-
Evander
-
Kontakt:
AkkaweLy je napisao/la:Evander je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:
Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?
Kakve ti gliposti valjas.
Hvala bogu pa smo u situaciji makar da smo i ozbiljno razmiljali o Misimovicu recimo. Naravno da se svaki transfer o kojem se prica ne ostvari. Da je tako onda bi Messi vec bio u Parizu, Ronaldo negdje u Engleskoj, Roys u Arsenalu, Pjanic u Barceloni, Kokot i Joco Stokic u Zeljeznicaru....
Da je sve onako kao sto se kaze, Amar bi se vratio sa godisnjeg odmora, ne bi digao sidro nakon sto je rekao da gradi "europskog Zelju", ne bi dao da igraci potpisuju na godinu dana...
A isti taj Amar Osim je davao pare iz svog džepa kad je trebalo, ali ostavimo mi to po strani, nismo mi ovdje tema
Decko, mladjahan si pa cu biti njezan prema tebi.
Ja sam ti samo naveo situacije koje su recene javno i za koje se na kraju ispostavilo da su bile lazi.
Koliko je ko dao a koliko uzeo, necemo na ovoj temi. Samo cu te jos jednom napomebuti da je taj isti Amar vec jednom tuzio Zeljeznicar radi duga. Mislis da nece opet ako ima osnovu za takvo sto?

-
Head
-
Kontakt:
Ili im je ipak krivo sto su oni htjeli preuzeti Butmir, pa cak i javno pricali da ce dole graditi kamp.

1946
-
Benko
-
Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Pa ti si javio insajdersku npr. Da je Miske potpisao? I jos neki, to nije spekulacija nego insajderska ko za stadion koji već gradite i to u opstini centar gdje nemaš ga ugurat pa ni naopako, i kako vas ozbiljno shvatit
Al et bolje o tome pisat, lahko vam skrenu pamet od sjajnih nastupa vaših majstora
I normalno djecurlija okrene na prepucavanje, zanimljivo, vjerovatno pametno nista nemaju napisat

mi makar imamo pare da gradimo stadion I JEDNINI PROBLEM NAM JE LOKACIJA.... a vi imati arheolosku iskopinu a para nemate...
a vas super lozi ima dvije godine i kako padaju serveri (Radovac prelazi u željezničar

) al nista ni od servera ni od radovca... fajića, ZM (rekao covjek da je sve gotovo i hvala vam za PP sto mi saljete redovno

)
pusti se ba tih supljih prica, miske jeste bio blizu odluke da potpise ali je ipoak htio da odmori se i posveti porodici...
oko love jee bilo dogovoreno jedini probl. je bio u njegoovoj zelji za fudbalom
pilenceeeeeeee
"Imao sma priliku razgovarati sa čelnim ljudima Sarajeva, koji zaista rade dobar posao. Nudili su mi saradnju, ali nisam je mogao prihvatiti, jer bi to značilo novo odvajanje od porodice. Ipak, moram konstatovati da Sarajevo ima sjajnu viziju. Mislim da bi se iz te priče u budućnosti moglo izroditi nešto značajno", smatra Misimović.
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 29 mar 2015, 11:41
I šlag na tortu javio se fcs inace poznat u svojoj školi hasim spahic kao glavni izvor informacija jer je skonto kako koristolit internet, pa nas ovako pored informacija direktno od uprave Sarajeva, počasti informacijama o želji
Kljucaj temu, nema sta dalje, djeca ustala na doručak
P.s. evo mu kolege iz škole Hilmi ef. Saric

Zadnja izmjena:
JoseMourinho, dana/u 29 mar 2015, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
Evander
-
Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Pa ti si javio insajdersku npr. Da je Miske potpisao? I jos neki, to nije spekulacija nego insajderska ko za stadion koji već gradite i to u opstini centar gdje nemaš ga ugurat pa ni naopako, i kako vas ozbiljno shvatit
Al et bolje o tome pisat, lahko vam skrenu pamet od sjajnih nastupa vaših majstora
I normalno okrene se na djecije prepucavanje, zanimljivo, vjerovatno pametno nista nemaju napisat

Ko je rekao da se stadion gradi?
Pricamo AKO. Nemoj nametati da je neko rekao da se pravi ili da ce se sigurno praviti.
Kad i da li ce biti, ostaje da se vidi. A da se ozbiljno radi u tom pravcu, to mozes biti siguran. Plan se ne zasniva na tome da li ce neko dati sadaku, kao sto drugi planiraju.
P.S. Ima se gdje praviti u opstini Centar. Mislim da ces se u to i sam uvjeriti najkasnije do kraja ljeta

U glavnom, ako se i bude pravio nikakve koncesije niti donacije i sadake nece biti u pitanju.
-
HordeBL
-
Kontakt:
uvijek iste psihopate dodju da otvaraju oci. Drago mi je i rado se sjecam...Tan ubleha , TA ubleha....trening kamp ubleha...vrlo rado cu sve ovo napisati ponovo kada PETLJANCI vide bagere i na novoj lokaciji za stadion. Nemaju oni obraza ...doci ce opet ...
100 milja KM tuzba (jbg voli klub) pa sjeo na klupu i zaledio tuzbu...evo sada priznase ono sto grad prica, posudjivo pare klubu....vidjecemo kolka je tuzba ovaj put
ubi te jad i cemer Murinjo , poznavaoce svega i svacega u FCS
-
pile87
-
Kontakt:
Benko je napisao/la:
pilenceeeeeeee "Imao sma priliku razgovarati sa čelnim ljudima Sarajeva, koji zaista rade dobar posao. Nudili su mi saradnju, ali nisam je mogao prihvatiti, jer bi to značilo novo odvajanje od porodice. Ipak, moram konstatovati da Sarajevo ima sjajnu viziju. Mislim da bi se iz te priče u budućnosti moglo izroditi nešto značajno", smatra Misimović.
Prvo nisam ja za tebe pilencceeee drugo ponasaj se ko da si normalan. Moze i Drina iz Zvornika ponuditi Dzeki da predje iz Sitija kad mu istekne ugovor realno je toliko jednako kao da Miske predje u Sarajevo.Recu jos jednom ne bi mi bilo mrsko da je presao lakse bi svi drugi dovodili igrace a ne invalide.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Benko
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:Benko je napisao/la:
pilenceeeeeeee "Imao sma priliku razgovarati sa čelnim ljudima Sarajeva, koji zaista rade dobar posao. Nudili su mi saradnju, ali nisam je mogao prihvatiti, jer bi to značilo novo odvajanje od porodice. Ipak, moram konstatovati da Sarajevo ima sjajnu viziju. Mislim da bi se iz te priče u budućnosti moglo izroditi nešto značajno", smatra Misimović.
Prvo nisam ja za tebe pilencceeee drugo ponasaj se ko da si normalan. Moze i Drina iz Zvornika ponuditi Dzeki da predje iz Sitija kad mu istekne ugovor realno je toliko jednako kao da Miske predje u Sarajevo.Recu jos jednom ne bi mi bilo mrsko da je presao lakse bi svi drugi dovodili igrace a ne invalide.
jarane ti bi zavrsio na psihijatriji da je on presao
a drina da je ponudila on ne bi ni dosao u zvornih ni dvije noci za redom razgovarao sam upravom drine, ako hoces mozes u PP i slikice neke da dobijes sa ta dva sastanka... mendazer njegov je rekao da je ok u kolik on zeli da potpise.... sve je bilo na misketu, da je nastavio karijeru, nastavio bi je u FKS...
ja znam da to tebi tesko pada, kao hoseu sto pada tesko cinjenica da cemo za godinu dvije imati SVOJ novi stadion, i da nas u tome za sada samo koci administracija.... ali ZA SAD

-
Evander
-
Kontakt:
Zasto vam smeta nasa prica o stadionu, pa cak i da je lazna?
Vi evo vec 20 godina pricate o tome pa nista, vasa stvar.
-
HordeBL
-
Kontakt:
-
HordeBL
-
Kontakt:
Mojne ga zvati pilence...jer pilence ima manje mozga od pileta, jbg ljuti ga to

-
pile87
-
Kontakt:
Za tebe sam doktor nauka ti sve sto znas napisati su kamara smajlija to ti je ujedno i plafon.
-
AkkaweLy
-
Kontakt:
Ma ne treba se se raspravljati sa njima. Pustite ih. Kone, dao Bog da napravite stadion koji ćete moći napuniti nekad

Ljubav klase RADNIČKE !
-
HordeBL
-
Kontakt:
sta mai doktore nauka ...jbg na forumu
a smilei idu samo zato sto ti postovi ne vrijede jedne recenice odgovora
eeee , pilence , nisi vise ni pile ...toliko ti je visok IQ
-
Evander
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:
Za tebe sam doktor nauka ti sve sto znas napisati su kamara smajlija to ti je ujedno i plafon.
Pile, daj nam proslijedi jos koju insajdersku na PP kad ih saljes i donosiocu svega pozitivnog, Superu.
Ona o investotorima da nema niti jednog na vidiki ti je bila apsulutno tacna. Kapa dole za prave informacije koje imas

-
pile87
-
Kontakt:
Benko je napisao/la:
a drina da je ponudila on ne bi ni dosao u zvornih ni dvije noci za redom razgovarao sam upravom drine, ako hoces mozes u PP i slikice neke da dobijes sa ta dva sastanka... mendazer njegov je rekao da je ok u kolik on zeli da potpise.... sve je bilo na misketu, da je nastavio karijeru, nastavio bi je u FKS...
ja znam da to tebi tesko pada, kao hoseu sto pada tesko cinjenica da cemo za godinu dvije imati SVOJ novi stadion, i da nas u tome za sada samo koci administracija.... ali ZA SAD

Ma nebi nikad mi to nije tesko padalo taman da ste Tonija doveli mene vise boli ako moji ne zavrse nekog dobrog igraca nego sto neko zavrsi posao.Nisam ja osporavao da je doslo do sastanka ali mogucnost da predje nije bila ni minimalna nego je nije bilo.Isto tako drago mi je da niste nista naucili i da ste jos uvijek glavom u oblacima nadam se da je jos uvijek ista atmosfera medju igracima.
-
HordeBL
-
Kontakt:
Nadje ga ti Evander , ja skroz zaboravio na ovo. Na trenutke iskrenosti kada kaze...nema nijednog potencijalnog investitora.
Divi dasa psihicke haste kad pocne

-
Evander
-
Kontakt:
AkkaweLy je napisao/la:Ma ne treba se se raspravljati sa njima. Pustite ih. Kone, dao Bog da napravite stadion koji ćete moći napuniti nekad

Rece navijac ekipe koja vec 13 godina nije imala posjetu od 20 000 na jednoj utakici. Navijac ekipe cije su zadnje euro tekme bile posjecene slabije nego kad recimo Sarajevo igra u kupu protiv Borca.
A sad fakat, najozbiljnije. Da li si ikad uzivo prisustvovao utakmici ekipe za koju navijas a da je na tribinama 20 000 navijaca?
-
Benko
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:Benko je napisao/la:

Ma nebi nikad mi to nije tesko padalo taman da ste Tonija doveli mene vise boli ako moji ne zavrse nekog dobrog igraca nego sto neko zavrsi posao.Nisam ja osporavao da je doslo do sastanka ali mogucnost da predje nije bila ni minimalna nego je nije bilo.Isto tako drago mi je da niste nista naucili i da ste jos uvijek glavom u oblacima nadam se da je jos uvijek ista atmosfera medju igracima.
dobro, ti kazes da je sansa nije postojala a covjek koji je jedan od naboljih misketovih prijatelja i kod koga miske i dolaz u sarajevo kaze nesto drugo, međutim, ipak ti si s misketom dobar haver pa znas

izvinjavam se...
-
AkkaweLy
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:AkkaweLy je napisao/la:Ma ne treba se se raspravljati sa njima. Pustite ih. Kone, dao Bog da napravite stadion koji ćete moći napuniti nekad

Rece navijac ekipe koja vec 13 godina nije imala posjetu od 20 000 na jednoj utakici. Navijac ekipe cije su zadnje euro tekme bile posjecene slabije nego kad recimo Sarajevo igra u kupu protiv Borca.
A sad fakat, najozbiljnije. Da li si ikad uzivo prisustvovao utakmici ekipe za koju navijas a da je na tribinama 20 000 navijaca?
Od svoje osme godine idem na utakmice, a sada mi je skoro 18. Pa ti razmisli malo. I da, bio sam protiv Plzena, i vjeruj da je bilo prelijepo

Ljubav klase RADNIČKE !
Trenutno korisnika/ca: alemsa, antisisoja1919, AvantiBL, bhfanatic14, bvsic, ferroviere87, fks74, Giuseppe1, held9, Hrammm1921, Jet2Holiday, kolezeljovac, Lokomotifa, LondonBlues, Lynx, Napapijri, ronaldo99, Samba71, Sarun, TefalTava, tuitamo, zastitaIdentiteta, ZaZelju, zeljovolimte, zemuntrg i 183 gosta.