Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
espanjol je za barcelonu uvijek neugodan,...Wolverine je napisao/la:espanjol mi je daleko najogavniji klub na svijetu. koliko ih mrizm to nisu istine.
extraWolverine je napisao/la:http://rapidshare.com/files/371592034/e ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/371591335/e ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/371590514/e ... .part3.rar
za sve ljubitelje barcelone i reala. svi golovi od 98' godine pa do 09'. bez komentatora, znaci samo zvuk na stadionu. 487mb
ehh jest tesko bit takticar kad imas u ekipi vanzemaljca poput messija.,sto je najbolji takticar.,jer im je u svlacionici rekao kad zapne dajtte messiju loptu on ce znat sta ce sa njom.,kakav on.nek vodi everton,atl,madrid ili ovako ove posrnule klubove koje se bore za evropa ligu pa bi vidio takticara.,al jos neko samo da kaze da messi nije naj igrac svijeta u drustvu ima da ga pljunem u sred cela!!!-Barcelona- je napisao/la:svi igraci su bili fenomenalni,prvenstveno to mislim na piquea i kralja xavi ali je guardiola bio sigurno najbolji pojedinac u barci,sad bas i nisam tako siguran da je murinho najbolji takticar na svijetu..........
to ti mislis da 1 igrac cini ekipu. nije ovo FM!___Benny___ je napisao/la:ehh jest tesko bit takticar kad imas u ekipi vanzemaljca poput messija.,sto je najbolji takticar.,jer im je u svlacionici rekao kad zapne dajtte messiju loptu on ce znat sta ce sa njom.,kakav on.nek vodi everton,atl,madrid ili ovako ove posrnule klubove koje se bore za evropa ligu pa bi vidio takticara.,al jos neko samo da kaze da messi nije naj igrac svijeta u drustvu ima da ga pljunem u sred cela!!!-Barcelona- je napisao/la:svi igraci su bili fenomenalni,prvenstveno to mislim na piquea i kralja xavi ali je guardiola bio sigurno najbolji pojedinac u barci,sad bas i nisam tako siguran da je murinho najbolji takticar na svijetu..........
pa ne igra samo messi u barci i ne moze on sam onako igrati bez pomoci cijele ekipe___Benny___ je napisao/la:ehh jest tesko bit takticar kad imas u ekipi vanzemaljca poput messija.,sto je najbolji takticar.,jer im je u svlacionici rekao kad zapne dajtte messiju loptu on ce znat sta ce sa njom.,kakav on.nek vodi everton,atl,madrid ili ovako ove posrnule klubove koje se bore za evropa ligu pa bi vidio takticara.,al jos neko samo da kaze da messi nije naj igrac svijeta u drustvu ima da ga pljunem u sred cela!!!-Barcelona- je napisao/la:svi igraci su bili fenomenalni,prvenstveno to mislim na piquea i kralja xavi ali je guardiola bio sigurno najbolji pojedinac u barci,sad bas i nisam tako siguran da je murinho najbolji takticar na svijetu..........
Naravno da se ne svodi. Ima Barca jos puno dobrih igraca( Iniesta, Ibrahimovic, Xavi, Puyol etc) tako da i nije tako tesko imati onakve rezultate. Mislim da je pretjerano Guardiolu nazivati velikim takticare. Ima tu puno njih koji su ispred njega; SAF,Wenger,Mourinho,Hiddink,Capello,...Wolverine je napisao/la:ti fakat mislis da se barcina igra u potpunosti svodi na messija? buraz nije ni tebi lako.
Mozda si upravu, al jednostavno je prerano da se usporedjuje sa onim imenima. Vidjet cemo ga kada Barca mozda upadne u krizu ili ako preuzme neki drugi tim ili mozda cak nacionalnu selekciju.Wolverine je napisao/la:da, al on i bez mnogih od tih igraca uspije reala pobjedit sa 2:0, intera 2:0, i u tim se tekmama vide njegove takticke sposobnosti. da ne govorim o taktickom ponizavanju fergusona u proslogodisnjem finalu lige sampiona.
jedini trener za kojeg priznajem da je nadigrao u tom polju guardiolu je hidink.
Rekli su i da crnac nikad nece biti predsjednik SAD-a, a eto doslo je i to vrijeme... ja sam nesto siguran da ce Pep kad-tad preuzeti selektorsku poziciju...Wolverine je napisao/la:spanija bi se raspala kad bi katalonac preuzeo palicu nad nacionalnom selekcijom.
naravno da je prerano, ali rezultati koje je do sad napravio moraju mu osiguravat mjesto u samom trenerskom vrhu u ovom trenutku.
I još bolje bi je vodio ,siguran sam u toharishp je napisao/la:Onakvu reprezentaciju i Tulic bi uspjesno vodio![]()
Jest,i onda nakon pobijede samo hukne u svoje dioptrijske pendjere.drop je napisao/la:I još bolje bi je vodio ,siguran sam u toharishp je napisao/la:Onakvu reprezentaciju i Tulic bi uspjesno vodio![]()
![]()
Mislim da samo neko od raje treba da obavjesti njihovog predsjednika za Tuline kvalitete i eto našeg Branimira na klupi Furije
harishp je napisao/la:Jest,i onda nakon pobijede samo hukne u svoje dioptrijske pendjere.drop je napisao/la:I još bolje bi je vodio ,siguran sam u toharishp je napisao/la:Onakvu reprezentaciju i Tulic bi uspjesno vodio![]()
![]()
Mislim da samo neko od raje treba da obavjesti njihovog predsjednika za Tuline kvalitete i eto našeg Branimira na klupi Furije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.