P.S dupla kruna nedosanjan san, ..... koliko dugo ? nikad je niste vidjeli, niti ćete je vidjetiEvander je napisao/la:Ti nikad neces saznati ko sam ja.shzna je napisao/la:If you know what I mind![]()
Sve da i ne znam pisati na eng, a znam, a jako dobro znamo ko vam pise DERSIN ROOM i EUROPA LEAUGE. Znamo ko vam je pravio i statut i napisao pola slajda na eng, pola na bosanskom. Znamo i ko vam pravi parole pa imaju stamparske greske. Znamo ko je svoj mail @unicreditbank.ba stavio na javnoj prezentaciji na biznis forumu
P.S. 20 hiljada na tribinama, nedosanjan san evo vec 13 godina
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ljubav klase RADNIČKE !
Lazove, da ti nadjem post gdje si napisao da imas 16?AkkaweLy je napisao/la:Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. PohvalnoEvander je napisao/la:Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOMAkkaweLy je napisao/la:Jel ti vidis povecanu i boldiranu recenicu na engleskom ?Stvarno me zabrinjavas. Evander veliki englez. Ne dao Bog da vam dodju prijatelji iz Drezdena, kako bi se ti sporazumjevao sa njima ?
LAZOVE OD 16 GODINA![]()
![]()
16, pa 18, pa sad 17 skoro osamnaest. Lazove

Ali koliko god da imas, opet nikad nisi prisustvovao utakmici ekipe za koju navijas na kojoj je 20 000 ljudi na tribinama

moje dijete ja radio jednačine sa dvije nepoznate kada si se rodio...AkkaweLy je napisao/la:Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. PohvalnoEvander je napisao/la:Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOMAkkaweLy je napisao/la:Jel ti vidis povecanu i boldiranu recenicu na engleskom ?Stvarno me zabrinjavas. Evander veliki englez. Ne dao Bog da vam dodju prijatelji iz Drezdena, kako bi se ti sporazumjevao sa njima ?
LAZOVE OD 16 GODINA![]()
![]()
ne kontam ajzea sta to kod vas funkcionise akda tomica tjerate jer nece bez ispalte dugova da produzi?
ili na tribinama da vam uzimaju proviziju ko nekada pitići kod nas
Ma nemoj, jos to i dodao Unisapile87 je napisao/la:Pa nije mnogo vise ali opet ima bolju statistiku ako ne racunas ove utakmice protiv UNISA.MCMXLVI je napisao/la:A koliko je taj famozni Nedo odigrao zvanicnih utakmica ove sezone naspram Benki?

Joj koga i ja usporedjujem sa Benkom

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Na terenu, 1:2. Krste i DuljevicAjzea je napisao/la:I know what you mindEvander je napisao/la:Istorija, daleka istorija, kao recimo i Sarajevo-Hambur.Ajzea je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Evander Željo-Newcastle
Od davne 2002. koliko bajrama prodje? 13 dugih godina nemate posnetu od 20 000 ljudi na stadionu, a toliki trofeji u medjuvremenu. Bruka i sramota!!!
P.S. ispravljaju me radi greske u pisanju engleskog i to za pisanje na nekakvom forumu, navijaci tima koji se javno bruka vec evo godinama.
DERSING ROOM, EUROPA LEAUGE:)
Pa imate li iti malo obraza?
Pa sa skupstine i prezentacije statuta niste mogli ispraviti gramaticke greske i pola slajda na engleskom pola na bosanskom.![]()
S obzirom da si sa terena prešao na tribine osjećam se ponosnim jer znam da sve funkcioniše kako treba. Samo nastavi i živio ti meni

Stvarno me zabrinjavas. Gdje sam napisao da imam 18 ? Napisao sam skoro 18, u oktobru aBd 18 slavim. A inace, to koliko godina imam ne bi trebalo da te zanima.
Ali eto, dzaba tebi reci bilo sta kad si tvrdoglav

Ljubav klase RADNIČKE !
http://prntscr.com/6mrmq7" onclick="window.open(this.href);return false; i nastavak nisam mogao sve iskopirati
http://prntscr.com/6mrn1x" onclick="window.open(this.href);return false; Igrali pred 120 hiljada gledalaca
Toliko o posjetama da završimo sa tim hajde nešto novo.
http://prntscr.com/6mrn1x" onclick="window.open(this.href);return false; Igrali pred 120 hiljada gledalaca
Toliko o posjetama da završimo sa tim hajde nešto novo.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 mar 2015, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ja kakve ti gluposti valjašEvander je napisao/la: P.S. 20 hiljada na tribinama, nedosanjan san evo vec 13 godina
Zadnje euro tekme, manje ljudi nego kad Sarajevo igra kup protiv Borca.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sjecas li se Komazeca od prosle godine kad vas napusti? sto vi njega ne zadrzaste, vec ste mu dali papire da moze iciBenko je napisao/la:moje dijete ja radio jednačine sa dvije nepoznate kada si se rodio...AkkaweLy je napisao/la:Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. PohvalnoEvander je napisao/la: Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOM
LAZOVE OD 16 GODINA![]()
![]()
ne kontam ajzea sta to kod vas funkcionise akda tomica tjerate jer nece bez ispalte dugova da produzi?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
sta mislis sto se pojavi na tekmi protiv Hagesunda pa expresno za njih potpisa 15 dana poslije tekme
Debilcino.shzna je napisao/la:Ja kakve ti gluposti valjašEvander je napisao/la: P.S. 20 hiljada na tribinama, nedosanjan san evo vec 13 godina
Zadnje euro tekme, manje ljudi nego kad Sarajevo igra kup protiv Borca.
Ako vec nesto navedes kao glupost onda to i obrazlozi.
Mozak vam je totalno svima ispijen. Dozvoljeno vam je da vrijedjate sve druge na vasoj temi, ali ovdje ti necu sutjeti.
Seljacino, argumentuj nesto ili **** u skokovima!!!
13 godina bez 20 000 navijaca na tribinama!!!
Vise gledalaca protv Borca u kupu nego vas protiv onih crnogoraca i ajvarasa!!!!
pa sto je napustio klub kad je u njemu pocelo sve dobro da funkcioniseHordeBL je napisao/la:sta mislis sto se pojavi na tekmi protiv Hagesunda pa expresno za njih potpisa 15 dana poslije tekme
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Čekaj sad jel imate milione i bacate pare i gradite stadion ili nemate milione imate fine pare za naše uslove, igraci do do 5 milja platu i razmišljate oko rjesenja za stadion??
De se dogovorite, ne može nikako sad jedno sad drugo
I zar ste toliko lakovjerni da mislite da ce stadion biti napravljen za godinu? Još opština centar
ma da ce ikako biti pravljen ? 
I opet kažem logično je porediti se sa boljim i uspješnijim

I zar ste toliko lakovjerni da mislite da ce stadion biti napravljen za godinu? Još opština centar

Imao je takav ugovor i na zalost nismo nista mogli uraditi. Covjek potrcao za parama za sto ga ne krivim.Schwarz je napisao/la:Sjecas li se Komazeca od prosle godine kad vas napusti? sto vi njega ne zadrzaste, vec ste mu dali papire da moze iciBenko je napisao/la:moje dijete ja radio jednačine sa dvije nepoznate kada si se rodio...AkkaweLy je napisao/la: Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. Pohvalno![]()
![]()
Da se razumijemo, ja ga i danas smatram puno kvalitetnijim igracem od Velkoskog i zao mi je sto nije ostao onda kod nas.
zasto je Tomic odbio produzenje ugovora, moze biti radi redovni placanja, premija i tih stvari koje dobije svake prestupne godine !!!Schwarz je napisao/la:pa sto je napustio klub kad je u njemu pocelo sve dobro da funkcioniseHordeBL je napisao/la:sta mislis sto se pojavi na tekmi protiv Hagesunda pa expresno za njih potpisa 15 dana poslije tekme
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Evo ti odgovor.JoseMourinho je napisao/la:Čekaj sad jel imate milione i bacate pare i gradite stadion ili nemate milione imate fine pare za naše uslove, igraci do do 5 milja platu i razmišljate oko rjesenja za stadion??
I zar ste toliko lakovjerni da mislite da ce stadion biti napravljen za godinu? Još opština centarma da ce ikako biti pravljen ?
Imamo svijetlu buducnost i mozemo se nadati lijepim stvarima u dogledno vrijeme. Klub smo sa najvecom pespektivom i jedini koji su prevazisli probleme u kojima se ostali nalaze.
A vi?
..a mi smo ispred vasEvander je napisao/la:Evo ti odgovor.JoseMourinho je napisao/la:Čekaj sad jel imate milione i bacate pare i gradite stadion ili nemate milione imate fine pare za naše uslove, igraci do do 5 milja platu i razmišljate oko rjesenja za stadion??
I zar ste toliko lakovjerni da mislite da ce stadion biti napravljen za godinu? Još opština centarma da ce ikako biti pravljen ?
Imamo svijetlu buducnost i mozemo se nadati lijepim stvarima u dogledno vrijeme. Klub smo sa najvecom pespektivom i jedini koji su prevazisli probleme u kojima se ostali nalaze.
A vi?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Evo da ti ja odgovorim, tacnije Tomic.collector je napisao/la:zasto je Tomic odbio produzenje ugovora, moze biti radi redovni placanja, premija i tih stvari koje dobije svake prestupne godine !!!Schwarz je napisao/la:pa sto je napustio klub kad je u njemu pocelo sve dobro da funkcioniseHordeBL je napisao/la:sta mislis sto se pojavi na tekmi protiv Hagesunda pa expresno za njih potpisa 15 dana poslije tekme

Das Ist Walter
Ovako lićno od N.Komazeca morao je otići iz Sarajeva takav ugovor bio sa njim a on imao ugovor sa Redžepagićem.Čovjek je otišao i gotovo.Kasnije se vratio ali su mu vrata kluba bila zatvorena nažalost bio je i sa amiđom na čaršiji ali... ništa od povratka.Proklinjao je Redžepagića i dan kad ga je upoznao.Sreča pa je na revanšu dobio priliku i razgovarao je sa čelnicima Haugesunda i pronašao je sa njima zajednički jezik.Pitajte Nikolu ako ga neko zna koji mu je period i klub najdraži a igrao je u nekoliko,
Sarajevo ljubavi moja!
Djecace, jako si naivan i nezreo.Ajzea je napisao/la:..a mi smo ispred vasEvander je napisao/la:Evo ti odgovor.JoseMourinho je napisao/la:Čekaj sad jel imate milione i bacate pare i gradite stadion ili nemate milione imate fine pare za naše uslove, igraci do do 5 milja platu i razmišljate oko rjesenja za stadion??
A vi?
Naredne godine ce najbolje pokazati gdje je ko

Nedjeljom stanu bageri i investitori ne cekaju u redu pa ste se danas nakotili ovdje?

P.S. ostanite vi svi meni pozdravljeni, odoh kafu piti

Trenutno korisnika/ca: haklamas, Paromlinac i 10 gostiju.