Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Žao mi je Podrinjac moj,al' trenutno si daleko od prvih 11.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Evo čuješ našeg Virtua, on spominje neke rekacije kod gola, dobro se postavljo, a ovaj centarfor, treba da cjepa, džaba Montenegro, Bosanac ostaje Bosanacsamo_lijevo je napisao/la:Saurman je napisao/la:Ibišević trenutno nije u stanju pogoditi okean, a najjači mi je komentar Krstća u kojem tvrdi kako je naš Vedo neopravdano zapostavljen od strane Stivensa.![]()
Ali to dovoljno govori o nama kakvi smo, svi su krivi, samo smo mi zrtve.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
AkkaweLy je napisao/la:To sve stoji, al' ne možeš nikako reći da je kloc, debil, papak itd itd..Saurman je napisao/la:Ne znam kako ga neko može braniti kad je u zadnje godinu dvije malo reći katastrofalan.Nekad je cjepao mreže a ovo što danas gledamo je ispod nivoa naše rahitične lige.
Slažem se da nije zaslužio da ga vrijeđaju, al' da je zaslužio kritiku na svoju igru to stoji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno. Shvatio (on ili Meša) da ga ne ide i izvukao se dalje od gola, dao sjajnu loptu Luliću kod drugog gola, zagradio protivnika kod trećeg gola.legenda reala je napisao/la:Evo čuješ našeg Virtua, on spominje neke rekacije kod gola, dobro se postavljo, a ovaj centarfor, treba da cjepa, džaba Montenegro, Bosanac ostaje Bosanac![]()
![]()
Jesu li to pozitivne stvari?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kobac je napisao/la:Svima je jasno da je Vedo daleko od prvih 11 trenutno.Al šta se sve neće pročitatVedo i ovakav je klasa za Đurića
![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne znam ja ni kako je igrao, gledao sam mozda sveukupno 20 minuta, ali sam cuo komentatora kako krivi trenera Stutgarta. Cuj trener kriv , ma daj. Eto vecer je opet igrao u prvoj, naravno nezasluzeno, i kao sto vidimo ni metalostrugarima nije postigao gol.legenda reala je napisao/la:
Evo čuješ našeg Virtua, on spominje neke rekacije kod gola, dobro se postavljo, a ovaj centarfor, treba da cjepa, džaba Montenegro, Bosanac ostaje Bosanac![]()
Covjek nije u formi i zdra'o. Kada bude neka igra u reprezentaciji, a ne da popravlja formu u istoj. Pa to je smijesno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
A zašto mi uopšte raspravljamo s trolovima? Likovima najveći uspjeh u životu dobitni listić na kladionici i pobjeda na plejki... Ono došlo Vedu pljuvat! Ma mrš!
#Salihović
Ma dobro, pojedinci malo mene handre, znaju da mi je ova tema jedina slaba tačka na forumu 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sa klupe?kobac je napisao/la:Vreća se on protiv Austrije,pa onda spašava Štutgart od ispadanja.![]()
Pa će ovde bit druga priča
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Nema večeras ništa pozitivno, mi smo se vratili u 2000-tu, biće jbeno se ponovo vratiti u 2012, ova generacija vjerovatno to neće moći, jbg bilo je lijepo dok je trajaloVirtu4l je napisao/la:
Jesu li to pozitivne stvari?
Za Veda te zajebajem, tj provociram
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta ti znaš o 2000-toj, nisi valjda iz inkubatora gledao 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
može i sa klupe,nikakav problemGreivis je napisao/la:Sa klupe?kobac je napisao/la:Vreća se on protiv Austrije,pa onda spašava Štutgart od ispadanja.![]()
Pa će ovde bit druga priča
![]()
- theboss_RD07
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Šta ti znaš o 2000-toj, nisi valjda iz inkubatora gledao
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 28 mar 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
⭐
- legenda reala
- Kontakt:
eto te posto si ko PjanićVirtu4l je napisao/la:Šta ti znaš o 2000-toj, nisi valjda iz inkubatora gledao
Krijem se iza igrača, jel'? 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
**** se protiv nepoznatih forumašaVirtu4l je napisao/la:Krijem se iza igrača, jel'?
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Kapa dole za sve postignute golove do sada i ta radost koju je donio svima nama ali sada nam treba igrac koji je konstantan u klubu,sa vise samopouzdanja i sa boljom formom...ovo veceras je bilo ocajno i iskreno se nadam da ce sljedece utakmice presjediti na klupi,ali nikako ga ukloniti sa spiska...forma je prolazna,klasa nije...
- Donnie Darko
- Kontakt:
e jebseVirtu4l je napisao/la:Šta ti znaš o 2000-toj, nisi valjda iz inkubatora gledao
Kad je fulao onu sansu pred golom, raja se smijala u kaficu, ja sam klimao glavom jer mi ga je fakat zao sto je totalno van forme. I dalje sam misljenja da treba da dodje u MLS, koliko god neko mislio da MLS nije dobra liga. Siguran sam da bi u MLS-u opet usao u formu i igrao redovno, sto bi znacilo puno i njemu i njegova forma reprezentaciji.
Ako ne poradi na sebi, formi i psihi, bojim se da nece biti ni na klupi repke za godinu dana, a bilo bi mi zao jer je zasluzio i dobar je momak.
Sretno Vedo, trzni se malo jepem ga ja.
Ako ne poradi na sebi, formi i psihi, bojim se da nece biti ni na klupi repke za godinu dana, a bilo bi mi zao jer je zasluzio i dobar je momak.
Sretno Vedo, trzni se malo jepem ga ja.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Proximic, StevieG8, Sveti i 20 gostiju.