FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 23:56

zlaya_tm87 je napisao/la:Poštovanje,

Molim vas lijepo da obratite pažnju na grb FK Željezničara koji koristite u emisiji BHT Sport. Naime to nije aktuelni grb navedenog kluba, te se ne koristi već godinama. U ime svih navijača i simpatizera FK Željezničara vas molim da to promijenite. U prilogu vam šaljem aktuelni grb FK Željezničara, te se nadam da ćete ga iskoristiti već u narednoj emisiji.

Srdačan pozdrav,

Zlatan

znaci to sam poslao na Belminov mail, te mail redakcije sporta. ako ga ne promijene, onda su stoka, realno...
Vjeruj da sam vrlo slican mail i ja posalo...gotovo identican ovom.

A ovo sa grbom nam namjerno rade , prije svih Spaho i Kristić :evil: :twisted:
Nema veze, samo cekam Kristica da ga vidim negdje u gradu...on još od ranije pokazuje mržnju prema Želji i njegove pljuvacke sposobnosti prema našem klubu :twisted: :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 apr 2010, 00:04

evo onda prijedloga za oficijelnu stranicu. nek' naprave jedan link gdje ce biti "ELEMENTI ZAŠTIĆENOG ZNAKA, SPORTSKOG DRUŠTVA SA NAZNAKOM KLUBA" kao sto stoji u ovoj jednoj knjzi sto imam, gdje ce biti fino svaki dio grba izdvojen, svaka boja i njena šifra, fontovi itd. k'o ne konta sta mislim, evo slika:
http://img526.imageshack.us/img526/3391/11042010698.jpg
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 12 apr 2010, 00:04

Bio je toliko zadovoljan da im je po povratku zadao trening pod reflektorima, oko 23h.
Ja se sjecam da je rekao:
" Kada dobro odigramo izgubimo" ili tako nesto, ali se sjecam da smo 2 puta pobjedjivali i da je rekao sreca, pa onda izgubili i ovako nesto rekao pa sam se bas cudio. Mozda grijesim

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 12 apr 2010, 00:05

Seyo_TM je napisao/la:Eto vidis da ni taj grb nije ok..."bijela" je siva i plava je bez intenziteta...

Ovo vise nije lijenost nego bezobrazluk i namjerno ponizavanje kluba...

ps pored belmina poslano je i direktoru bht...
Evo mog maila :mrgreen:

Poštovani,

Vaša redakcija je toliko "profesionalna" da nije (godinama) u stanju da stavi pravi Željin grb prilikom emitovanja BHT sporta. Znam sigurno da ste dobili više pritužbi i da ništa niste poduzeli povodom toga.
Pored velikog profesionalizma i znanja Vaši novinari predvođeni Igorom Kristićem, navijačem Sarajeva, koji si daje za pravo da veoma pristrasno komentariše suđenje na utakmici Željezničar-Slavija a tri dana nakon opet spominje suđenje na pomenutoj utakmici prilikom komentara utakmice lige šampiona.
Očito je da nemate kontrolu i da Vas apsolutno ne zanima šta se događa oko Vas.
Počinjem da se pitam da li se isplati plaćati TV pretplatu, zbog Vaše redakcije.

Realno ste dno dna što nije lako postići u BiH. Ima mnogo kandidata.

S gnušanjem,
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 apr 2010, 00:09

Samo jos da vam kazem, da je objavljen grb "nogometni" na sa--x prije mozda 10tak dana i reagovala je redakcija kluba. Ljudi su u roku 15 minuta nakon slanja maila promjenili!!!
Cak je ponudjena tehnicka pomoc BHT-u u rjesavanja problema ako ga ima...ali...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 apr 2010, 00:14

zlaya nemoze se jos uvijek knjiga standarda napraviti, zbog dugogodisnjeg mjesanja boja od raznih "strucnjaka"...pola stvari su nam modre, 1/4 svijetlo plave i 1/4 plave.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 12 apr 2010, 02:45

e ljudi jel ima neko da me moze preporucit na tm.org..reg sam se al ne mogu uci na forum nemam dozvole..i kad zeljo gostuje u tuzli?
-PAJA Fan Club!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 apr 2010, 02:55

Pa, Seyo, kako nam izgleda taj grb? :mrgreen: Nisam nešto obrać'o pažnju na nijanse.
Ona PENALČINA što nije svirana nad Spalevićem je PERVERZNA! Bureković sudija, mislim(valjda mora biti pitar po prezimenu :mrgreen: ). Mada vrlo slična situacija je isto završila na zadnjem El Classicu nad Messijem, ali dosta manje ofirna.
Dosuđeni penal za Olimpik, sramotan! Onaj naš se mogao svirati, a i nije morao. Rovčanin je pao k'o pokošen, ali nisam siguran da je baš bilo starta na noge od igrača Rudara. Bekrićevo izvođenje samog penala - očajno. Jedna strašna intervencija Šehića.
P.S. Hvala momku koji je postavio video Ćuluma!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 apr 2010, 03:06

"Pustili smo malo njih da misle da mogu da dođu do pobede!"
Milan Ćulum :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 apr 2010, 09:00

slika

Sljedeca stanica, stadion pod Bijelim brijegom! Srijeda, 14.04. u 19:00!

Nece ovo biti nimalo lagana utakmica za nase zivce. Bitno je samo odbraniti se od pocetnog pritiska Zrinjskog i tu ne primiti go a onda polako uspostaviti svoju igru i umrtviti njihovu. 3:1 je dobar ali i nezgodan rezultat. Eto neka u Mostaru bude 2:1 s tim da Zrinjski taj drugi go dadne nekad u 89' minuti. Cisto da se prekine serija utakmica bez poraza. Ipak je bolje sad u kupu nego da nas to stigne u subotu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 12 apr 2010, 11:02

posto jos nema nikakvih info. na tm.org oko gostovanja u mostar ...jel mozda zna neko kada se moze uplatiiti i koliko iznosi cijena puta..hvalla unaprijed :)
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 12 apr 2010, 11:23

el_ninjo je napisao/la:posto jos nema nikakvih info. na tm.org oko gostovanja u mostar ...jel mozda zna neko kada se moze uplatiiti i koliko iznosi cijena puta..hvalla unaprijed :)
20 km prevoz mozes uplatiti danas i sutra od sest do pola devet u udruzenju :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 apr 2010, 12:53

Željovac je napisao/la:Pa, Seyo, kako nam izgleda taj grb? :mrgreen: Nisam nešto obrać'o pažnju na nijanse.
Ne mogu ti reci kakav je "pravi" jer to treba da klub odluci a to nije uradio...ipak je njima svima sve ovo spansko selo. Ali ti mogu reci koji se koristi za web(ali on nemoze za print) i koja je boja weba.
Evo primjer tri osnovne plave (RGB) u uporedbi sa nasim webom.
slika
Evo grb koji se koristi.
slika
Veliki format grba
http://i39.tinypic.com/4rrrqc.jpg

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 12 apr 2010, 13:03

Hvala za zadnji link. Grb odlicno stoji na desktopu racunara :) :) :)

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 12 apr 2010, 13:05

themaniaks je napisao/la:
el_ninjo je napisao/la:posto jos nema nikakvih info. na tm.org oko gostovanja u mostar ...jel mozda zna neko kada se moze uplatiiti i koliko iznosi cijena puta..hvalla unaprijed :)
20 km prevoz mozes uplatiti danas i sutra od sest do pola devet u udruzenju :D
hvalla drug :) nadam se da ce nas biiti dosta u mostaru i da proslavimo ulazak u finalle :)
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 apr 2010, 13:13

Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pa, Seyo, kako nam izgleda taj grb? :mrgreen: Nisam nešto obrać'o pažnju na nijanse.
Ne mogu ti reci kakav je "pravi" jer to treba da klub odluci a to nije uradio...ipak je njima svima sve ovo spansko selo. Ali ti mogu reci koji se koristi za web(ali on nemoze za print) i koja je boja weba.
Evo primjer tri osnovne plave (RGB) u uporedbi sa nasim webom.
slika
Oduvjek sam bio slab na ovu svjetlo plavu, utakmica prije rata imali smo dresove takve boje i sorc tamno plavi, jedna od mojih prvih tekmi, tako je sve pocelo :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 apr 2010, 13:57

slika
JA SAM JEDNOSTAVNO ODUSEVLJEN!!
yebeno vrijeme nam je krenulo unazad prema januaru...

Provenzzano
Kontakt:

Post Postao/la Provenzzano » 12 apr 2010, 14:01

Mozel mi neko reci gdje se mogu vidjet naši golovi protiv Rudara iz Prijedora ???

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 apr 2010, 14:04

Moremo ba nešto odigrati između kapi :D
Nego JoSe je li update-ovana statistika na oficijelnoj sa ova dva nova gola. Vidim da je posuredana po golovima što je dobro, ali mi se čini da nije update-ovana. Možda griješim, ali mi malo da Mirso ima samo jedan go.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 apr 2010, 14:07

Momci onako objektivno, kakav je interes u Sarajevu za utakmicu u subotu ? kakva su realna predvidjanja o posjeti ?
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Paromlinac, Redred i 11 gostiju.