Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

___Benny___
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 22:02

Isnar je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:Evo nakon nekoliko pokusaja da se logujem na ovaj forum uspio sam nekako,prije mi je svaki put dolazila poruka da me mora administracija potvrditi!!!Samo zelim da istaknem da navijam za Gunnerse,.,hahha,.,za koga cu drugog,i objektivan sam jako a posto sam citao ovdje komentare upozant sam sa svim spamerima a najveci su bili cini mi se ljubav,cikcanga...koji su blatili ljepotu ovog foruma i ugled jednog tima kao sto je Arsenal !!!
O @ljubav, dugo te nije bilo, cemu da zahvalimo tvoje prisustvo... :mrgreen:
drug sta je sa tobom.-.kakva ljubav ba,.,hahah,.da u pravu si i tamo sam na arsenal-bih.com,ipak ima ovdje normalnih ljudi,.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 22:05

sin3x je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:Evo nakon nekoliko pokusaja da se logujem na ovaj forum uspio sam nekako,prije mi je svaki put dolazila poruka da me mora administracija potvrditi!!!Samo zelim da istaknem da navijam za Gunnerse,.,hahha,.,za koga cu drugog,i objektivan sam jako a posto sam citao ovdje komentare upozant sam sa svim spamerima a najveci su bili cini mi se ljubav,cikcanga...koji su blatili ljepotu ovog foruma i ugled jednog tima kao sto je Arsenal !!!
a zasto da svaki novi clan koji navija za arsenal bude okarakterisan kao ljubav ili paja ... ovaj ima i na forumu arsenal-bih.com (bar mislim radi ovih .,.,., to samo on na forumu a i benny mu je tamo nick ) nego normalan lik cini mi se i ne pretjeruje kao ovi ostali ...
svi misle da ja to namjerno pisem al jbg,drug mahinalno pretisnem ove tac jer sporo mi je dok pretisnem ovaj razmak,
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 22:08

___Benny___ je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
drug sta je sa tobom.-.kakva ljubav ba,.,hahah,.da u pravu si i tamo sam na arsenal-bih.com,ipak ima ovdje normalnih ljudi,.
Samo @ljubav zna ko je fizioterapeut Arsenala... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 22:12

Isnar je napisao/la: Samo @ljubav zna ko je fizioterapeut Arsenala... :mrgreen:
jel ovo treba biti smijesno??? ili ??
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 22:15

sin3x je napisao/la:
Ovo treba biti tacno... a ti se smiji ako hoces, tvoj problem... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 22:16

sin3x je napisao/la:
on je mislio da ce ispasti smijesno al je ispalo da mislim da je glup,,ili smijesan,.hahahah :? de nam desifruj ovo sta je trebalo da znaci neshto u fazonu viceva o norrisu .
@sin3x evo vidis da se trudim da ne pisem .,.,,a jesil ti na nasem forumu tamo na arsenal-bih-

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 22:18

hahaha ma jesam .. ali mi stvarno nije jasno sta je htio reci jer na onom nasem forumu mislim da niko nema bar od ovih standardnijih clanova da nezz ko je fizioterapeut u arsenalu ...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 apr 2010, 22:23

Vjerovatno on nezna kako se zove fizioterapeut Uniteda :mrgreen:
Dobrodosao @Benny. ;) Dobro je da nas je vise i vise na forumu :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 22:24

sin3x je napisao/la:hahaha ma jesam .. ali mi stvarno nije jasno sta je htio reci jer na onom nasem forumu mislim da niko nema bar od ovih standardnijih clanova da nezz ko je fizioterapeut u arsenalu ...
Pa ti jedva znas ko je menazder u Arsenalu... svaki tvoj post je svojevrsna provala, tako da ti je bolje da ides na arsenal-bih pa pises tam, mozda nadjes takvih strucnjaka ravnih sebi... :mrgreen:

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 22:26

Isnar je napisao/la:
sin3x je napisao/la:hahaha ma jesam .. ali mi stvarno nije jasno sta je htio reci jer na onom nasem forumu mislim da niko nema bar od ovih standardnijih clanova da nezz ko je fizioterapeut u arsenalu ...
Pa ti jedva znas ko je menazder u Arsenalu... svaki tvoj post je svojevrsna provala, tako da ti je bolje da ides na arsenal-bih pa pises tam, mozda nadjes takvih strucnjaka ravnih sebi... :mrgreen:
ti si ''wanna be'' filozof??? ae furaj sa teme ako nemas nista pametno reci i ako ces samo da spamas... pozz

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 22:29

sin3x je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
ti si ''wanna be'' filozof??? ae furaj sa teme ako nemas nista pametno reci i ako ces samo da spamas... pozz
Ja uvijek imam sta za pametno reci, samo to ne znaci da cu to i uraditi... a za sta je drugo Arsenalova tema nego za spam, ionako nista pametno ne mozes procitati... evo npr. sace me citirati 10 ljudi i reci da nemam pojma, i tako ni u sta ispuniti jednu stranicu... a i kako bi se procitalo sta pametno kad su pola postova ostavili takvi kao ti... :mrgreen:

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 22:33

aha da tako je inace najpametniji su ljudi oni koji sami sebe proglase pametnim ... sad si ti na temi barce samo usao da napises da je onaj ljubav i zar to nije skupljanje postova ??? stvarno spamas previse i gluposti pricas...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 22:37

sin3x je napisao/la:aha da tako je inace najpametniji su ljudi oni koji sami sebe proglase pametnim ... sad si ti na temi barce samo usao da napises da je onaj ljubav i zar to nije skupljanje postova ??? stvarno spamas previse i gluposti pricas...
Pa sto me izazivas da spamam... ti haman nisi naucio da je najbolji nacin protiv spamma da ignorises nekoga... nadji mi da sam ja tebe nekad citirao na temi Uniteda... neces naci, tamo za mene ne postojis... a ovdje se ionako przni i sakom i kapom... da, trebam cekati da me ti proglasis pametnim... a ti da si pametan, prijavio bi moje spammanje i mod bi sve izbrisao i to je to... ali ne, ti ces mene opet citirati, ili ces napisati post ispod mog, kao nisi me citirao... i hoces nesto on topic... Arsenal ce biti treci... ajd zdra'o... :mrgreen:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 apr 2010, 22:40

Haha, kod nas su igraci talenti za sve (bar RvP):
slika
slika
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 22:45

neka se oni drze fudbala... nego postoji neka doduse mala sansa da ce rvp igrati protiv pjetlica jer je vec poceo trenirati... slijedeca utakmica je teska i morati ce puno proliti znoja da pobijede tottenham ...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 apr 2010, 22:56

sin3x je napisao/la:neka se oni drze fudbala... nego postoji neka doduse mala sansa da ce rvp igrati protiv pjetlica jer je vec poceo trenirati... slijedeca utakmica je teska i morati ce puno proliti znoja da pobijede tottenham ...
Ma dobro, i Bendtner je u dobroj formi tako da je mozda i bolje da prvo bude na klupi. Iskreno, mene puno vise brine Song. Zna li se hoce li on igrati?

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 22:59

CollegeGunner je napisao/la:Vjerovatno on nezna kako se zove fizioterapeut Uniteda :mrgreen:
HVALA ma bit ce nas ko' kineza,.nego kakve su prognoze za srijedu braco Gooneri..

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 apr 2010, 23:04

CollegeGunner je napisao/la:Vjerovatno on nezna kako se zove fizioterapeut Uniteda :mrgreen:
HVALA ma bit ce nas ko' kineza,.nego kakve su prognoze za srijedu braco Gooneri..
Ma treba vise onih sa Arsenal-bih natjerati da se ovdje prijave, bilo bi zanimljivije...
Sto se tice tekme, los sam sa prognozama uglavnom se nadam slicnom rezultatu kao zadnji put. :D
Vazno je napomenuti da Lenon nece igrati za Spurse... 8-)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 23:06

CollegeGunner je napisao/la:
sin3x je napisao/la:neka se oni drze fudbala... nego postoji neka doduse mala sansa da ce rvp igrati protiv pjetlica jer je vec poceo trenirati... slijedeca utakmica je teska i morati ce puno proliti znoja da pobijede tottenham ...
Ma dobro, i Bendtner je u dobroj formi tako da je mozda i bolje da prvo bude na klupi. Iskreno, mene puno vise brine Song. Zna li se hoce li on igrati?
pa na sajtu pise da bi trebao samo propustiti utakmicu barcelone(procjena prije utakmice sa barcom) tako da bi mogao cak i zaigrati... ma kod ovih nasih se i ne zna jel on zdrav ili skrsen.. nego citam sad tamo na nekom sajtu da kod tottenhama nema lenona,dawsona,kinga,woodgate-a,corluke sto je dobro za nas ipak ne vjerujem da imaju dobre zamjene za te...

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 23:07

CollegeGunner je napisao/la:
Ma treba vise onih sa Arsenal-bih natjerati da se ovdje prijave, bilo bi zanimljivije...
Sto se tice tekme, los sam sa prognozama uglavnom se nadam slicnom rezultatu kao zadnji put. :D
Vazno je napomenuti da Lenon nece igrati za Spurse... 8-)
EH ma nece oni na ove cirkus forume tamo su vecinom stariji momci preko 24-25 god,.ima ih i starijih i nemaju bas vremena ovdje za sprdanje sa omladinom imaju svoje udruzenje dolaze na okupljanja u sarajevu,banja luci,,,

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.