 29 mar 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 15:30

kanarinac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:

Iskoristiti necije greske je za svaku pohvalu. Kao i to da te cekamo iduce subote u vecernjim satima na ovom pdf ,da nam kazes kako je to gledati opet nekom u guzu. Jbg gledali ste od Novembra do kraja marta. Iduce subote opet....sta ces moj frtalj mozga , to vam je sudbina.
nego , evo pitam 5 put od jutros , sta je sa lovom od Sehica. Zasto izbjegavas odgovor.Posto si ti insajder i sve znas pa nas malo prosvijetli. Jbg ne mora sve na pp superu..daj malo za raju
Necemo iduce subote ali hocemo na kraju sezone jel moze ? Vi ste imali za cilj duplu krunu jel tako a nama za ovu sezonu cilj plasirati se u evropsko takmicenje. Eto na kraju sezone vidjecemo gdje je ko na tabeli i ko je ostvario zacrtane ciljeve i opravdao ulaganja.
ciljevi ti pokazuju ko je na kakvom nivou :shh:
mozes tebi ibrakovic i ostala ublehaska kompanija dati cilj osvajanje lige prvaka,osvajanje duple c..., osvajanje svetskog prvenstva. pravi si kanarinac vidi se
jadna nam majka vratio se placenik blento,valja citati sad sranja kako se osvajaju duple krune,najjaci na balkanu, partizan je nula,blizu smo dinama a izbaci ih borac s 3 kerma i dugom 10 miliona

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 15:32

HordeBL je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Bolan Shwartz znas ti dobro da nije samo Tomic . A ni njegova tuzba nije daleko ..otom potom. Ima tu i Vernes ima tu i Djelo (pitaj ga ..jos 20800KM)...ima tu dobavljaca i pruzaoca usluga (npr Circle)...ima tu i banaka i kredita, poreza drzavi (koliko ste na dnu pokazuje da ste uzeli otplatu na 10 godina a mi uzeli na godinu i mjesecno samo za to placamo 136 000 KM)...jos su vam racuni blokirani a mi disemo i poslujemo punim plucima. Kada vam svi racuni budu deblokirani (kao nama) , tek ste se digli na koljena a do tada kontajte sta i kako.
Frtalj mozga (pile) ti si pravo neuracunljiv lik. Imas postove Tomiceve sa FB , kopirane ovdje..koga ba ti lazes. Ili ces poslati superu poruku ponovo :clap: :clap:
Pa niko ovdje nije rekao da nemamo vise igraca kojima smo duzni i da smo vratili sve dugove.Svi koji su zaradili platu imaju pravo da je i traze.Ja kazem ako ima se duzno Tomicu nek tuzi klub i odmah ce dobiti ciste papire.I prica gotova.Ono sto mene iritira je prica kako smo duzni ovom, duzni onom.Covjek kad cita rekao bi da vi nikad niste imali marke duga.Ni vi ne bi mogli da otplatite dug prema poreznoj u tako kratkom periodu da tu nije Tan.Dakle da nema njega i vi bi potpisali mozda kao i mi na 10 godina.

Al ..stani kako to Tan neki , zar on nije izmisljeni lik ??
Kao i prica oTA...nasa ubleha kojom se hranimo (mrsko mi kopati vase budalastine ali cu i to uraditi)...kako to odjednom neki fudbalski kamp na Butmiru a 200 postova ste napisali da je to za vas gotova stvar i samo sto nije vas klub uselio dole i samo sto nisu bageri usli da se pocne praviti. Jbg vas samo bageri prate kroz zivot...pored furke o bagerima imate i furku o dugovima , pa tako prije 5-6 mjeseci insajderi iz Tuborga rekose da je skoro sve placeno i da se duguje vrlo malo. Onda pulsirajuci Ajfel izadje u javnost sa cini mi se 3.5 mil duga. Da vidimo sta je sljedece , pogotovo kada iduce god odete u Ze da igrate tekmu...a iskopina sa zmijama i drvecem i 4 tzv tribine (a ni jedna nije ista) ode na smetljiste historije.
sram nek te bude zbog ove zadnje recenice. fuj
Ljubav klase RADNIČKE !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 29 mar 2015, 15:37

Zbog toga sto je stadion nazvao ovako kako ga je nazvao?
E ne znam drug,onda bi se svi na forumum trebali stiditi neceg.

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 15:41

Upravo taj stadion ima historiju vecu od mnogih objekata u Sarajevu
Ljubav klase RADNIČKE !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 29 mar 2015, 15:43

AkkaweLy je napisao/la:Upravo taj stadion ima historiju vecu od mnogih objekata u Sarajevu
Ima i kozija cuprija pa je niko ne **** ni 2%

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 15:45

Orton je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Upravo taj stadion ima historiju vecu od mnogih objekata u Sarajevu
Ima i kozija cuprija pa je niko ne **** ni 2%
ima i kosevo pa se raspada.jos je drzavno nije vase

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 mar 2015, 15:47

suvišno je pričati o historiji i značaju OLIMPIJSKOG stadiona Asim Ferhatović - Hase pa ga tvoje kolege nazivaju lavorom, i onda se neko ljuti što se grbavica zove ruglom od stadiona kad to ona i jeste... strpaju nas 3000 u prostor za 2000 max, nemaš gdje u halu otići dva sata, o gužvama na ulazima da ne pricam, disati se ne može bukvalno...
1946

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 15:49

BitiSrcemVezan je napisao/la:
suvišno je pričati o historiji i značaju OLIMPIJSKOG stadiona Asim Ferhatović - Hase pa ga tvoje kolege nazivaju lavorom, i onda se neko ljuti što se grbavica zove ruglom od stadiona kad to ona i jeste... strpaju nas 3000 u prostor za 2000 max, nemaš gdje u halu otići dva sata, o gužvama na ulazima da ne pricam, disati se ne može bukvalno...
znas li ti sta znaci pravila saveza koliko navijaca moze doci na gostovanje.kakve to veze ima da li je stadion ruglo ili lavor. stvarno ti je iq ogroman,tacno se zna da si pitar
vidi se da ti je jedino gostovanje grbavica jer ni ostali stadionu u bh nemaju halu da bi ti dusa draga pisao hahaah

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 mar 2015, 15:56

Grbavica je najruzniji stadion u drzavi!!!
Al nema veze, kakav je vas je :lol:

Sto ste se nakotili jutros, a vidi lijepog dana vani..
Ovaj mali od 16 ljeta, neka ide ganjati djevojke... Neka poljubi kakvu djevojku, ufati za dupe, za sisu..
Sta ces ti na forumu jadan ne bio?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 15:56

Husko je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
znas li ti sta znaci pravila saveza koliko navijaca moze doci na gostovanje.kakve to veze ima da li je stadion ruglo ili lavor. stvarno ti je iq ogroman,tacno se zna da si pitar
vidi se da ti je jedino gostovanje grbavica jer ni ostali stadionu u bh nemaju halu da bi ti dusa draga pisao hahaah
Šta kažu pravila, koliko navijača može doći na gostovanje ? Reci nam Husko, koliko ?
F.K.SARAJEVO

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 29 mar 2015, 16:01

5% od kapaciteta stadiona kad ti husko kaze

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 mar 2015, 16:09

A, ovaj što ima 16, 17 ili možda 18 godina, prije 4,5 dana je napisao, citiram;
Svi znamo ko je i šta je bio Newcastle tih godina. ( 2002 godina )

I o čemu mi pričamo ovde, nek' mi neko objasni.
F.K.SARAJEVO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.