Forum
Re: Forum
Upravo tako.
Admine, hoće li se vraćati opcija searcha na početnoj strani ? Ona mi je puno pomgala ako tražim nešto ciljano. Samo ukucam neku ključnu riječ i izleti sve.
nadam se da hoće
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Forum
mozes li mi admine barem ovdje odgovoriti, cisto da znam ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Papastathopoulos je napisao/la:zasto ne mogu da pronadjem ovaj forum preko tapatalka, ali ne najnovije verzije, vec konkretno 2.2.6 ? na najnovijoj verziji moze, ali zasto nece na ovoj starijoj ? znam da vi nemate veze s tom aplikacijom, ali je li ova promjena servera uticala na to ?
dobra je i ova ss.ba app, ali sam na onu navikao jednostavno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- SteveHeighway
- Kontakt:
Jel vama prikazuje na naslovnoj sportsporta u desnom uglu topike,meni toga nema....
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- BluesForever
- Kontakt:
Nema ni meni to,ja sam to pitanje već gore postavio adminu, ali izgleda da nije vidio ili neće da vidi.SteveHeighway je napisao/la:Jel vama prikazuje na naslovnoj sportsporta u desnom uglu topike,meni toga nema....
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Nemamo mi veze Sa tapatalkom, to moras njih pitati.
Forum box na naslovnici će biti vracen tokom dana.
Forum box na naslovnici će biti vracen tokom dana.
Pretraga je sad OK?
Radi, hvala. 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Forum
ok, hvalaadmin je napisao/la:Nemamo mi veze Sa tapatalkom, to moras njih pitati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
odes u postavke profila i kliknes ljetno vrijeme i stavis dafilip13 je napisao/la:zaboravio sam kako se ono promijeni tacno vrijeme na forumu?

Meni je sve uredu jedino mozda kasni ovaj sat na forumu 10-ak sekundi u odnosu na onaj na kompjuteru.filip13 je napisao/la:arelinho je napisao/la:odes u postavke profila i kliknes ljetno vrijeme i stavis dafilip13 je napisao/la:zaboravio sam kako se ono promijeni tacno vrijeme na forumu?
uradio vec to,sat vremena mi manje na forumu nego na kompu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hvala jasko brate.. 

-
- Kontakt:
Jeste ga i popravili, cim ima vise utakmica i ima se sta komentarisat forum jedva nekako, vise ne radi nego sto radi.
Kako neozbiljan rad moderatora. Izgleda da ih 90% koncetrisano na pdf diskusije, ne obraćajući pažnju na ostatak foruma.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.