Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2015, 23:51

Donnie Darko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šta ti znaš o 2000-toj, nisi valjda iz inkubatora gledao :rol:
e jebse :urnebes:
Nemoj me citirati, sad će dići nos :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2015, 23:52

Virtu4l je napisao/la:Krijem se iza igrača, jel'? :P
Guse te. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 28 mar 2015, 23:52

Kako mi je zao ovog covjeka van forme katastrofa :cry:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 mar 2015, 23:53

Virtu4l je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šta ti znaš o 2000-toj, nisi valjda iz inkubatora gledao :rol:
e jebse :urnebes:
Nemoj me citirati, sad će dići nos :urnebes:

možete mi ....... :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 mar 2015, 23:55

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Krijem se iza igrača, jel'? :P
Guse te. :mrgreen:
:D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 28 mar 2015, 23:55

Izronit ce Vedo za one sto ga vole :D

Neki brzo zaboravljaju koliko nam je radosti donio Vedo svojim golovima i da nas je historijskim golom odveo na SP...polako nadoce on opet ;)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 28 mar 2015, 23:58

Murga je napisao/la:Kad je fulao onu sansu pred golom, raja se smijala u kaficu, ja sam klimao glavom jer mi ga je fakat zao sto je totalno van forme. I dalje sam misljenja da treba da dodje u MLS, koliko god neko mislio da MLS nije dobra liga. Siguran sam da bi u MLS-u opet usao u formu i igrao redovno, sto bi znacilo puno i njemu i njegova forma reprezentaciji.
Ako ne poradi na sebi, formi i psihi, bojim se da nece biti ni na klupi repke za godinu dana, a bilo bi mi zao jer je zasluzio i dobar je momak.

Sretno Vedo, trzni se malo jepem ga ja. :bih:
Murga, iskreno da ti kazem, ne seri, Vedo ima kvalitet da igra u ligama petice, u najmanju ruku moze konstantno igrati u najboljim klubovima Holandije, Belgije, Rusije, Ukrajine, Turske itd.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2015, 00:00

slika

slika

Samo neki od komentara sa Vedadove stranice. Nek vas je stid i sram. :puke:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 29 mar 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 mar 2015, 00:01

Pivopija je napisao/la:
Murga je napisao/la:Kad je fulao onu sansu pred golom, raja se smijala u kaficu, ja sam klimao glavom jer mi ga je fakat zao sto je totalno van forme. I dalje sam misljenja da treba da dodje u MLS, koliko god neko mislio da MLS nije dobra liga. Siguran sam da bi u MLS-u opet usao u formu i igrao redovno, sto bi znacilo puno i njemu i njegova forma reprezentaciji.
Ako ne poradi na sebi, formi i psihi, bojim se da nece biti ni na klupi repke za godinu dana, a bilo bi mi zao jer je zasluzio i dobar je momak.

Murga, iskreno da ti kazem, ne seri, Vedo ima kvalitet da igra u ligama petice, u najmanju ruku moze konstantno igrati u najboljim klubovima Holandije, Belgije, Rusije, Ukrajine, Turske itd.
MLS je iznimno kvalitetna liga, na granici sa nabrojanim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 mar 2015, 00:01

Goalgetter je napisao/la:slika

Sramotno. Ovo stvarno nije zasluzio. Nekultura na nivou BozePetre.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 29 mar 2015, 00:02

FUJ
#Salihović

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 29 mar 2015, 00:03

Malo li je od amatera :bih: :bih:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 29 mar 2015, 00:04

Pivopija je napisao/la:

Moze u qurcu,drag je i meni ali ne moze. Ima vec 30-31 godinu,nisam siguran i nece se nikad vratit u staru formu to bi svima trebalo biti jasno. Hvala mu na svemu,ali mislim da bi on bio idealan da ulazi zadnjih 15-20 minuta kad je repka u pitanju.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 29 mar 2015, 00:06

kobac je napisao/la:Malo li je od amatera :bih: :bih:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

:bih:
#Salihović

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 mar 2015, 00:06

slika

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Kakvi kreteni. Mesa je napravio gresku sto ga je izvadio, trebo je Dzeko vani a on ostati 90 minuta. Na Vedi se vidjeli kako mu je tesko palo sto mora vani.
1946

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 29 mar 2015, 00:11

Ja razumijem konstruktivnu kritiku, i evo prva ću ga iskritikovati i reći da igra zaista loše i da je u groznoj formi, ali nipošto ne razumijem ovo vrijeđanje na nivou neke balavčadi i nipodaštavanje nekog ko je donio mnogo toga ovom timu. Forma se može izgubiti i ovaj put se klupska odrazila i na reprezentativnu, ali kvalitet valjda ne može, a da čovjek nema kvaliteta,da je onakav antitalenat kakvim ga vi ovdje pokušavate predstavljati, ne bi na kontu imao 80 golova u Bundesligi. Doći će, nadam se, jednom dan kad će promijeniti klub, vratiti se u formu, i opet početi zabijati, pa će se opet, po dobrom starom običaju govoriti: "Vedo majstore, care" itd. Podržati ne znamo onda kada je teško, samo ukivati u zvijezde ili pljuvati, nema sredine, jer inače nismo face, ali zato smo face i osjećamo se posebno važno jedino ako izvrijeđamo neku značajnu ličnost. To valjda smatramo velikim uspjehom i postignućem. Ne znam za vas, ali ja ne bih, ako ništa, iz nekog poštovanja, pisala takve gluposti ovdje koje vas, uzgred rečeno, mogu učiniti facama, ali samo u vašoj glavi. A ako ne znate šta znači riječ poštovanje, proguglajte malo, nije stvarno teško naći.

SELK
Kontakt:

Post Postao/la SELK » 29 mar 2015, 00:13

I sta sad ce on zbog tog gola protiv Litvanije biti neko koga ne mozes kritikovati iako nije zabio gol ima godina?
Ne zasluzuje pljuvanje ali u ovakvoj formi nema sta traziti u prvoj postavi ;)
Trebao bi se zadovoljiti klupom.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 29 mar 2015, 00:18

SELK je napisao/la:I sta sad ce on zbog tog gola protiv Litvanije biti neko koga ne mozes kritikovati iako nije zabio gol ima godina?
Ne zasluzuje pljuvanje ali u ovakvoj formi nema sta traziti u prvoj postavi ;)
Trebao bi se zadovoljiti klupom.
Niko ne govori da on zaslužuje bit u prvih 11,bar ja.Samo mi na neku stvar idu komentari tipa:mulac,penzioner,krampa itd.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 mar 2015, 00:18

Pivopija je napisao/la:

Haha pricas samnom kao da sam uvrijedio Vedu. To sto ce igrati u Rusiji, Turskoj, to ti je kraj karijere i za mladje igrace, kamoli za nekoga ko gazi 31 godinu. De sad razmisli koliko je lako doci do nekog prvaka u Holandiji ili Belgiji i igrati za njih u ovakvoj formi, a koliko bi bilo lakse otici u MLS jer oni rado primaju evropske igrace, samim tim znajuci da je Vedo bio dobar, a trenutno van forme.
Vidis, ja bi tebi mogao reci da zivis u zabludi, ali nemam razloga da to radim. Radi se o tvom i mom misljenju i mozemo to podijeliti bez vrijedjanja.
Zivio.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2015, 00:19

Murga je napisao/la:i mozemo to podijeliti bez vrijedjanja.
To ti misliš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Sveti i 19 gostiju.