JoseMourinho je napisao/la:Majke vam jesul vas ovi vasi insajderi uspjeli nafurat da ce do iduceg ljeta novi stadion biti izgradjen??
E svaka im čast![]()

JoseMourinho je napisao/la:Majke vam jesul vas ovi vasi insajderi uspjeli nafurat da ce do iduceg ljeta novi stadion biti izgradjen??
E svaka im čast![]()
Pa brate vi najaviste bagere u ljeto 2010, evo sad 2015 niste bager ociam vidjeli. Kod nas niko ispred kluba nije izasao sa inforamcijama da se krenulo u Butmiru, ljudi sute i rade, kao i za stadion. Samo ti zivi u nadi da cekamo koncesiju za Kosevo i Becirevica, mojne da te iznenadi ako stadion nikne na drugoj lokaciji. Bice vode preko masica.JoseMourinho je napisao/la:Znaš ti dobro head na sta sam mislio, na tom možeš termin igrat, a ne ligu
I opet gledaj tuge, cim je to u Bosni to sporo ide, umjesto da je sve puno mašinama, jedan bager samone može se kod nas nista ubrzano gradit da ga yebes
@miden
vi cekate becirevica da da koncesiju
Koncesija vise nije opcija. Ako se bude gradilo, gradit ce se na drugoj lokaciji. Mogu ti otkriti samo da je ista opstina u pitanjuJoseMourinho je napisao/la:Znaš ti dobro head na sta sam mislio, na tom možeš termin igrat, a ne ligu
I opet gledaj tuge, cim je to u Bosni to sporo ide, umjesto da je sve puno mašinama, jedan bager samone može se kod nas nista ubrzano gradit da ga yebes
@miden
vi cekate becirevica da da koncesiju
Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?Head je napisao/la:Jeste suplja je, kao i sam Tan, Turkish.
Mislim kao baza bez poraza.JoseMourinho je napisao/la:Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?Head je napisao/la:Jeste suplja je, kao i sam Tan, Turkish.
Mislis kao Dolina prepuna titula ?Head je napisao/la:Mislim kao baza bez poraza.JoseMourinho je napisao/la:Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?Head je napisao/la:Jeste suplja je, kao i sam Tan, Turkish.
E sto tebi je kratak danmiden je napisao/la:Lik koji pola dana provede na našoj temi, ima obraza da prica o kompleksu
Zanimljivo opet poredjenje, zašto? Hmm?Head je napisao/la:Mislim kao baza bez poraza.JoseMourinho je napisao/la:Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?Head je napisao/la:Jeste suplja je, kao i sam Tan, Turkish.
A jel gotova misija DUPLA KRUNA ?Head je napisao/la:
Kakve ti gliposti valjas.JoseMourinho je napisao/la:Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?Head je napisao/la:Jeste suplja je, kao i sam Tan, Turkish.
Ne cujem te od Koldzinih bagera, moras jace.AkkaweLy je napisao/la:A jel gotova misija DUPLA KRUNA ?Head je napisao/la:
A isti taj Amar Osim je davao pare iz svog džepa kad je trebalo, ali ostavimo mi to po strani, nismo mi ovdje temaEvander je napisao/la:Kakve ti gliposti valjas.JoseMourinho je napisao/la:Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?Head je napisao/la:Jeste suplja je, kao i sam Tan, Turkish.
Hvala bogu pa smo u situaciji makar da smo i ozbiljno razmiljali o Misimovicu recimo. Naravno da se svaki transfer o kojem se prica ne ostvari. Da je tako onda bi Messi vec bio u Parizu, Ronaldo negdje u Engleskoj, Roys u Arsenalu, Pjanic u Barceloni, Kokot i Joco Stokic u Zeljeznicaru....
Da je sve onako kao sto se kaze, Amar bi se vratio sa godisnjeg odmora, ne bi digao sidro nakon sto je rekao da gradi "europskog Zelju", ne bi dao da igraci potpisuju na godinu dana...
Da se ne lazemo i da budemo malo realni mozda si ti ozbiljno razmisljao o Misimovicu a cinjenica je da nikad niko nije pregovarao sa njim o dolasku na Kosevo.To sto je neko popio kafu sa njim nije nista drugo do reklame.Ostatak je suplja prica za naivce.Meni licno ne bi bilo mrsko da je dosao drago bi mi bilo da je dosao u bilo koji klub iz lige jer to moze svima koristiti.Mozda je ova liga i ovakva jer se svi bave vise tudjim neuspjehom nego svojim uspjehom.Evander je napisao/la: Hvala bogu pa smo u situaciji makar da smo i ozbiljno razmiljali o Misimovicu recimo. Naravno da se svaki transfer o kojem se prica ne ostvari. Da je tako onda bi Messi vec bio u Parizu, Ronaldo negdje u Engleskoj, Roys u Arsenalu, Pjanic u Barceloni, Kokot i Joco Stokic u Zeljeznicaru....
Da je sve onako kao sto se kaze, Amar bi se vratio sa godisnjeg odmora, ne bi digao sidro nakon sto je rekao da gradi "europskog Zelju", ne bi dao da igraci potpisuju na godinu dana...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.