evo jos jednom link na nasem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vedo nikad nije zakazao u reprezentaciji, bez obzira na formu, veliki je borac i na ljeto ce sigurno naci klub gdje ce igrati. Veceras ce sigurno pruziti dobru partiju, sa puno trke i borbe za svaku loptu.MCMXLVI je napisao/la:ABD! Drag je on i meni, ali brate treba i biti realan.Pivopija je napisao/la:Zabit ce ga Vedo garant.MCMXLVI je napisao/la:Ibisevic ako veceras ne zabije protiv jedne Andore, nek' se rokne.
Pivopija je napisao/la:Vedo nikad nije zakazao u reprezentaciji, bez obzira na formu, veliki je borac i na ljeto ce sigurno naci klub gdje ce igrati. Veceras ce sigurno pruziti dobru partiju.
Cak i ako ga pobijedimo bicemo 1 bod iza Izraela..Feridagic je napisao/la:Rezultat u Izraelu moze biti i dobar sa stanovista za trece mjesto, Izrael bi mogao otpasti, naravno ukoliko ga mi pobjedimo.
Jel orginal ?Virtu4l je napisao/la:Adidas.Head je napisao/la:u kojim dresovima igramo
Feridagic je napisao/la:Rezultat u Izraelu moze biti i dobar sa stanovista za trece mjesto, Izrael bi mogao otpasti, naravno ukoliko ga mi pobjedimo.
Kao da će oni pobijedit više ijednuŽeljooooo je napisao/la:Cak i ako ga pobijedimo bicemo 1 bod iza Izraela..Feridagic je napisao/la:Rezultat u Izraelu moze biti i dobar sa stanovista za trece mjesto, Izrael bi mogao otpasti, naravno ukoliko ga mi pobjedimo.
+1Virtu4l je napisao/la:Sretno ljiljani
http://www.sports-x.net/watch/bht1" onclick="window.open(this.href);return false;adal je napisao/la:rikno onaj stream moj na nasem ima li ko stream da ne gledam na ruskom
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, greenwood, Hightower, hurem, perun, Slobodanpad1945, torbica i 81 gost.