28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Maksimalno napadački, biće ovo trpanje 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
da mi je samo znat po kojoj logici igraju mujdza i ibisevic, pa ljudi se nisu sastali s loptom kako treba 2 godine...
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
imal netko neki dobar link za gledanje ? unaprijed hvala
- OnlyUnited
- Kontakt:
Izrael ima, ajmo reci, lagane zadatke protiv Andore u gostima te Cipra kuci. Al' zato dvomec sa Belgijom, gostuju u Walesu te sa nama vec iduce - 6. kolo. Imamo tu neke sanse za trece mjesto, al' korak po korak.
Idemoooo
Idemoooo

- Ed Woodward for Prime Minister !
Potpuno se slazem, pogotovo za Ibisevica.LFC_IRFO je napisao/la:da mi je samo znat po kojoj logici igraju mujdza i ibisevic, pa ljudi se nisu sastali s loptom kako treba 2 godine...
- Goalgetter
- Kontakt:
Neko link za BHT?
ma daj ba pa ovo prelazi sve granice, svaka mu cast, BIO je dobar al brate dragi covjek nema vise mjesto treceg napadaca u ekipi koja ce ispast iz bundeslige...komax je napisao/la:Potpuno se slazem, pogotovo za Ibisevica.LFC_IRFO je napisao/la:da mi je samo znat po kojoj logici igraju mujdza i ibisevic, pa ljudi se nisu sastali s loptom kako treba 2 godine...
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
Vazno je da Emir igra i da Tino ne igra. Papetoljupci na aparatima. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
I meni nema logike to.Mujdza nije bio u rosteru za utakmice njemacke lige sve do zadnjeg kola i to ga je tad trener ubacio jer se povrijedio jedan njihov igrac.LFC_IRFO je napisao/la:da mi je samo znat po kojoj logici igraju mujdza i ibisevic, pa ljudi se nisu sastali s loptom kako treba 2 godine...
A Ibisevic je nazalost po sve nas skroz los zadnjih nekoliko mjeseci

Ali ipak nisam ja neki strucnjak i Bazdarevic zna najbolje.

PO logici da je Mujdza i sa jednom nogom bolji od HEDALJA Vršajevića... Ako se pozivate na to da Vranješ igra beka postavlja se pitanje ko onda igra štopera... Pa neće ga valjda igrati Hadžić ...
emir je trenutno daleko najbolji igrac nase reprezentacije a to dokazuje iz vikenda u vikend na utakmicama bundeslige i lige sampionaCartman je napisao/la:Vazno je da Emir igra i da Tino ne igra. Papetoljupci na aparatima.
Upravo zato ih i stavlja, jer to veoma bitni igrači za nas i trebaju im utakmice, a Vedadu i goloviAndrija je napisao/la:I meni nema logike to.Mujdza nije bio u rosteru za utakmice njemacke lige sve do zadnjeg kola i to ga je tad trener ubacio jer se povrijedio jedan njihov igrac.
A Ibisevic je nazalost po sve nas skroz los zadnjih nekoliko mjeseci![]()
.Nazalost losa klima oko kluba utice i na njega pa ce mozda bolje partije pruzati u reprezentaciji nego u klubu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma neka odigra ovu Vedo. Ako protiv Andore nista ne uradi bar cemo znati da se na njega vise ne treba racunati.Andrija je napisao/la:I meni nema logike to.Mujdza nije bio u rosteru za utakmice njemacke lige sve do zadnjeg kola i to ga je tad trener ubacio jer se povrijedio jedan njihov igrac.LFC_IRFO je napisao/la:da mi je samo znat po kojoj logici igraju mujdza i ibisevic, pa ljudi se nisu sastali s loptom kako treba 2 godine...
.Nazalost losa klima oko kluba utice i na njega pa ce mozda bolje partije pruzati u reprezentaciji nego u klubu.
Ali ipak nisam ja neki strucnjak i Bazdarevic zna najbolje.![]()
![]()
Mujdza igra vjerovatno zato sto je dobar u napadu a protiv Andore ne bi trebalo biti posla u odbrani. Protiv Austrije ocekujem Vranjesa tu a Bicakcica u sredini. Samo nek Avdiju ne moram gledati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vedo je mozda rezerva u klubu al moze on nama jos puno dat.Nedaj se Vedo care.
Upravo sam to rekao za Ibisevica,losa klima utice i na njega pa bi trebao bolje igrati u repki.Virtu4l je napisao/la:Upravo zato ih i stavlja, jer to veoma bitni igrači za nas i trebaju im utakmice, a Vedadu i goloviAndrija je napisao/la:I meni nema logike to.Mujdza nije bio u rosteru za utakmice njemacke lige sve do zadnjeg kola i to ga je tad trener ubacio jer se povrijedio jedan njihov igrac.
Samo mi je malo cudna situacija sa Mujdzom.Nekoliko zadnjih godina igrao u prvom sastavu kad nije bio povrijedjen,a sad odjednom ga nema u rosteru.Moje misljenje je da je to vise do trenera nego do Mujdze.
Ali bilo kako bilo naprijed nasi Zmajevi do pobjede veceras

Covjek ni sam nezna kad je zadnj put dao gol a kod nas mora da igra da ga ****, a nebi me cudilo da veceras ga da..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hajmo momci, hajmo! 
Vedade, bar jedan!

Vedade, bar jedan!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- NoName
- Kontakt:
Hattrick Vedo, nadam se da će mu suigrači noćas pomoći da razbije ovaj maler koji ima, treba mu samopouzdanje vratiti jer nam treba Vedo koji igra i zabija
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89 i 12 gostiju.