Izrael nece dobit Kipar kod kuce.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Šta pričaš ti ba?Head je napisao/la:Ma ja Susic nam je ovo uradio, igralo 11 Susica. Safet je kriv za lose rezultate a igraci za dobre. Pjanic zvani mjesecnica.
tuzlak1987 je napisao/la:Trebamo se pomiriti da trenutno nismo nikakva sila vec prosjek i ne ocekivati nista. Biti ce svakom lakse..
Da, ali pod uslovom da ih Belgija dobije za tri dana u Izraelu. Nakon meča u Zenici, mi idemo u Belgiju, a oni su kući sa Andorom, tako da opet vrlo lako može biti +4 za njih.AlanSmith14 je napisao/la:Ovo bi trebalo da znači da poslije utakmice sa Izraelom u junu, mi imamo 8 bodova a oni 9... četiri utakmice do kraja...
Malo si se zeznuo.HeavensWonder je napisao/la:Polako ljudi, jedna po jedna utakmica. Prvo da pobijedimo Izrael minimalno kao oni nas, pa ćemo onda razmišljati o Walesu i Belgiji. Moglo bi se desiti da opet u Genku bude 50 000 Bosanaca i Hercegovaca
Cak i da je istina ovo sto govoris(a nije), MORALI smo dobiti Kipar i Wales. Manite ovu sad pobjedu, znam kako su igrali protiv nas. A vec ih bili i uzeli. Da ne govorim o Izraelu.tuzlak1987 je napisao/la:Trebamo se pomiriti da trenutno nismo nikakva sila vec prosjek i ne ocekivati nista. Biti ce svakom lakse..
Najlakse je tako...Head je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Trebamo se pomiriti da trenutno nismo nikakva sila vec prosjek i ne ocekivati nista. Biti ce svakom lakse..
Ja već danima ponavljam da je ovo najgori scenario po nas. Sad nam ni pet pobjeda ne garantuje baraž.Consigliere je napisao/la:Ja ne kazem da nemamo sanse, ali one su ozbiljno umanjene nakon ovog rezultata u Izraelu.
Xtuzlak1987 je napisao/la:Trebamo se pomiriti da trenutno nismo nikakva sila vec prosjek i ne ocekivati nista. Biti ce svakom lakse..
Nije Susic kriv sto je glup i los trener, ali je kriv sto je od ozbiljne reprezentacije napravio obicni izlog kvazi igraca Seada Susica.oskarboy je napisao/la:susic je odveo repku na mundijal jer je bila prelagana grupa.slovaci se te upalili pred kraj kvala .protiv grcke u grckoj smo imali srece kad je onaj mali grk fulo praza gol sa 5 metara.
a sad za euro nije susic kriv sto pjanic fula penal.sto pjanic pada u nesvjest.nije susic kriv sto su dzeko i ibisevic van forme.odnosno sto su povredjeni.istina nije susic neki trener al nije ni on uvijek kriv
A s kojim rezultatom bi nam 5 pobjeda garantovalo baraz?Virtu4l je napisao/la:Ja već danima ponavljam da je ovo najgori scenario po nas. Sad nam ni pet pobjeda ne garantuje baraž.Consigliere je napisao/la:Ja ne kazem da nemamo sanse, ali one su ozbiljno umanjene nakon ovog rezultata u Izraelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.